Şimdi Ara

Amazon.de Geç Gelecek Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Amazon.de'den bi sipariş geçmiştim. amazon.com için sipariş geç gelirse kargo ücretini geri ödüyorlarmış sanırım. Amazon.de için herhangi bir özür şekli var mı ? Bu konuda deneyimi olan ?



  • onealss kullanıcısına yanıt
    Bazen ozur niyetine hesaba 5-10€ ekliyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam cevabınız için, biz mi talep ediyoruz ?
  • sonuna kadar trolleyin elinize geçen bütün fırsatları değerlendirin hayatınızda yaptığınız en güzel şey bu olsun
  • onealss kullanıcısına yanıt
    Kendiliginden yukleri de oluyor ancak talep etmen gerekiyor. 1-2 kez iste de 10 kez isteyip adamlari usandirma. Almanya, Amerika gibi degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

    Adamların vereceği 5-10 Euro'ya kalmadık. Öğrenmek için sordum sadece. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler :) Bu arada paket açık geldi. Yani dış paket kapalı bantlı, içteki ürün paketi açık geldi. Adamları aradım durumu anlattım. İsterseniz geri gönderin değiştirelim dediler. Amazon'un desteği çok iyi memnun kaldım her ne kadar açık ürün gelmiş olsa da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onealss

    Selam arkadaşlar,

    Adamların vereceği 5-10 Euro'ya kalmadık. Öğrenmek için sordum sadece. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler :) Bu arada paket açık geldi. Yani dış paket kapalı bantlı, içteki ürün paketi açık geldi. Adamları aradım durumu anlattım. İsterseniz geri gönderin değiştirelim dediler. Amazon'un desteği çok iyi memnun kaldım her ne kadar açık ürün gelmiş olsa da.

    Gümrükte açabiliyorlar bazen paketi.
  • Hocam işin ilginç yanı da şu, Amazon u aradın durumu anlattım, gümrükte açılmıştır dedi, bende dedim ki dış kutunun bantları yırtılmamıştı, iç kutu yani ürünün bantları yırtıldı. O nasıl oluyor dedim. Onu bilemem gümrükten bilgi alın dedi 😂👏👏 her neyse belli ki ürün Amazon'dan açık gelmiş. İsterseniz gönderin değiştirelim dediler. Ne kadar sürecek dedim, yine aynı kargo prosedürü işleyecek dediler bende beklemem dedim. Tamam siz ürünü kullanın bir sıkıntı çıkarsa yollarsınız dediler. Uğraşamam dedim tamam dedim. Sonra özür niyetine hesabınıza 5 Euro gönderelim dediler. Durum bu yani. Yurtiçi kargonun da durumlar berbat ayrıca. Böyle sorumsuz bir kargo firması görmedim ben. Bu ürünüm kargo şubesine saat 12 de teslim edildi. Şubeyi aradım açmadılar. Bir elemanları var şans eseri telefonunu buldum. Aradım adamı açtı biz getirmeyiz dedi. Hayda kargo şubesine git şimdi, her neyse gittim aldım adamların ayağına gidip. Cuma günü de başka bir paketim bakın 08.55 te şubeye geldi ve yine kargomu getirmediler. İşyeri olduğu için yine pazartesi gününe kaldı. Anlayacağınız işimiz yaş adamlar resmen ayağına çağırıyor ne biçim iş anlamadım. Amazon u aradım işte kargom geç geliyor diye yurtiçi dedim müşteri hizmetlerindeki bayan bütün müşteriler şikayetçi dedi. Ben leb demeden kadın leblebi dedi yani




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onealss

    Hocam işin ilginç yanı da şu, Amazon u aradın durumu anlattım, gümrükte açılmıştır dedi, bende dedim ki dış kutunun bantları yırtılmamıştı, iç kutu yani ürünün bantları yırtıldı. O nasıl oluyor dedim. Onu bilemem gümrükten bilgi alın dedi 😂👏👏 her neyse belli ki ürün Amazon'dan açık gelmiş. İsterseniz gönderin değiştirelim dediler. Ne kadar sürecek dedim, yine aynı kargo prosedürü işleyecek dediler bende beklemem dedim. Tamam siz ürünü kullanın bir sıkıntı çıkarsa yollarsınız dediler. Uğraşamam dedim tamam dedim. Sonra özür niyetine hesabınıza 5 Euro gönderelim dediler. Durum bu yani. Yurtiçi kargonun da durumlar berbat ayrıca. Böyle sorumsuz bir kargo firması görmedim ben. Bu ürünüm kargo şubesine saat 12 de teslim edildi. Şubeyi aradım açmadılar. Bir elemanları var şans eseri telefonunu buldum. Aradım adamı açtı biz getirmeyiz dedi. Hayda kargo şubesine git şimdi, her neyse gittim aldım adamların ayağına gidip. Cuma günü de başka bir paketim bakın 08.55 te şubeye geldi ve yine kargomu getirmediler. İşyeri olduğu için yine pazartesi gününe kaldı. Anlayacağınız işimiz yaş adamlar resmen ayağına çağırıyor ne biçim iş anlamadım. Amazon u aradım işte kargom geç geliyor diye yurtiçi dedim müşteri hizmetlerindeki bayan bütün müşteriler şikayetçi dedi. Ben leb demeden kadın leblebi dedi yani

    yurtiçi kargo sıkıntılı, cuma günü dağıtıma çıktı diye sms yollayıp, teslim edilemedi diye pazartesi getiren bir firma.




  • arkadaşlar soruya cevap bulamadım bir türlü

    konu dışı olacak ama

    rx 470 ekran kartı almak istiyorum 5 adet

    sizce ticariye girermi yoksa bireysel vergi ödeyip alabilirmiyim tecrübesi olan varmı
  • ugr_erkn92 U kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarı ile 3 taneden fazlası ticariye girer hocam
  • Amazon Kargo ile alakalı bütün sorularınızı bu başlığa yazınız, böylelikle aynı şeyi içeren bir sürü konu açmak yerine bir konuda benzer mesajları toplayacağız daha derli toplu olacak ve diğer üyelerde bu mesajları okuyup kendi durumunu yorumlayabilecek, öteki türlü bu konu mesaj yazılmadıkça gerilerde kalacak.

    https://forum.donanimhaber.com/amazon-kargo-konusu-iparcel-almaya-baslamis--123196992
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.