Şimdi Ara

Analiz : Apple bu yıl 23 milyon Mac satışı yapabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fthkn

    Apple pazarlama noktasında tabi ki bir oyuncak satıyor. Cihazın entegre ve yazılımı ne kadar iyi olsa da dış kısım tümüyle pazarlamaya yönelik. İOS arayüzü bile buna uygun olarak kökünden kazınarak değiştirildi. Apple iyi pazarlıyor. Ama psikolojik algı bizi mahkum etmiş durumda. Mesela İphone 5s 4 inç ve 5 inç olarak iki model halinde üretilebilirdi ama bunun yerine yeni bir model tasarlanıyor ve yeni fiyatla iteleniyor. Hem de fiyat anlamında rant kaybetmemiş oluyorlar. Amaç bu. Ama benim derdim pazarlama noktasındaki cinlikler değil. Apple çok güçlü bir alternatif olarak piyasada yer sahibi.

    Kilitlenme donma şarj sorunu yazılım sorunlarını düşündükçe Apple aklıma gelir benim. İçim rahatlar sonra yine gider android alır canımı sıkarım. Yine S4 active aldım ve yine canım sıkkın yine Apple cihazlarına bakıyorum ama yine başka bir android alacağım.

    Asıl benim aklıma kilitlenme deyince apple gelir oldu. Kendi kendine kilitlenmeler, restartlar.

    Zorla yeni cihaz satmak için buglu güncelleme yayınladı herifler. Aynı işi yapacağım yine ama sana para vereceğim öyle mi? (Cihaz 4S)

    Kendi lansmanında ön safları çalışanlarıyla doldurmak gibi bir acizliğe de sığındığını gördük yani.




  • ilerde apple nokialaşırsa şaşırmam kendi ülkelerinden çok tr de popüler olucaklar nerdeyse
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Eski modellere kasıtlı hatalı yazılım çıkardıklarını herkes kabul ediyor. Zaten sürüm düşürmeyi bu yüzden istemiyorlar. Cihaz çöp olsun istiyorlar. Yok neymiş cihaza en uzun süre destek veren firma. Lan hiçbir donanım desteği olmadığı halde 4s neden ios 7 aldı anlamadım. Sonra ios 8 de aldı herkes alkışladı falan. O yok bu yok hiçbir özellik desteği yok. Zaten donanımı da desteklemiyor ama cihazı güncellediler ve herkes de hipnotize olmuş gibi yeni yazılım delisi zaten. Tuğlaya döndü cihaz. Ben de 4s kullandım ve en çok üzen böyle güzel bir cihazın ios 6'da kalamamış olması.

    Apple tarihe bu pazarlama cinlikleri ile geçecek. Sahi böyle bir firma varmış eskiden cihaz satabilmek için yazılım piçliği yapıyormuş diyecekler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthkn -- 5 Şubat 2015; 4:25:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz


    quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    ne artısı var bu mac bilgisayarların.

    açıp canım sıkıldı oyun oynuyum desen oynayamazsın, 2 3 özelliği olan para tuzağı.
    klasik apple fanlarının öve öve bitiremediği bir cihaz.


    Katıldım
  • 2008 Yılında mac alan birisi hala canavar gibi mac kullanıyor.İşletim sistemi kusursuz virus derdi yok,çok hızlı ve insan kullanırken keyif alıyor.Windows tek guclu oldugu alan business dunyası maalesef.1996 dan beri windows kullanıyordum tıkanmasından agırlıgından kasmasından devamlı format atmaktan bıkmıstım 3 aydır mac kullanıyorum inanılmaz bir nimet.Oyun oynamıyorum oyun gorunce midem bulanıyor eğer sizde oyun sevmiyorsanız tartısmasız en iyisi mac

  • fiyatları yüzünden bize çok uzak
  • Mac güzel bir sistem ancak Windows'a da çok alıştım, şu an Windows candır der ve giderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kurduğumuz şirkette 3 kişi çalışıyoruz. Ben de Razer Blade 2014, diğer iki yazılımcı arkadaşta MacBook Pro var. Ekran çözünürlüğü olsun,trackpad olsun, işlemci gücü, ssd, grafik kartı olarak benim bilgisayarım macbook ları her şekilde eziyor. Oyunları hiç saymayalım zaten bende GTX 870M arkadaşlarda GTX 650M bulunmakta. Şıklık bakımından Razer'in CEOsu Apple'dan kopya çekmiş orası doğru. Zaten kendisi de dizayn olarak Apple aşığı. Ama bu şekilde Apple daha şık duruyor şeklinde bir yorumda yapılamaz hale geliyor. =)) Hatta bence Razer blade 2014 çok daha güzel esmerliğiyle.

    Bu arada bir de bizimkiler ne yapacaksa yine windowsa geçip oradan hallediyorlar işlerini. Ne anladım ben o işten o zaman.


    80lerden bugüne bilgisayarla yetişmiş biri olarak hala Apple ın laptoplarına para vermeyi kendi adıma doğru bulmuyorum. Mobilde ise iphone ve ipad kullanıyorum. Orada işler tamamen değişiyor bana göre.




  • Fiyatlara zam gelmeden önce , Mac bilgisayarlar son süraat satılıyordu. Insanlarda olan - UYUMSUZLUK - tabusu kendi kendine yıkıldı. Mağazaya gelen insanlar ; '' bize eskiden hep uyumsuz , çalıştırmaz '' diyorlardı diye söze başlıyor ve 1 adet Mac edinip çıkıp gidiyorlar !

    Apple , satıştaki ürünleri için reklam yapmıyor ancak , çok iyi viral reklam yapıyor !

  • Fiyatlara zam gelmeden önce , Mac bilgisayarlar son süraat satılıyordu. Insanlarda olan - UYUMSUZLUK - tabusu kendi kendine yıkıldı. Mağazaya gelen insanlar ; '' bize eskiden hep uyumsuz , çalıştırmaz '' diyorlardı diye söze başlıyor ve 1 adet Mac edinip çıkıp gidiyorlar !

    Apple , satıştaki ürünleri için reklam yapmıyor ancak , çok iyi viral reklam yapıyor !

  • tutturmuşşunuz yok alım gücünüz yetmediği için eleştiriyorsunz.8 bin tl bir cihaz nasıl oluyor aklın alıyor mu?aynı ekran kartını sana 2 bınden 1500 den atıyorum kısa kısa aynı kartı farklı fıyatlarda satıyorlar gordugun gıbı.bu adamar bu ınsanlar bu paraları odedıkce bu fıyatları daha da yukseltecekler.parası olan dusunmuyor, el kadar telefon 3 bın tl nasıl olur dıye sorgulamıyor.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.