Şimdi Ara

AMD çalışanlarının %10'unu işten çıkartıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setek01

    quote:

    Orijinalden alıntı: cmt

    Kusura bakma sorularım biraz çok oldu. Cevaplamazsan yine sorarım, cevaplarsan yenilerini sorarım. İki ucu b**lu değnek yani :)

    Cümlenin sonu değil başı önemli değil mi? Yani cevaplamazsan yine sorarım? Bu ne anlama gelir? Cevaplarsan yenilerini sorarım? Ya bu? Şimdi bu cümleyi değnekle bitirmen de üstüne tuz biber olur. Bana da kimseyi eğlendirmeye niyetim olmadığını söylemekten ve bu kadar soru soracaksan sana kullandığım işlemciyle ilgili istediğin kadar sorabileceği lütfunda bulunurken sana da o zaman al bir tane FX8150 yap bir inceleme biz soralım demek düşer. Yani eğer espri yaptıysan demek ki benzer bir espriyle karşılık vermişim. Yalnız buna verdiğin cevaba Efendi ol diye başlayana kadar da aslında benim için sorun yoktu.
    Efendi olayım o zaman. Şimdiden Mübarek kurban bayramınız kutlar sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.

    Bu ne midir? Forumda olduğumuzun, rahatlamak ve hayatın sıkıntılarından uzaklaşmak için burayı kullandığımızın, iş hayatının resmiyetini buraya yansıtıp burayı forumluktan çıkarmanın anlamsızlığının, hiç yüzlerimizi görmeden arkadaş hatta dost olabileceğimizin bir göstergesidir. Yani bu bir şakadır.

    Bu cümleler sana ait değil mi? Tekrar oku istersen kim germiş ortamı? Benim bahsettiğin mesajından sonra hiç takılmadan böyle demişsin ama buna karşılık ben "efendi ol" deyince bir anda önceki mesajım aklına gelmiş. Sen sakince tekrar oku, ben de aynı şeyi benimkiler için yapayım. Gerekirsede özel mesaj ile görüşmeye devem ederiz. Malum, konunun oldukça dışına çıktık. Bende senin ve ailenin bayramını kutlarım.

    "Abuk subuk mevzularla uğraşacak değilim hocam.
    Bu saatten sonra seni eğlendirecek halim yok.
    Sen zaten biraz köpürmüşsün.
    Kusura bakma adam gibi açıklama yapıyorum ama kayaya çattın!
    Hem belki aklına yatar, yatsada bünyeye biraz ters gelir ama belki sen de alışırsın.
    Rahmetli Özal'ın söylediği gibi: Alışırsınız, bunlara da alışırsınız."




  • her zaman ki gibi gine konu intel fanboylarının gövde gösterisine dönüşmüş neymiş efendim amd batmışta vsvs...

    amd hiç kar yapmasa bile bünyesinde kar yapan eski ismiyle ati var..boşuna hayal kurmaya gerek amd batmaz..
  • :) devam edin takım tutar gibi bir tarafı seçin,amd yi batırın evet evet batırın devam edin intel işlerini yavaşlatır böylece firma rahat eder sizede celeron işlemciyi 500$ satar mutlu mutlu kıytırık 5 para etmez işlemcilere yüksek para verirsiniz,3 5 fps fazla alıcam diye tonla para ödemenin teknolojiyi yakalamaya çalışmanın mantığı nedir birde bunu düşünün şimdi 2600k alan arkadaş amd 1090t alan arkadaştan neyi fazla yapıyor reklam filmi mi çekiyor render ediyor, sanmıyorum çoğunuz multimedia kullanıyrsunuz,oyun film internet vs vs devam devam 300$ 500$ ufak paralar fakat 2 sene sonra 300$ alanda aynı yerde 170$ alanda,firma batsın diyeceğinize inşallah yeni bir işlemci markası daha çıkar demeniz gerekmezmi?
  • 5 yıllık çalışmanın sonunda çıkan işlemci hayal kırıklığı oluyorsa işten çıkarmaların normal olması gerekmiyor mu o işten çıkarılanların hiç kabahati yok heralde atladığımız başka bi şey mi vr sanki
  • rekabetin olmadığı yahut güçsüz olduğu yerde tüketicinin lehine dönmez fiyatlar amd bir şekilde inteli dizginliyor (intelin yüksek performansına karşılık amd de olabildiğince fiyatta cazip olmaya çalışıyor ) eğer bu aradaki denge bozulursa pek hayrımıza olmayacaktır
  • her zaman için rekabet iyidir bir kaçtane daha işlemci üreten firma çıksada biz kullanıcılara yarasa bu durum ha eyer illa bir seçim olacaksa elbetteki intelden yana her zaman.
  • KDV dahil 336 lira verdim ve 1090T aldım. şimdi ben oyun oynuyorum ve 2600 K dan neyim eksik, aynı marka, aynı seviye anakartlarda ki fiyat farklarıda cabası, akşama kadar 3D Mark oynayan!, video render yapanlara, zip-rar oynayanlara diyeceğim yok ama, pek çok kişinin dediği gibi, 2 sene sonra celeronlara 500 lira vermeye başlayınca sorarım...
  • herzaman amd daima amd en iyisi amd intele yığınla para vermem işim olmaz.
  • Hmen firmayı batırdınız.Yenilerin önünü açmak lazım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tersol

