Şimdi Ara

Amerika' dan HD Kamera Siparişi***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6 aya kadar doğacak cocugum ve kendi elektronik merakım için Amerika dan yeğenimle kamera getirtmeyi düşünüyorum, benim sectiğim ürün canon hf s10 Türkiye de daha yok sadece ereyonda var o da 3900 tl civarı ABD fiyatı 900$ acaba bu çok mu abartı olur. Yerine 700$ a hf 20 nasıl olur(hf s10 da 10x optik zoom varken bunda 15x optik zoom var). Birde 500$ a hf 10 var (hepsiburada da hf 10 un bile fiyatı taam 2500tl) ne dersiniz hangisini seçmeliyim olmuşken en iyisi mi olsun yoksa Türkiye fiyatı ABD nin 3 katı olan hf 10 da yeter mi? Şimdiden teşekkürler...
    Bu arada Türkiye ve ABD fiyatlarını görünce şok oldum bu kadar zengin bir ülkemiyiz biz herşeyimiz kat kat pahalı halimizede vergilerimize de acıyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EczDarkJackal -- 17 Şubat 2010; 23:40:32 >



  • Hf 20 ile Hf 200 arasındaki tek farkı hafızadır. Hf20 de kendinden hafıza var hf200 de ayrıca takılıyor. Hf10 da dahili bellek var falan filan. En pahalısı en iyisi değil zaten bunlar sadece el kamerası yani bunlarla asla harika bir film görüntüsü elde edemezsin. O yüzden sana önericeğim şey dahili belleği olan bir model seçmen hemde uygun fiyatlıyı alman. Hf 10 yada Hf 20 diyorum. Hf10 Digic DVII işlemci hf20 ise DVIII kullanıyor ama çok bi değişiklik yapıyor mu emin değilim.
  • Teşekkür ettim...

    Biraz daha araştırma yaptım sensör küçüklüğünden dolayı hf 20 ve hf200 ü eledim. hf10 dan fiyat kırpılmaya çalışılmış modelmiş gibime geldi. Şimdi iki model arasında kaldım hf s10 900$ ve hf 10 500$.

    Gördüğüm farklar..

    hf s10: 1/2.6 , 10x optik zoom, 32 gb dahili harddisk(diğer farklar daha kalite fotoğraf,1920*1080 den daha yüksek çözünürlüklü video(pek aklıma da yatmadı) ...vs)

    hf 10: 1/3.2 , 12x optik zoom, 16 gb harddisk ve eski olan model (ama Türkiye de 2500 tl.) ayrıca 32 gb sd kart 92$. Su an aklıma hf 10 alıp bir de 32gb sd kart almak daha fazla yatmaya başladı ne dersiniz?
  • merhaba ben de 2 gun once aldim hf s10. ama maalesef cok pisman oldum. acikcasi cok daha ucuz olan yanilmiyorsan sony xr500 mu ne vardi. ayna gibi bir goruntusu vardi. ama ben pahali diye bunu aldim. bence sony bakin ben pek memnun kalmadim. ustelik ayarlardan da en ust kaiteyi sectim ama belki de ben fazla birsey hayal etmisim.
  • Benden daha farkli bir oneri,
    cekecegin videolar 15-20 dk dan uzun degilse Sony hx1 fotograf makinasi al, hem full hd cok kaliteli video cek hem de dslr-like fotograf makinan olsun.
    fiyat:450$ amerikada
    1400 TL Turkiyede
  • Sanırım kamerayı yanlış kullanıyosun ege. Bendede hf200 var gayette net görüntü aldım ama biraz uğraştık tabi ayarları ile ve bilgisayarda yaptığın işlemlerde çok önemli. Biraz ayar çekmen gerekiyor,tabi HD video olduğu için pc de işlem yapmakta biraz zorluyo. Sony konusunda pek bir bilgim yok ama tavisye edenler olmuştu. Bir incele istersen dostum Sony , canon'a göre CMOS konusunda daha deneyimsiz CCD ile daha tecrübelilerdi ama Sony sonuçta güzel işler yapar.http://www.sony.com.tr/product/cam-high-definition-handycam
  • Ben video kamerayla fotograf makinesinin birlesrilmesine pek sıcak bakmıyorum onun için video kamera da kararliyim. Ama sony ye girersem çok daha fazla kafamın karisacagini düşünüyorum şimdilik önemli olan canon hf 10 bana yeter mi?
  • Yeter üstad. Kendi bütünleşik hafızası olan model tercih et. Daha kolay ve rahat oluyor kullanımı hemde yeterli hızları destekleyen kart aramakla uğraşmıyosun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgnr -- 18 Şubat 2010; 17:49:35 >
  • Peki hf 20 mi hf 10 mu? Benim tercihim hf 10 birde yanında ne getirtebilirim ben 32gb hafıza hartı da alıyım diyorum başka alacağım aksesuar yada donanım var mı senin tavsiye edebileceğin?
  • Şuan iki model arasında kararsızım birisi sizinde tavsiye ettiğiniz Canon hf s10 diğeri de Panasonic HDC-TM300 iki siteye baktım birisinde Panasonic diğerinde Canon önde ben de anlamadım...

    http://www.camcorderinfo.com/ratings.php

    http://camcorders.toptenreviews.com/hdv/


    Sonuç daha ucuz olan Canon olabilir..

    ***Ama özelliklerini tam anlamadığım için tam yorum yapamıyorum şöyle konuya hakim birisi el atarsa çok sevinirim.***




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sgnr

    Sanırım kamerayı yanlış kullanıyosun ege. Bendede hf200 var gayette net görüntü aldım ama biraz uğraştık tabi ayarları ile ve bilgisayarda yaptığın işlemlerde çok önemli. Biraz ayar çekmen gerekiyor,tabi HD video olduğu için pc de işlem yapmakta biraz zorluyo. Sony konusunda pek bir bilgim yok ama tavisye edenler olmuştu. Bir incele istersen dostum Sony , canon'a göre CMOS konusunda daha deneyimsiz CCD ile daha tecrübelilerdi ama Sony sonuçta güzel işler yapar.http://www.sony.com.tr/product/cam-high-definition-handycam


    Abi bilemiyorum, ben bestbuy da gordum sony i hakikaten cok iyiydi dogrudan tv ye baglamislardi, canli olarak test ettim ama netteki yorumlardan canon hf s10 da karar kildim. Tabi bunda canonun Turkce menusunun olmasininda etkisi vardi. Ayni zamanda eos50d aldim foto makinasi ondan hakikaten inanilmaz memnunum. Bu ayarlar konusunda neler onerebilirsin, neler yapmam lazim. Tesekkurler.




  • @memre
    Ekstra bir aksesuara gerek yok aslında ama batarya getirtebilirsin büyük boy bataryaları var onlar çekim süresini ikiye katlıyor. Canon al panasonic gece çekimlerinde daha çok ışığa ihtiyaç duyuyormuş.

    @ege
    P modunda çekim yapabilirsin. Işık olmasına dikkat et bol ışık olan yerlerde daha iyi görüntü alırsın. Çekimi nasıl yaptığından çok bilgisayarda güzelce işlemen önemli. Canonun kendi programını kullanma onun yerine AVS video converter öneririm.
  • Kuzenim mayısta geleceği için o zamana kadar hf s10 un fiyatının düşmesini beklicem düşmezse hf 10 alacam.

    Yalnız gelecek kamera NTSC olacak televizyonum pioneer 507(tüm görüntüleri desteklediğini araştırdım) çoğunlukla notebook u tv ye bağlayarak kullanıcağım NTSC sorun olmaz değil mi?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.