Şimdi Ara

All in One Bilgisayar Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şirkette muhasebe programı kullanmak için all in one pc arıyorum. Laptop ve masaüstü pc noktasında tecrübem ve deneyimim var ama all in one pc hiç kullanmadım ve piyasada hangi markalar tutuyor hangi markalar daha kullanışlı bilmiyorum.


    Pc de çok ağır programlar kullanmayacağım. SSD tabi ki olmazsa olmaz. İşlemci noktasında biraz araştırdım intel işlemciler de var amd işlemciler de hangisini tercih etmeliyim. Klavye ve mouse kablolu mu olmalı yoksa kablosuz mu? Bütçem 5000-5500 civarıdır.


    Bu konuda gerçekten tecrübeli arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara. Sağlıklı günler.




  • all in onelarda su sıkıntı olur. notebook gibidirler ama anakartları özeldir her modele bozulursa sıkıntı yaşarsınız yedek parca bulunmayabilir direk çöp yani. tavsiyem monitör arkası cihazlar. en azından içerikleri değişebilir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Din Djarin

    all in onelarda su sıkıntı olur. notebook gibidirler ama anakartları özeldir her modele bozulursa sıkıntı yaşarsınız yedek parca bulunmayabilir direk çöp yani. tavsiyem monitör arkası cihazlar. en azından içerikleri değişebilir.

    Teşekkürler hocam cevap için. Monitör arkası cihazların özel bir ismi var mı? Mesela all in one gibi bir isim. Benim için önemli olan fazla yer kaplamasın, hızlı olsun, ekranı büyük olsun. İstediklerim bunlar. Yer noktasında monitörün içinde kasa olsun ki yer kaplamasın all in one istememin nedeni ondan hocam.


    Pek kullanıcı yorumu da okumadım açıkcası. İlk defa alacağım. Öneriniz varsa mesela şu markanın şu modeli gibi değerlendirmek isterim. All in one larda eğer sıkıntı oluyorsa başka önereceğiniz pc varsa değerlendirebilirim.





  • casper a46 tavsiye ederim, fiyat olarak en iyisi. şirkete 5 tane aldırttım. 3.800 tl ye i3 10. nesil 8gb ram li olanı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TROJ

    casper a46 tavsiye ederim, fiyat olarak en iyisi. şirkete 5 tane aldırttım. 3.800 tl ye i3 10. nesil 8gb ram li olanı

    Teşekkürler hocam cevap için. Dediğiniz cihazı araştıracağım. Casper eskiden beri bir ön yargım var ama araştırmaya, incelemeye değer. Sağolun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.