Şimdi Ara

Ankaragücü - Fenerbahçe Maçı Hakkındaki Görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maç sonu analizim (Skora göre değil oyuna göre tarafsız bir analizdir)


    Takım maçın başında daha bismillah demeden Sosa'nın kritik hatasıyla çok kötü bir başlangıç yaptı.Sonrasında ise bir türlü istediği oyunu oynayamadı ve bu bölümde Ankaragücü 2. golüde bulabilirdi.Özellikle bu kadar yetenekli takımın ilk 35 dakikadaki oyunu kabul edilemez derecede kötüydü.Daha sonra ise beni en çok şaşırtan olay yani sadece Klopp gibi hocalarda gördüğüm dakika 35'te oyuncu değişikliği yaptı ve o değişikliğin başrolü Ozan golü atınca Emre adeta direk yaptığı değişiklikle skoru almış oldu.Bu değişiklikle beraber şunuda anlamış oldukki bu takımda Mesut, Sosa, Pelkas, İrfan oynayacaksa onları oynatacak isim Ozan Pogba'dır bunu bir kere daha görmüş olduk.


    2.yarıda ise takım herkesin beklediği oyunu oynamaya başladı ve bu süreçte anladıkki gerçekten biraz şans olacak ve bu bölümde en az 5 tane çok net pozisyon kaçtı.Özellikle bu maç Mesut'u çok daha iyi gördüm.Bi pozisyonda bomboşken Valencia verse karşı karşıyaydı büyük ihtimal yazardı yine bir başka pozisyonda Ozan'a harika bir pas verdi Ozan kaçırdı.Aslında Mesut yine elinden geleni yapıyor ancak eskisiyle fark bundan önceki takımlarında bunları kaçırmıyorlardı veya Mesut boşken o pasları Mesut'a atabiliyorlardı.Yine geçen maçtada Mesut'un çok net 1-2 pası değerlendirilememişti hatta yine Mesut bomboşken Valencia atamamıştı.Yani biraz kalite eksikliği onu skor desteği olarak zorluyor.


    Gelelim Emre'yi eleştireceğim kısma ya ne güzel dakika 35'te efsane bir değişiklik yapıp o değişiklikle golü bulmuşsun.2. yarı desen takım kendine gelmiş üst üste goller kaçırmışsın.Ya hocam o değişiklikler nedir gözünü seveyim.Osayi, Cisse, Thiam şimdiye kadar ne yaptıki bundan sonra ne yapacak.Sevgili Hocam,


    Büyük hocalar oyuna göre değişiklik yapar sen kötü oynasan eyvallah ama 2. yarı kaçanın haddi hesabı yok gelmişsin daha 1 dakika önce Mesut'un müthiş pasıyla Ozan çok net gol kaçırıyor ikisinide oyundan alıyorsun.Yetmiyor Pelkas 2 tane çok net pozisyona girmiş öyle veya böyle kaçırsa bile girmiş o pozisyona gitmişsin onuda çıkarıyorsun.Benim şu 8 haftada Emre'de açıkçası gördüğüm tek sıkıntı ne zaman oyuncu değişiklikleri yapsa gerçekten takım geriliyor.Yoksa Gustavo'yu kesmesi, bugün dakika 35'te değişiklik yapması, ilerde yetenekli topu seven futbolcularla oynaması bunlar gerçekten önemli işler.Ancak dediğim gibi hem bundan önceki maçlar hem de bugünkü maçtaki değişiklikler gerçekten her seferinde değişiklik konusunda sınıfta kalıyor.


    Açıkçası bugün hiç değişiklik yapmasa Pelkas, Mesut, Ozan sahada kalsa daha rahat golü bulurduk.Çünkü Emre hocanın anlaması gereken bugün bu futbolcular sahadayken pozisyona giriyorduk 2. yarı ama kaçırıyorduk.Yani giremesek anlarımda takım 2. yarı tıkır tıkır oynarkende sana tüm sene bi fayda sağlamamış Cisse, Thiam gibi adamlar oyuna alınmaz.


    Diceklerim bu kadar herkese hayırlı kandiller..








  • tamam...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.