Şimdi Ara

SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 SATILDI

    forum dışına satıldı


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 23000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Fatih Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Fiyat yüksek. Hem model hem belirttiğiniz sorun sebebiyle. Küçük bir sorun gibi gözükebilir ama LCD Bezel, LCd Cover değişmeli. Belki menteşe de sorunlu olabilir. Tamir değişim ücreti bile 8Bin Liradan aşağı olmaz. Bu işi yapıyorum o sebeple fiyat verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

    Koskoca MSI teknik servisi Servis Point bile görmeden fiyat veremeyeceğini söylediği yerde siz maşAllah nasıl da bütün problemli parçaları çözüp fiyat çıkarabildiğiniz helal olsun. Yalnız LCD Coverda ve menteşede sorun yok malesef :( Sadece açıklamada yazdığım gibi LCD Bezel ön arka gerekiyor onu da 3-4 bin aralığında Türkiye'de buldum. Yurtdışından daha ucuza temin edebilirim muhtemelen. Dikkatimi çeken şey ise sizin maksimum 4 bin lira malzeme masrafı tutacak olan bir tamire nasıl 2 katı fiyat çektiğiniz :) Umarım diğer müşterilerinize de böyle muamele yapmıyorsunuzdur çünkü ileride size gelmekten vazgeçebilirler :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonson -- 6 Mayıs 2024; 19:32:19 >
  • Bilmediğiniz alanda yorum yapmayın. Önce gidin parça fiyatlarını ve uygulanan vergiyi öğrenin. Servispoint işçilik masrafı ve bunlara uygulanacak KDV'yi öğrenin ona göre gelin yazın buraya.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt

    Öğrendiğim için yazıyorum zaten :) Ayrıca ben de aynı işi yaptığım için biliyorum :) Sakin olun sinirlenmenize gerek yok :)

  • parça küçük gibi gözükebilir sorun teşkil etmiyor gibi gözükebilir ama kusurlu ve bir insanın bacağının yarısı oldugu düşünün o mantıkta,parça Ayrı satılmıyor LCDnin çerçevesi alınması lazım ve msi sadece parçaya dolar bazlı fiyat veriyor takmasıyla filan yukarıdaki arkadaşın dediği fiyatlara yanaşıcak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.