    AMD ne yapsın herkes ona cephe almış tabiki AMD'nin suçu beklentileri yüksek tutması oldu. Hani bulldozerler Türkiyeye giriş yaptımı alan oldumu ? Yeni dünya düzeninde herşey tekel oluyor. Bakın kullandığımız bağlantı Türk telekomun ve kendisi tekel o yüzden fiyatları kafasına göre veriyor rakibi ya da denetleyicisi yok. Microsoft tekel rakibi yada denetleyicisi yok fiyatları kafasına göre belirliyor. Eğer amd batarsa ve intel tekel olursa olacakları siz düşünün .... şu durumda bile rakibi varken intelin gitti işlemcilerine zam yaptı. Arkadaşlar birazda kapitalizmin sömürüsüne karşı duyarlı olalım hiçbir ürün tek elden üretilmesin satılmasın rekabet olsun yoksa sadece biz kaybederiz.... Kapitalizm tekel olmayı sever ve rakiplerini DH gibi gözünü para bürümüş olan oluşumlara küçük düşürtür.... beğenin beğenmeyin DH amdnin hatalarını çok büyüterek anlattı kullanıcılara. tarafçı davrandı çok reklam aldı yaptı ne için para için ....





  • Bir kaç gün önce 197TL ye KDV dahil 965 BE işlemci aldım,bunun karşısına iyi oyun performansı veren aynı fiyata hangi intel işlemcisi var?Office uygulamalarında benden hızlı olacaksanız bu beni ilgilendirmiyor,sentetik bencmark testlerinde haz alacaksanız buda benim için boş.AMD bence iyi bir yol tutturdu gidiyor.
  • Amd ati yi aldı ekran kartına girdi.Intelide satın alsında işlemci yapmayi ögrensin
  • tamamen saçmalık bence
  • Amd Bulldozer alacağıma phenom ii x4 980 alırım. Çok çekirdek kullanan uygulamalarda da rahat ederim az çekirdek kullananlarda da. 6 veya 8 çekirdeğe hiç ihtiyacım yok. Önceden olsa belki ama çok çekirdeğin ihtiyaç duyulduğu en büyük alan "render" artık ekran kartlarıyla en baba işlemciden daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Oyunlar da ise 990x - i72600k - fx8150 ve phenom ii x4 980 arasında hissedebileceğim bir fark olduğunu hiiiiç mi hiç zannetmiyorum. Amd'nin Bulldozerdeki en büyük hatası hitap ettiği kitleyi değiştirmek oldu. Şu an hiçbir kitleye hitap etmeyen bir işlemcileri var. Tebrikler AMD.
  • Bundan sonraki haber intel sayfasında ondan sonraki habere geçemiyorum.Bu sayfadaki ok işaretleri o sayfalarda da olması gerekiye ana sayfayı açıp özel sayfadaki haberi bulup ondan sonrakini açıp deveam etmek gerekiyor Ayrıca bu yazıyı oraya yazcaktım ama kullanıcı adımı hatırlamıyor bundan sonraki intel özel sayfası
  • çok kötü haber bu... bundan sonra daha güçsüz amd demektir buda cebimizden daha çok paralar intele gidicek demektir birkaç arap şeyhi şu amdye destek verse yada samsung sony gibi devlerden amdye destek gelse hoş olur amd olmalı bu pazarda...amd buldozer gelmeseydi yada haberlerinin etkisi olmasaydı 2.nesil i7 2600k cpuları kesin 1000-1200tlden satardı intel
  • intel satsın tabi 3000 dolar çeksin hatta işlemcilerine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamtamam

    Bir kaç gün önce 197TL ye KDV dahil 965 BE işlemci aldım,bunun karşısına iyi oyun performansı veren aynı fiyata hangi intel işlemcisi var?Office uygulamalarında benden hızlı olacaksanız bu beni ilgilendirmiyor,sentetik bencmark testlerinde haz alacaksanız buda benim için boş.AMD bence iyi bir yol tutturdu gidiyor.

    AMD yol tutturamadığı için o işlemciyi o fiyata aldınız. Etki-Tepki sürecidir bu. Eğer işler yolunda gitseydi zaten BD zamanında çıkardı ve bu işlemci raflarda kalmazdı bile. Ben zaten hiç AMD kullanmadığım halde bütçeye en uygun işlemci olarak yaklaşık 4-5 aydır X4 965 tavsiye ediyorum. Dolayısıyla, evet yarı fiyatına alınan bu işlemci hiçbir şekilde yarı performans seviyesine düşmez. En fazla %20-25 eksikliği olsa da bu fiyata en iyi işlemcidir ancak çok yakında zaten stoğu da tükenecektir.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.