Şimdi Ara

Analizli Avrupa Ligi Tahminleri | misterberk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Salzburg - Dinamo Minsk - Handikap 1 - 1,90

    İlk maçta Minsk kalesini ataklara boğan bi Salzburg izledik lakin gel gelelim bulduğu 2 şutla 2 gol bulan bi Dinamo Minsk maça damga vurdu. Attıkları iki golde dönen topların tamamlanmasıyla oldu. Maçkolik istatistiklerine bakarsanız eğer Salzburg un deplasmanda çok üstün bir hakimiyeti olduğunu anlayabilirsiniz. Kaçan pozisyonları iç sahada kesinlikle affetmeyecektir Salzburg. Hele hele gruplara kalabilmesi için en az 2 farkla yenmesi gerektiğini düşünürsek , Salzburg 'un Minsk karşısında handikap yapması kaçınılmaz ! Geçen haftaki maçın özetine burdan ulaşabilirsiniz >>http://www.goalsarena.org/en/video/uefa-europa-league/20-08-2015-minsk-salzburg-qualif.html


    Hajduk Split - Liberec - KG Var - 1,65

    Geçen haftaki maçta iki takımda etkili pozisyonlar bulmuş fakat sonuca giden Liberec olmuştu. Bu maçta işler biraz değişecek , iç sahada muazzam bir taraftar gücüne sahip olan Hajduk turu geçmek için galibiyete bununla birlikte gollere ihtiyacı var. Fakat bu sezon her maçta gol atmayı başaran Liberec var karşılarında. Özellikle 1 gol attığı zaman büyük ihtimalle turu geçmeyi garantileyecek bir Liberec ! İki takımında en az bir gol bulacağını düşünüyorum. KG Var ideal bahistir.

    Kairat - Bordeux - 02 ÇŞ - 1,22

    Kazakistan'ın mütevazı takımı ilk maçta Bordeuxa ezilmesine ragmen umut verici bir skorla evlerine döndüler. Bordeux işi biraz ciddiye alsaydı 4-5 atıp yollayabilirlerdi , lakin oyuncuların lakayıt tavrı , çalım atma arzuları yüzünden 1-0 la sonuçlandı ve işi deplasmana bıraktılar. Bordeux isterse çok rahat bi galibiyette alabilir yada kendimizi yormayalım berabere bitsinde diyebilirler. Bu onlara kalmış birşey . Lakayıt tavırlarına şahit olmasaydım banko 2 derdim ama ne yapacakları belli olmadıkları için 02 çş işaretleyip kendimizi güvence altına alalım. Sistem kuponlarında böylesine bi orandan rahatlıkla 2 yazılabilir.

    St. Etienne - Milsami - Handikap 1 - 1,45

    İlk maç sahanın heryerinde Milsami yi perişan eden bir St Etienne izliyorduk ta ki kırmızı kartı yiyene kadar , çok gereksiz bi kırmızı kartı gördükten sonra oyun dengelenir gibi olur dedik. Kırmızı kartın şokuyla 1dk sonra gol yiyen St Etienne hemen üstünlüğünü kurdu ve çerez rakibiyle penaltı kaçması , pozisyonların iyi değerlendirilmemesi filan derken 1-1 berabere kaldı. İşi fransaya taraftarlarının önünde şov yapmaya bıraktı. Rahat bir handikap geleceğini düşünüyorum.


    4 maçtan oluşan yaklaşık 5,5 oranlı böyle bir kupon oluşturdum. Bol şans diliyorum herkese.







  • tesekkurler okuyacagim evde :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim.
  • En sevdiğim tahmin paylaşımı uzun uzun açıklamalı teşekkürler
  • avrupa ligine kolay kolay handikap oynamıcan kardeş.
  • Iyi lost olduk. Bugün kupon tutturabilenin alnindan öpmek lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Analizli Avrupa Ligi Tahminleri | misterberk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 28 Ağustos 2015; 1:16:54 >
  • analiz paylasmayı bıraktınız mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.