Şimdi Ara

Anakart üzerinde vga çıkısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Anakart üzerinde, ekran kartındaki gibi vga cıkısı (monitör kablosunu taktığımız yer sanırım adı o) var. ben anakart üzerindekine monitörü taktığımda monitörde hareketlilik oluyor ama görüntü gelmiyor. çıkardığımda kabloyu takın uyarısını veriyor. ekran kartı üzerindeki vga çıkısına taktığımda ise görüntü geliyor. amacım bi monitörü anakart üzerindekine ikinciyide ekran kartındakine takıp çift monitör kullanmak. ama çift monitör kullanıcam diye 2. bir cihaz almak istemiyorum. ve anakart üzerindeki vga cıkısı oraya neden koyuldu bilenler aydınlatırsa sevinirim.



  • Harici ekran kartı kullandığınızda o/b olan devre dışı kalır kullanamazsınız. Ekran kartınız çift monitör kullanımını destekliyorsa harici ekran kartınız ile 2 monitör kullanabilirsiniz.
  • anladım. ekran kartım geforce 9500gt. harici ekran kartı nedir tam olarak? ayrıca onboard ı devredısı bırakmaması için bir çözüm olabilirmiy aynı anda kullanmak için yani. ilgin içi sağol varol..
  • Tel. numarası kaydettirmediğiniz için mesajlarınız onaylanana kadar tarafımızdan görülemiyor. Önizlemeden gördüğüme cevap veriyim; 9500GT harici ekran kartıdır yani anakarta tümleşik değildir. Çıkarıp başka bir pc ye de takılabilir bu tür kartlara harici denir.

    Harici kart kullandığınız zaman ob olan otomatik devredışı kalır bunu engelleyemezsiniz. Ama zaten 9500gt çift ekran kullanımına izin veren bir karttır bunun nasıl yapıldığı hakkında tonla konu vardır.
  • Tel onayından sonra cevap atarım dostum sağol
  • Müşavir arkadaşın dediği gibi anakarttaki vga eğer senin normal bir ekran kartık yoksa kullanabilceğin bi yuvadır.Madem senin harici ekran kartın var o yuvayı kullanamazsın ama artık birçok ekran kartı çift monitörü destekliyor, böyle bir kart alıp durumu çözebilirsin.
  • Maksadın multimedia yani, internet, word vs kullanmaksa 9500gt sana rahatlıkla yetecektir çift monitör için. Ama oyun vs için düşünüyorsan daha iyisine ihtiyacın olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.