Şimdi Ara

anakart işlemci uyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • abiler ablalar merhaba bugün bir pc daha topladım aldığım anakart asus crosshair iv extreme normalde am3 destekliyor. fakat bios güncellemeden sonra am3+ desteği alıyor diye biliyorum. şuan bios en güncel sürümünde ve ben fx8320 işlemci aldım. sitesinde destek listesinde gözükmüyor sizce destekler mi bilen varsa yardımcı olabilir mi acele ona göre değiştirmem gerekebilir kutuyu açmadan ?



  • Desteklemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacktwig

    abiler ablalar merhaba bugün bir pc daha topladım aldığım anakart asus crosshair iv extreme normalde am3 destekliyor. fakat bios güncellemeden sonra am3+ desteği alıyor diye biliyorum. şuan bios en güncel sürümünde ve ben fx8320 işlemci aldım. sitesinde destek listesinde gözükmüyor sizce destekler mi bilen varsa yardımcı olabilir mi acele ona göre değiştirmem gerekebilir kutuyu açmadan ?

    Destek listesinde bios güncellemesi sonrası desteklerini de belirtiyor hocam orada yoksa desteklemez
  • teşekkür ederim ama denedim destekliyor. gayet stabil hatta düzgün kullanıyorum aynı sistem bende de var tek fark benim anakart crosshair v formula. ona rağğmen yeni kurduğum sistemde windows bile daha yüksek puan verdi. eğer benim gibi terewddütte olanlar varsa haberleri olsun destekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.