Şimdi Ara

Android 4.1 Jelly Bean duyuruldu, Temmuz'da Galaxy Nexus, Nexus S ve Motorola XOOM için geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ICS ne zaman duyrulmustu ve samsung S2 Türkiye'ye ne zaman gelmişti hatırlayan var mı babamın telefona yükledim ama tarihi hatırlamıyorum
  • onu bırakında Samusng Galaxy S ine getirmediği ICS yi Nexus S almıştı şimdi Nexus S ikinci büyük güncelleme alıp 4.1 Jelly Bean a güncelleniyor...

    bu olay belli ediyor ki Google Referans cihazı kullananlar yazılım noktasında hep bir adım önde...

  • Bu versiyonda artık güncellemelerde dosyanın tamamını indirmek yerine sadece güncellenen kısmını indireceğiz,birde müzik aramak için shazam benzeri bir işlem gören widget imiz olacak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janparey -- 27 Haziran 2012; 22:29:52 >
  • Nexus s bile guncelleme aliyorsa galaxy nexus bir sonraki guncelemeyi de kesin alicaktir.. uzun sure guncelleme iskencesi yasadiktan sonra nexus alarak iyi bir tercih yaptim sonunda diye dusunuyorum.. nexustan sasmam bundan sonra :D

  • Lag sorunu çözülmüş.




    Marketten indirilen launcerlarda Project Butter (tereyağı p.) çalışmıyor.


    ALINTI
    quote:

    Project Butter, işletim sistemine entegre kodlardan oluşmuyor. Yani sadece Jelly Bean'in Launcher (başlatıcı)'da bulunuyor. Yani Android 4.1 Jelly Bean kullandığınızda başka bir launcher kullanırsanız, bu arayüz hızından mahrum kalabilirsiniz.
    VSync teknolojisi, bilgisayarlarda oyun ayarlarından alıştığımız birşey. Ekrandaki FPS'yi sabitlemeye yarar. Vsync sayesinde arayüzün hızı 60 FPS altına düşmeyecek şekilde zorlanıyor. Arayüz geçişlerindeki tüm efektlerde ve animasyonlarda Vsync aktif olacak.
    Tripple Buffering yani üçlü tamponlama sayesinde ekran, işlemci ve grafik işlemci arasında maksimum uyum sağlanıyor. İşlemcinin ve grafik işlemcinin gücü, dengeli bir biçimde arayüze yansıtılıyor ve çok hassas geçişler sağlanmış oluyor.
    Artan dokunmatik duyarlılıkla beraber, donanım tam olarak kullanabildikten sonra sizin parmak hareketleriniz daha etkili bir şekilde telefona hükmedecek. Ekranda parmağınız hareket halindeyken, işlemci hızı daha yükselecek ve donanımsal olarak performans asla geri düşmeyecek.
    İlk sayfada gördüğünüz gibi Android'in arayüzü artık 60 FPS sınırını geçiyor. Jelly Bean başlı başına sadece Project Butter için bile değerli denebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 27 Haziran 2012; 23:29:05 >




  • Bu arada Galaxy Nexus 400 $dan 350$a düştü Amerika Google Play'de. Galaxy S3 yerine yarı fiyatına Nexus almak çok daha mantıklı diye düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: soul calibur

    Bu arada Galaxy Nexus 400 $dan 350$a düştü Amerika Google Play'de. Galaxy S3 yerine yarı fiyatına Nexus almak çok daha mantıklı diye düşünüyorum.

    aklı olan zaten S III fln almaz Galaxy Nexus bu fiyattayken 349 usd nin karşılığı dolar kuruna 1.85 diyelim 645 lira oluyor 100 lira kayıt parası 745 lira bide temin ettiğim kişide kar alsa biraz her türlü 800 liraya cillop gibi Android 4.1 Jelibon sürümlü cihazımz oluyor.

    bu fiyatı görüpte HTC One X yada Galaxy S III kral diyenin anlını karışlarım ... asıl kral Galaxy Nexus ...
  • NEXUS'umu özledim.

  • Galaxy NEXUS'umu özledim.

  • SII'ye bu güncelleme gelir ve bu da son olur. Bunan sonrakiler için Linaro iyileştirmelerini içeren CyanogenMod'ları takip ederiz..



    Bu güncelleştirmeler hayatımızı değiştirmiyor. Telefonu bambaşka birşey yapmıyor. Çoğu zaman farkında bile olmadığımız ufak değişiklikler, iyileştirmeler yapıyor. Ancak sanki çok önemliymiş gibi peşinden koşuyoruz, telefonumuza gelmezse kahroluyoruz vs. Aslında çok gülüyorum bu halimize. Teknoloji bağımlısı olup çıkmışız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whisper911

    quote:

    Orijinalden alıntı: mnc07evo 3d ye ics geliyo jely de gelir miki ?
    sanmiyorum arkadasim daha ics yi bile zar zor yeni aliyor cihaz...


    İnş gelir valla bu konuda üreticiler oldukça acımasız. Her hafta yeni model çıkartıp eskileri hemen unutuyorlar kasıtlı olarak.

  • çok merak ediyorum iOS giib akıcı olacak mı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ketrp

    çok merak ediyorum iOS giib akıcı olacak mı


    ondan daha akıcı olacak hatta

  • fanboycuların androide atacak çamuru kalmadı

  • EFSANE Galaxy s I9000 e portlanacaktır elbet

  • Ben abd'den 700 liraya aldım beyaz Galaxy NEXUS eski telefonumu TR'de 700 liraya satmıştım.Şimdi birde 100 lira kayıt parası vercem çok uyguna gelmiş olacak.Ayrıcalıklı bir telefon herkes bilmiyor.Markasını soruyorlar.VE o saçma soruyu soruyorlar İPHONE'dan iyi mi?Tabiki... :)))

  • Bir Galaxy Nexus kullanıcısı olarak google'ı gıdısından öpüyorum. =) Hatta nexus s'e bile gelmesi ayrıca takdire değer.

  • i9000 e yapıştırırlar hemen ics yi seviyorum ama su bildirimlerde nofications özelliği olmaması adamı fıtık ediyor

  • anlaşılan 4.0 dan sonra 4.1 e geçenler büyük bir değişiklikle karşılaşmayacak ufak tefek makyajlar ....

  • madem s2ye gelmeyecek niye o zman s2nin raminde 500 mb boş alan war bu kadar alan boşuna bırakmazlar bence s2yede gelecek bu güncelleme s1e 4.0 gelmedi raminde fazla yer olmamasından dolayı s2nin 1 gb ramine rağmende 4.1 güncellemeyi vermeleri lazım yoksa 500 mb gibi boş bi alan neden bırakılsın ki değilmi

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.