Şimdi Ara

Amatör fotoğrafçılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amatör bir fotoğrafçıyım ve başlangıç olarak almanız gerek bir takım makina ve objektifler hakkında bilgi vermek istedim. Kararsız kalanlar en uygun olarak Canon 600 d +18-55mm kit lensi ile başlayıp makinayı ve çekim tekniklerini öğrenmelidirler. Yoksa makina almakta şahane fotograflar çekecegım ayagına girmeyin :)

    Devamın da 50 mm sabit lens ve bir çok koşullarda işinize yarayacak 55-250 mm lensi tavsiye edebilirim . Bu takımı aldığınız her türlü fotografı rahatlıkla çekebilirsiniz ve hangi fotografları çekmekten haz aldıgını konuyu da bulabilirsiniz .

    Fotograf 18-55 mm ile çekildi


    Daha fazlası için ;http://fatih-aydin.com/
     Amatör fotoğrafçılık







  • fotoğraf linki kırılmış sanırım..

    ayrıca bende yeni aldım makinemi Canon 650D ve 18-55 IS lens ile birlikte , şimdi bi tripod almayı düşünüyorum birde UV, CPL filtre almayı düşünüyorum parasoley pek bi işime yararmı açıkcası bilmiyorum zaten ucuz ürünler hepsi o yüzden onu da alabilirim.

    Makine gerçekten çok güzel ve kullanımı zor yani benim açımdan. Ama DSLR makineleri öğrenmek için de bir o kadar kolay bi makine .

    Biraz pratikle makineye alışıp iyi bir şekilde öğrenene kadar bu makine beni uzun bi süre tatmin eder zaten sonrası da o zaman bakarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.