Şimdi Ara

Amerika Birleşik Devletleri'nde okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben İstanbul Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisiyim ve lisans eğitimimi City University of New York'ta (New York'ta bir üniversite · Manhattan) fizik okuyarak tamamlamak istiyorum. İngilizcem ana dil seviyesinde. İstanbul Lisesi'nde okuduğum için haliyle Almanca da biliyorum. Bunun yanında az da olsa Arapça, Çince, Fransızca, Rusça ve İspanyolca'dan kelimeler biliyorum. Bunun bir katkısı olur mu? Hem ulusal hem de uluslararası derecelerim var. New York City'de çalışarak giderlerime yetecek kadar para bulabilir miyim? Burs imkanları nasıl? New York City'de ortalama brüt gider ne kadar? City University of New York City Kampüsü Fizik bölümü burssuz ne kadar? Yeşil pasaportum var. Bunlar hakkında kesin bilgi için Amerika Birleşik Devletleri Ankara Büyükelçiliği, Amerika Birleşik Devletleri Adana Konsolosluğu veya Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Konsolosluğundan görüşme almam gerekli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bildiğim kadarıyla City University of New York fizikte çok iddialı değil.Bu normalde dezavantaj fakat sen kendi paranı kendin çıkarmak istediğinden senin için avantaj oluyor çünkü okul burs veriyor ise bunu senin alma ihtimalin bi cornellden alma ihtimalinden çok daha yüksek olur.Belgelemediğin dillerin bir etkisi olmaz.Belgen yok katılım belgen varsa ucundan da olsa etki eder.
  • Fizikte iddialı olmadığını ben de biliyorum. Daha çok sözel bir üniversite ama malum orda burda yıllık asgari ücretle ($15080 bunun ortalama %25'i vergi oluyor, geriye $11310 kalıyor.) bi Stanford'u ($47331) bi Harvard'ı bi Caltech'i ($43710) bi UCB'i ($51780) karşılayamayacağım için NYC'deki devlet üniversitelere baktım ve CUNY ve SUNY karşıma çıktı fiyatlarını araştırdım CUNY çok uygundu ($16630) diğerlerine göre ve geleceğe dair planlarım akademisyenlik olduğu için kendimi geliştirmemin okuduğum üniversiteden çok daha yararı var bu 16630 dolar üzerinde ne kadar burs verirler bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sprachdiplom (Alman dil diploması) A1 (en düşük dereceli diploma) kazansam bile diploması var diye az da olsa burs verirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uluslararası dereceler derken? Sosyal şeyler orda burs almana yardımcı olan şeyler. Burdaki ygs lys nin orda önemi yok ama kazandığın bir spor madalyası çok önemli orda. Bu tür şeylerin varsa burs alman daha yüksek ihtimal olur ama burs işi biraz şanş işi gibi. Doğru vakıfları bulabilirsen alırsın denk gelmezsen alamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.