Şimdi Ara

Amazon.com hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir yakınım amerikada yaşıyor, haftaya cuma günü istanbula gelicek. bende amazon.com dan xbox one alıp onun adresine göndericem o da gelirken getirecek.
    amazon.comdan disney infinity'i aldım geçen ay onun evine gönderttim sorunsuz oldu. fakat bu xbox alma mevzusuyla günlerdir uğraşıyorum lakin başarılı olamıyorum.
    önce siparişi verdim kendi türkiyedeki kartımı girdim çekmesi için (disney infinity'i de bu şekilde almıştım.)
    iki saat sonra declined dedi. bilgilerimi tekrar girip yeniden denedim bu sefer on saat boyunca ' not yet shipped' dedi ve kartımı kontrol ettim parayı çekmemiş. canlı chate girdim durumu anlattım, normaldir yirmi
    dört saatte kadar onaylamayabilir ama
    işleminizi kontrol ettim sorunsuz gözüküyor hallolur dedi. yirmi saat geçti, bu sabah tekrar decline dedi. chate bağlandım tekrar sordum yeniden deneyin dedi yine denedim iki saat sonra yine decline dedi.
    kart bir seferde bin küsür çekmeye izin vermiyordur diye parayı ve alışverişi ikiye böldüm farklı kartlarla denedim dört saattir hala 'not yet shipped' diyor. bu şekilde oyalamaya devam ederse hiçbir ürün alamayıcam sanırım
    sabır sınavı gibi saatlerce sürüncemde bekletip en son decline diyor. sizin gördüğünüz bilmediğim ya da yanlış yaptığım bir şey varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • acaba yurt dışı alışverişe felan kapanmış olmasın kartınız ? mh yi arayıp konuşun bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.