Estağfurullah ne demek lafı mı olur. Masaüstü resmi interaktiftir bu arada. xplanetFX yazılımı. Onu da kendi web sitesinden .deb uzantılı paketi indirip kurabilirsiniz. Benim favori programlarımdan biri ve interaktif olduğu halde sistemi çok fazla yormuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: aysberg313
Estağfurullah ne demek lafı mı olur. Masaüstü resmi interaktiftir bu arada. xplanetFX yazılımı. Onu da kendi web sitesinden .deb uzantılı paketi indirip kurabilirsiniz. Benim favori programlarımdan biri ve interaktif olduğu halde sistemi çok fazla yormuyor.
Alıntıları Göster
elementary os ile... MSI...
quote:
Orijinalden alıntı: grezimonk
elementary os ile... MSI...
Masaüstümün son halini paylaşmak istedim bakalım beğencek misiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Lxde
Masaüstümün son halini paylaşmak istedim bakalım beğencek misiniz
Alıntıları Göster
Şu conkyleri bir türlü sevemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: mechulkalan
Neden ?
quote:
Orijinalden alıntı: uzixx
quote:
Neden ?
Gereksiz çünkü (en azından bana göre). Son mesajdaki conky için konuşuyorum hangi diskte ne kadar boş alan var, cpu, mem gibi şeylerin sürekli masaüstünde durmasının ne anlamı var ? Ben sadelikten yanayım. Dün gece harddiskim bozuldu bende tembellikten ne yenisini sipariş ettim ne de bozulanı kurtarmaya çalıştım. Harddiski söküp Flash diske Elementary OS kurdum (Live CD değil). Bu da benim masaüstüm :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: uzixx
quote:
Neden ?
Gereksiz çünkü (en azından bana göre). Son mesajdaki conky için konuşuyorum hangi diskte ne kadar boş alan var, cpu, mem gibi şeylerin sürekli masaüstünde durmasının ne anlamı var ? Ben sadelikten yanayım. Dün gece harddiskim bozuldu bende tembellikten ne yenisini sipariş ettim ne de bozulanı kurtarmaya çalıştım. Harddiski söküp Flash diske Elementary OS kurdum (Live CD değil). Bu da benim masaüstüm :)
Alıntıları Göster
Mate kullanırım Kullandığım 5 ya da 6 yazılımı panele eklerim masa üstü ise gayet sadedir
Sistem gözlem için yine panelde bir aplet vardır Kısacası hiç bir çekiciliği olmayan bir masa üstüm vardır fakat bende bunu seviyorum işte
quote:
Orijinalden alıntı: Fear of the Dark
EXcom_Zkko
kullanıcısına yanıt
Merhaba.
Yandaki CPU ve saat gösteren uygulamanın adını alabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: OW Ready Linux
Merhaba.
Yandaki CPU ve saat gösteren uygulamanın adını alabilirmiyim?
Uygulamanın adı başlıkta da geçtiği üzere Conky. Kurulumdan sonra Google'da "Conky config" şeklinde aratırsanız onlarca farklı ayar bulabilirsiniz.