Şimdi Ara

Alibaba 11.11'e rekorla başladı: 15 dakikada 5 milyar dolarlık satış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • _WaMpire_ kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, geçen hafta termos bardak sepete attım 12.50 dolardı ama 11.11 için verdiği fiyat 14,99 dolar verildi neyse sonra değiştirdiler.



    Ama o kadar çok ama var ki yinede bizim ülkemizdeki fiyatlardan yine de oldukça ucuzlar.



    Eşime bir ay önce aldığım şu geçirmez trekking ayakkabısı 135 TL'di ama dün bu ayakkabı 111 TL ye düştü ve kaynanama da aldık üstüne baldız da istedi.



    Benzer kalitede ayakkabılar ülkemizde 350tlden başlıyor (greyder) diğer yabancı markalar (merrel vsvs) 600 tlleri geçip zorluyor ve bu 600ler indirimli fiyat.



    Demem o ki AliExpress ne olursa olsun avantajlı.



    Hani demişsin çok çakallar diye de ama düşünmeden edemiyorum bizimkiler çok mu melek.



    Hiç kimse kusura da bakmasın ama bizimkiler kelek oğlu Kelek.



    Kendi ülkemizden yediğimiz kazıkları çıkarsak bilmem kaçıncı köprü inşa edilirdi.



    Ticari ahlak zaten yok, tüketici hakları zaten sıfır.



    Bırak adamlar fiyatla oynasın.



    Bizimkiler pazarlık sünnettir diye bir palavra sıkıyor aldığı fiyata sanki satıyormuş gibi ayaklar yaparak ticaret yapıyor da falanda filanda.



    Allah aşkına siz zarar edeceğinizi bilerek satış yaparmısınız ! Pazarlık yaparken adamın adam sana inan zararına satıyorum dediğine inanıp aldığı fiyata hiç bakma gereği duydun mu!



    Aldığı malın faturasına baktınız mı!



    Tabiki hayır!



    Adamlar bizden daha dürüst çünkü önceki fiyatını da sonrasını de biliyoruz .



    Tekrar söylüyorum adamlar bizden fazlasıyla dürüstler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hepsiburadanın olumsuz yorumları yayınlamadğına değinmiş millet bende alışveriş etmeyeli bayağı oluyor fiyat avantajı yok bende yaşamıştım bu sansür olayını doğrudur üstelik 3-4 yıl önceki mevzu.

  • Size aliexpress deki gerçeklerden biraz bahsedeyim ben bu indirim olaylarından daha haberim yok iken sepetime eklediğim 8 - 10 adet ürünün (farklı kategoriler de) fiyatı düşer mi diye uzun zamandır bekletiyorum.
    Bu yüzdende fiyatları hakkında bilgilerim var idi, sonra birden baktım ki fiyatları citti manada artmış ne ola ki diye baktığımda 11.11 kampanyası imiş, bu olay geçen sene oluyor.
    Sizin anlayacağınız bu işlerde bir katakulli var ,tüm ürünlerde yapılıyor mu bilmiyorum ,ama benim sepette beklettiğim tüm ürünlerde bu böyleydi.
    Şunu da söylemeden edemeyeceğim, aşağıda yazan bir arkadaşında dediği gibi bizdekiler daha fena



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 13 Kasım 2017; 9:22:38 >
  • Hepsiburada da yazdığın yorumun bir köşesinde siteyi övmezsen yayınlamıyor lar. N11 de onaya gitmiyor zaten yorum direkt yayınlanıyor müşteri ile de çok ilgililer geçen bir mağazadan schwalbe Airmax pro basınç ölçer aldım biisklet için iki gün oldu kargoya verilmedi sordum ne zaman verilecek diye bekleme istemiyorsanız iptal edin dediler terbiyesizler dedim sadece sonrası hakaret üstüne hakaret sonuçta satıcı siparişi iptal edin dedi ürünü yollamıyacakmış bende iptal etmedim boş kargo paketi gönderdi 69 tl karşılığında müşteri hizmetlerine şikayet ettim satıcı ordan birşey çıkmaz boşuna sevinme dedi ümidimi yitirmedim bir haftanın sonunda satıcı bana boş kargo paketi gönderdiğini itiraf etti müşteri hizmetlerine bir isteksiz de olsa özür mektubu yazdı mail attı bu gün de ürünümü gönderecek miş yani son gülen ben oldum. Satıcı resmen dolandırıcı çıktı para karşılığı boş kargo paketi göndermek de neymiş (açıkçası ben salatalık bekliyordum ne yalan söyleyeyim)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.