Şimdi Ara

Android Cihazlardan Para Kazandıran Uygulama WHAFF Hakkında Herşey [KANITLAR ve UYGULAMA ANLATIMI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba, saygı değer büyüklerim ve değerli küçüklerim :)

    Evet arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi WHAFF adlı uygulamayı siz değerli Donanım Haber ziyaretçi ve kullanıcılarına anlatmak içindir. Sizlerden ricam lütfen sonuna kadar yazımı okuyunuz aksi takdirde WHAFF hakkında kesin bilgiye sahip olamayacaksınız.

    WHAFF NEDİR?
    Çoğu kişi bu soruya "-Para kazandıran uygulama" diyerek kısacık bir cevap vermekte. Aslında haksızda sayılmazlar ama detayına inecek olursak WHAFF, Android kullanıcıları için hazırlanmış bir advertising uygulamasıdır yani bir reklam uygulamasıdır. WHAFF sayesinde sizler WHAFF'ın reklamını aldığı uygulamaları indirerek ciddi gelirler elde edebilirsiniz.

    NASIL PARA KAZANIRIM VE NASIL KULLANIRIM?

    kurulum ile başlıyalım.
    Sizin yapmanız gerekenler sadece şunlardır;
    1) Play Storeden WHAFF Rewards İndiriniz.
    2) Facebook hesabınız ile giriş yapınız eğer güvenmiyorsanız yedek hesabınızlada giriş yapabilirsiniz ama WHAFF güvenli bir uygulamadır. (NOT: 1 Android cihazda sadece 1 adet hesap açabilirsiniz.)
    3) Giriş yaptıktan sonra sizden ref kodu girmenizi isteyecek (İNVİTE KODU) o kutucuğa AN73948 Yazarsanız kayıt olur olmaz para ile başlarsınız.(Bu kod ile para kazanmaya başlarsınız ve banada katkı sağlamış olacaktır.)
    4) Daha sonrasında;
    "Premium Picks (indirdiğiniz uygulama başına $0.9-$0.10 arasında para vermekte ve her 4-5 dakika oynadığınızda $0.3-$0.6 arasında para vermekte ayrıca uygulama cihazınızda durduğu gün başına $0.1 vermekte.)"
    "Whaff Picks (Uygulamanın verdiği para miktarı hemen altında yazmakta o parayı kazanabilmek için ise uygulamayı indirip cihaza kurun ve 10 sn.'e yakın uygulamayı açık tutun belirtilen bakiye hesabınıza eklenecektir.)
    "Other Pick (Bu alan ayrıyetten başka reklam firmalarının tekliflerinin bulunduğu yer teklifleri firmanın üzerine tıklayarak öğrenebilirsiniz. bu alanda yaklaşık $0.01 ile $0.10 kazanabilirsiniz.)

    NASIL HİLE YAPARIM?
    Bu sorunun cevabını genellikle herkes merak etmekte bende cevabını vereceğim fakat pek önermiyorum bu yöntemi çünkü fark edilirseniz ban yiyebilirsiniz ve para kazanamaz-ödeme alamassınız!

    YÖNTEM;
    1 Adet VPN uygulamasında konumumuzu Amerika veya Herhangi bir ülkeyi seçiyoruz ve o ülkelere ait reklamları görüp yararlanabiliyoruz ama baştada belirttiğim gibi asla tavsiye etmiyorum çünkü yiyebilirsiniz!

    HANİ NERDE KANITIN?
    Evet arkadaşlar bu soruyuda uygulamaya başlamak isteyenlerden çokca duymaktayız ve size bu soru hakkında şunu söyleyeyim ödemeyi istediğiniz andan itibaren 3 iş günü içerisinde talep ettiğiniz hesaba paranız yatmakta.
    Ödeme türlerini ve ödeme talep etmek için "Browse bölümünden Exchange'ye" tıklayınız.
    Kanıtlar:


    NOT: Kod Bölümüne AN73948 yazarsanız emeğimin karşılığını vermiş olursunuz teşekkürler.
    *BU YAZI TAMAMEN BANA AİTTİR! VE İZİNSİZ ALINTI YAPILAMAZ. KANIT RESİMLERİ TAMAMEN BAŞKA SİTELERE AİTTİR!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4NCINIK -- 29 Aralık 2014; 19:04:12 >







  • KONU GÜNCEL...
  • 2 tane premium pick geldi onları yaptım 96 cent birikti ama 3-4 gündür ne premium geliyor ne birşey whaff pickten indiriyorum onlarada para vermiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Z

    2 tane premium pick geldi onları yaptım 96 cent birikti ama 3-4 gündür ne premium geliyor ne birşey whaff pickten indiriyorum onlarada para vermiyor

    Türkiye için Whaff'da reklam pek olmuyor maalesef. Whaff Pickten kazanmak için ise uygulamayı indirdikten sonra 10 sn'ye yakın uygulamayı açık tut sonrasında belirtilen para bakiyene eklenecektir.
  • Uygulama hakkında sorunlarınlarınızı ve sorularınızı cevaplıyorum arkadaşlar. Konu Günceldir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M4NCINIK

    quote:

    Orijinalden alıntı: Master-Z

    2 tane premium pick geldi onları yaptım 96 cent birikti ama 3-4 gündür ne premium geliyor ne birşey whaff pickten indiriyorum onlarada para vermiyor

    Türkiye için Whaff'da reklam pek olmuyor maalesef. Whaff Pickten kazanmak için ise uygulamayı indirdikten sonra 10 sn'ye yakın uygulamayı açık tut sonrasında belirtilen para bakiyene eklenecektir.

    Benim kastım artık premium gelmiyor ve whaff pickten indirdiğin uygulamayı 10 sn den fazla açık tutuyorum gelmiyor mesela bir oyun vardı indirip 2 bölüm geçtim yinede gelmedi para

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun uygulamada olabilir uygulamayı silip güncel sürümü yükleyip deneyin.
  • Değerli bilgi sahibi büyüklerim,
    Whaff'ın bir bugunu buldum ve hemen değerlendirip ufak bir program yazdım forumda hile paylaşımı veya bu tür dosya paylaşımı yasakmı acaba sizlerle alpha sürümünü paylaşmayı düşünüyorumda.
    Yaptığım işlemin sonucunuda paylaşmak isterim.
     Android Cihazlardan Para Kazandıran Uygulama WHAFF Hakkında Herşey [KANITLAR ve UYGULAMA ANLATIMI] Android Cihazlardan Para Kazandıran Uygulama WHAFF Hakkında Herşey [KANITLAR ve UYGULAMA ANLATIMI]




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetmetin123

    Ya abi yeter artık ya şu forumda android oyun ve uygulamalar bölümünde whaff'tan başka konu açılmaz oldu. Lütfen yetkililer şu konuya bir çözüm bulsun artık.

    Hocam saygısızlık etmek istemem,
    öncelikle herkes ilgilendiği alanı ve bilgili olduğu alanda konu açmakta serbest değildimidir sizce? eğer aşırı derece rahatsızlık verdiysem affola! konuyuda silebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetmetin123

    Kardeş ben bunu sana demedim ki yanlış anlama. Ben genel konuştum.

    Haklısın bazıları bilgi kirliliği oluşturuyor benimkinde yanlış bir bilgi görürseniz lütfen uyarın teşekkürler kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.