Şimdi Ara

Amd Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 Hafta önce 8GB Kingston Hyperx Fury Black (DDR3 - 1600 mhz) ram aldım ve asağıda gördüğünüz sistemime taktım. 2 hafta sorunsuz kullandım. 2 hafta sonunda bilgisayarımda oyun oynarken bilgisayar kilitlendi. Arkada devamlı bi şekilde bilgisayarın kilitlenme sesi ve bütün ekranda tek renk(her kilitlenişinde farklı renk) ve sanki yukarıdan aşağı ekranı çizmişim gibi ekranda yanlamasına belirli aralıklarla bu rengin ön planında çizgiler oluştu. Bu olmadan hemen önce ekran kartını güncellemiştim fakat yeniden başlatmadan oyuna girmiştim. Oyunda 10-15 dk geçirdikten sonra bu hale geldi ve ben tek seferlik zannettim. Ama ne zaman herhangi bi oyuna girip 10-15 dk geçirsem direk kilitleniyodu. Ve mecburen tuşundan kapatıyodum. Ramden zannettim, rami çıkardım, olmadı. Daha sonra sadece Google Chrome'da dolanırken bile kilitledi bilgisayarı. Şu anda onboard kartı kullanıyorum. Benim sorularım şunlar, sorun sadece ekran kartı mı? Yoksa rami anakartım kaldırmadı da olan ekran kartına mı oldu? Yeni ekran kartı alırsam ve rami kullanırsam onun başına da aynı şey gelir mi? Yoksa bunlar tamamen benim kuruntum ve ekran kartı fazla ısındığı için mi gitti? Kafamda deli sorular. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

    Teşekkürler...


    Gigabyte H81M-S1
    Windows 10 Home İşletim Sistemi
    Intel I5 4440 1150-PIN İşlemci
    8 GB Samsung PC3-12800U DDR3-1600 MHZ Ram
    AMD R9 280X Ekran Kartı
    3 TB HDD (1xWD 7200RPM - 1xSEEGATE 7200RPM - 1xWD 5400RPM)
    Corsair CS750M 80+ Gold Güç Kaynağı
    Zalman Z1 Kasa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolietjake -- 5 Temmuz 2018; 18:44:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • muhtemelen ekran kartınız bozuldu. ama bunun nedeni illa sürücü güncellemesi olacak değil. sıcaktan ya da ufak voltaj sorunundan bile bozulmuş olabilir. ekran kartınızı başka bilgisayarda deneyin. sorun hala aynıysa bozulmuştur. eğer sorun görünmüyorsa o zaman başka yerlere bakmanız gerekecek.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran kartını yarın bi deniycem denediğimde de yazarım ama bu ram de benim kafamı çok kurcaladı. 3 yıldır kullanıyorum ekran kartını rami taktıntan 2 hafta sonra bile değil nerdeyse bozuldu. Yani bana da saçma geliyo ama ram bozmuş olamaz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.