Şimdi Ara

Anakartımda hangi ekran kartlarını kullanabilirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar GA-EP35C-DS3R 2.1 anakartım var hangi ekran kartlarını kullanabilirm


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anakart baya eski bir model olduğu için güncel kartlar veya son 7-8 senenin kartları zaten performans anlamında hiç olmaz o anakarta. Soket lga 775 core 2 duo, core 2 quad seri işlemcilerinin anakartı.

    Zamanında olan ati 3850 - nvidia 8800 ler gtx 260 gibi kartlar ( örnekler çoğaltılabilir aynı dönemdeki kartlar seriler ile ) fakat dediğimiz kartları şimdilerde bulmak zor eski kartlar olduğundan dolayı.


    Bulsanızda son dönemlerini yaşıyorlardır veya tamir falan görmüşlerdir. Çalışıyor olsa da günümüze göre fazla para isterler. Garantisiz olacağından elinizde de kalabilir. Bu kartları alsanızda bir tanesini öyle güncel oyunları veya bir kaç yıl öncesinin oyunlarını oynamak için düşünüyorsanız hayal kırıklığı olur performans açısından, daha iyi kart alsanızda işlemci sıkntısına yetmemesine takılırsınz performans olarak.


    Ha görüntü için bilgisayar çalışsın günlük basit işlemler için olacaksa internet gibi falan , o zaman o kartlar olur düzgün bir tane bulunursa.





  • Pci-e ekran kartlarini kullanabilirsin. Ama islemciye göre mi, bütceye göre mi yoksa ilerde sistemi degistireceksen ona göre mi önerelim? Neye göre oldugunu söyle, cevabi bulunur kolay is..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.