Şimdi Ara

Amazon - AGT (aynigunteslim.com) Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar


    08.09.2021 tarihinde amazon üzerinden vermiş olduğum sipariş aynı gün teslimat denilerek aldım kargonun agt olduğunu bilmeden. Kargoya verildikten sonra agt olduğunu gördüğüm an dedim ki tamam bu paket gelmeyecek ki zaten bugünde gelmedi ve siparişimi iptal edip iademi aldım.


    Merak ettiğim şunlar var. Bu sözde kargo/kurye firması bu kadar rezilliğin üstüne nasıl hala başka firmalar bunlarla çalışıyor aklım almıyor. Adamları arıyorsunuz kargom gelmedi diyorsunuz bugün teslim edilecek deniyor ama gelmiyor. Telefonun ucundaki kişi de muhtelemen bizimle d**sak geçiyor anladıgım bu. Kuryeyi arıyorsun telefonlar açılmıyor. Sadece amazon ile değil daha öncede birkaç maceram olmuştu bu firmayla gönderileri en erken 2 hafta içerisinde bırakıyorlar. Firmaların bunlarla çalışmaması lazım. Amazon bunlarla çalışmaya başladıysa bir daha zor sipariş geçerim siparişimin gelmesini bekleyeceğime almam daha iyi. Zaten amazonu kargo en erken sürede teslim ediyor diyorduk onun da içine ettiler. Umarım diğer şirketler bunlarla çalışmaz ve bunlarla daha fazla uğraşmak zorunda kalmayız.








  • Keşke bu yazıyı daha önceden okusaydım. ☹️Geçen akşam Amazon'dan telefon siparişi vermiştik. Amazon "Yarın 22.00'a kadar teslim edilecek." diyor ama.
  • AGT berbat bir kargo firması, çoğu bankaların ve e-ticaret sitelerinin bu firmayla çalışıyor.

  • Amazon'da kargo sirketi secme imkani olsa keske.
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

    Sadece agt ile çalışmıyorlar ancak bildiğim kadarıyla amazon sistemlerinde o an hangi kargo müsaitse ona atıyor direk. Eğer kolay gelsin firması ise sorun yok zamanında teslim edilir.

  • Brotha B kullanıcısına yanıt

    Berbat değil hocam fazlasıyla kötü yani kargo demeye bin şahit ister.

  • ilk defa agt firmasına denk geldim hayatımda bu kadar kötü bir firma daha görmedim. Sadece kargo firması olarak değil genel olarak tam bir rezalet. Hiçbir çalışanın bilgisi yok kargo nerede bilgi yok, ne zaman gelecek belli değil. Amazon gibi bir firma nasıl bu AGT denen rezalet ile çalışıyor aklım almıyor. Binlerce şikayet olan bir firma ile nasıl çalışmaya devam ediyorlar. Kargonuz şu gün gelecek de demiyorlar dağıtımda gün içinde gelecek diyerek tüm gün evde tutuyorlar. AGT KURYE pişmanlıktır!!!

  • AGT ile şimdiye kadar hiç problem yaşamadım , teslimat olayı semte göre çok değişiyor

  • Ben de sorun yaşadım.

    Gün içerisinde sistemden takip ettiğimde dağıtıma çıkarılmıştır uyarısını görmüştüm ancak kargom gelmedi. Saat 21:57'de telefonuma şöyle bir mesaj geldi "Sayın -----, R256200 takip numaralı, amazon gönderiniz adresinize getirilmiştir, fakat teslim edilememiştir. Paket takibi ile ilgili işlemleriniz ve sorularınız için detayları agtkurye.com veya 0850 333 77 24 üzerinden öğrenebilirsiniz." Gün boyunca evdeydim. Hiç kapım çalmadı. Mesaj geldikten sonra sistem üzerindeki numaradan kuryeyi aradım ama açmadı. Sistem üzerinden mesaj da attım ama geri dönüş olmadı. Hatta sistem üzerinden kuryenin konumuna baktığımda, bizim eve yakın bir yerde olduğu gözüküyordu. Yaklaşık 2-3 saat aynı konumda durdu. Ertesi gün de kurye evime uzak yerlerde dolaşınca yine aradım. Bu sefer farklı bir numara vardı. Telefonu açtılar, durumu sordum. Adam bana, kargon bugün dağıtıma çıkmaz dedi. Nasıl olur falan derken bana, bu telefona adresini, ismini falan mesaj at, ben seni birazdan arayacağım, şurada (evime yakın bir yer) buluşuruz paketini alırsın dedi. Ofiste işi varmış, evine dönerken benim kargoyu da alıp getirecekmiş. Önceki günkü konumu da evi orada olduğu için takılı kalmış. Saçmalığa bak hele. Neyse adama mesaj attım. 2 saat geçti hala aramadı. Tekrar mesaj attım kargoyu ne zaman teslim alabilirim diye. 15 dk sonra kapı çaldı adam kargoyu getirdi. Şarjım bitti o yüzden aramadım falan dedi. Sistemden önceki gün şikayette bulunmuştum ama geri dönüş yapmadılar.

    Zorunda olmadıkça amazondan sipariş vermem ben daha.





  • Adı aynı gün teslim ama 1 hafta sonra teslim ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.