Şimdi Ara

android yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • android cihazlarda,internette gezinmek virus bulmasmasına sebep olur mu?internet bankacılığında biliyorsunuz cebinize sms geliyor ve bu şifreyi doğrulunuzu onaylamak için giriyorsunuz ama eğer bu smsin geleceği telefon ikinci telefonumuzsa,android üzerinden bankacılık,bu yöntem artı anti-virüsle yüzde yüz guvenlı olur mu



  • Arkadaşlar merhaba,ben bu bilgiyi abim için araştırıyorum onunda iş-güç çok fazla musait zamanı yok lütfen net bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin
  • Kimse %100 güvenli diyemez. Her zaman bir risk vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekı max. güvenlik nasıl sağlayabilirim , internet bankacılığı için
  • bu tur olaylar eve hirsiz girmesi gibi sansizlikla olacak olaylar. banka islemlerindede sizden cok bankanin kendi sistem guvenligi var. ha denk gelirmi kotu niyetli insanlara o ayri.
  • Güvenilir olmadığını düşündüğünüz uygulamaları yüklemeyiniz.Mesela bazı uygulamalar alakasız izinler isteyebiliyor.Telefonunuz rootlu ise bu izinleri Permissions Denied uygulaması ile kontrol edebilirsiniz.Yine DroidWall ile istediğiniz uygulamanın internet erişimini açıp kapayabilirsiniz.Data gönderimi vs.Bankacılık işlemleri için kesinlikle üçüncü taraf klavyelerini kullanmayınız.Bunların kullanım istatistikleri adı altında ne göndereceği belli olmaz.Ayriyetten dilerseniz bir antivirüs uygukaması da yükleyebilirsiniz.Avg mobile önerimdir.Üstte arkadaşın da dediği gibi bunlar düşük ihtimaller ama yinede bi tedbir almak istersen yazdıklarımı değerlendirebilirsin.
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için, şu an ben yazıyorum kardeşim değil.
    benim öyle oyunlarla veya çok gerekli olmayan uygulamalara çok ihtiyacım yok, biliyorsunuz tabletler çıktı ve kullanım kolaylığı alışkanlık yarattı insanlarda tabi bundan dolayı daha pratiğine bağımlı oluyoruz , ben galaxy note 2 yi ı pad taşımamak için istiyorum ayrıca sürekli ofis programlarıyla işim oluyor vede internet bankacılığı, borsa vs. bu açıdan önerirmisiniz bu telefonu, virus programıyla desteklersem hala riski taşırmıyım çünkü banka hesabına erişecek bir virus tepe taklak eder.
    tavsiyeniz nedir?
    ayrıca bu note un yenisini beklemek mantıklımıdır sizce?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.