Şimdi Ara

Analiz : iPad ile web kullanımı rakiplerinin toplamından daha fazla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tartışmasız tablet konusunda iPad en iyisi. En az birkaç yıl daha böyle devam eder. Yeni bir şeyler yaparlarsa devam ettiriler, yapamazlarsa pazar payında azalma olabilir. Bunun sebebi de daha ucuz tabletlerin piyasayı ele geçirmesi olur muhtemelen.
  • En çok satan olabilir ama 4:3 ekran oranıyla film izlenmeyen, bir sürü yeri olan ekrana widget koyulamayan, MicroSD kart takılamayan ve fonksiyonellik özürlüsü bir işletim sistemli ve daha birçok kısıtlaması olan iPad mi en iyi tablet? Bunu ancak teknoloji cahilleri söyleyebilir. Biraz daha oyun ve uygulama var belki ama böyle hayati eksikleri hiçbir şey kapatamaz.

    Ekran çözünürlüğü dışında Note 10.1 iyi bir tablet. Malzeme kalitesi konusunda şüpheli olması ve MicroSD kart takılamaması dışında Nexus 7 ve 10 iyi birer tablet. MicroSD kart takılamaması dışında Kindle Fire HD 7" ve 8.9" iyi birer tablet. Geri kalmaya başlamış donanım özellikleri dışında Pad Infinity iyi bir tablet. Evet ideal bir tablet yok -ben de bu yüzden daha alamadım- ama o idealliğe iPad bunlardan çok daha uzak bir cihaz. Note 10.1'in yeni versiyonu 2560x1600 gibi bir çözünürlükle gelirse o zaman iPad nasıl bir yara alıyor görürsünüz. Daha Android üreticileri daha yeni hem iyi ekran hem iyi tablet tipi ürünler üretebilecek hale geldi. (Aslında Note 10.1 direk bu ekranla gelseydi bu çok daha erken olurdu ama duyduğuma göre o sırada basınca duyarlı ekranı o çözünürlükte yapamamışlar) Şu yeni yılda çıkacak cihazlarla Android ürünler tablet dünyasında nasıl ilerliyor, iPad nasıl geriliyor adım adım göreceksiniz. iPad fiziksel olarak iyi görünüyor olabilir ama uygulama ve oyun konusu dışında da bir o kadar iğrenç bir tablet.





  • Oğlana tablet alacaktım, uzun süre inceleme yaptım Samsung Galaxy Note 10 1 almaya karar vermiştim.
    Ancak çeşitli mağazalarda teşhir ürünlerinde ben ve oğlum bizzat denedik.
    İpad yağ gibi kayarken :) Samsun takılmalar,geçişlerde kısa süreli donmalar falan yaptı.Bilemiyorum belki herkes çok kurcaladığından ayarları falan bozulmuş olabilir.
    Oğlanda zaten bunları görünce tutturdu İpad diye.
    Fakat ipad de hoşuma gitmeyen şeyler oldu.En önemlisi bluetooth.Hiç bir cihazla eşleşmiyor.ancak apple ürünleri ile eşleşiyormuş forumda bir arkadaş söyledi.
    Sonra kamerasında sorun yaşamaya başladım.Ara ara donma yapıyor.
    Şimdi keşke samsung mu alsaydım diyorum...
  • iPad dışındaki tabletlerdeki şu ışığı bir tek siz görüyorsunuz nedense. Dünyadaki milyonlarca insanı Apple zaten hipnoz etti, başka tabletlere yönelemiyor. Mayıs ayından beri iPad 3. nesil kullanıyorum. Ne takılma ne de donma var. Takılma donma sorunu olanlar restore atarlarsa sorunları çözülür muhtemelen.
  • iPad nimet resmen..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tablet alıcaksam şuanki pc mi açmaya bile gerek duymamam lazım.Bütün işlerimi tabletten halledebiliyor olmam lazım.Ama iPad bunu sağlamıyor.Daha usb bellek okutmak için bile ekstra aparat gereken bir cihaza ''Tablet PC''diyemem.iPad oyun oynamak ve internette gezinmek için çok uygun.Ama ben bu sebeplerle Microsoft Surface ı iPad e tercih ederim.
  • Tüm dünyada bulut tabanlı uygulamalar hızla gelişirken fiziksel belleklere ihtiyaç duymuyorum. Herhangi bir belge veya dosyaya internet üzerinden ulaşabiliyorsam usb flash bellekler gereksiz kalıyor. Pages'de oluşturulan bir belge kaydedilir kaydedilmez iPhone'umda ve bilgisayarımda gözüküyorsa yığın depolama aygıtları biraz ekstra işlem olmuş oluyor.
  • Telefonda android kullanımı ne kadar hoşuma gitse de tablette apple ipad diyorum. Açıkcası yazılım, donanım, batarya gibi konularda halen doğru düzgün rakibi yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.