Şimdi Ara

Aldattım,Pişmanım,Dönmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok kısaca anlatmaya çalışıcam.Aslında herşey bitti sadece bu acıdan nasıl kurtulucam onu bilmiyorum.Son zamanlarda sallantıda giden bir ilişkim vardı kız bakanın dönüp bir daha bakacağı güzellikte ve gözün kapalı güvenebileceğin bu zamanda denk gelmesi imkansız bir kızdı.Yaptığım o kadar hataya rağmen hep arkamda durdu aslında çok büyük hatalar yaptım ama uzun uzun yazmak istemiyorum beni gerçekten çok seviyordu yeni anladım.ki bende çok sevmişim.

    Gene bunaldığım anların birinde kız arkadaşımı da zamanında tanıştırdığım bir kızla beraber oldum.Gönlüm kaydı diğerinde olmayan herşey onda vardı.Rahattı,bunaltmıyordu,takılmayı seviyordu gelecek beklentisi yoktu vs vs.Sevgilime bir gece yakalandım.Bütün gece ağladı.Dürüstce konuştum ayrılalım dedim o kadar vicdan azabı çektirdi ki bana yapamadim tekrar deneyelim dedi mecburen peki dedim.Ama aklım hala diğer kızda tabi.Ona da aşık olmuştum maalesef.Şu an ne kadar aptalmışım diyorum kendime.İlişkimize tekrar bir şans vermemize rağmen gene diğer kızla görüşmeye sevgilime köpek gibi davranmaya devam ettim gene yakalandım bu sefer tamamen bitirdik.

    Kız arkadaşım çok acı çekti aynı yerde çalışıyoruz aylarca sürünerek işe geldi ben hiç acı çekmedim dürüst olmak gerekirse o olayın üstüne 2-3 kızla daha görüştüm hicbiriyle olmadı tabi.Geçenler de baktım o bunalım halini üzerinden atmış normale dönmüş.Kesin hayatına birisi girdi dedim.Yanılmamışım.Adamın niyeti ciddiymis ailesiyle tanışmış,benim gibi değilmiş,güvenilirmiş benimle harcadığı zamana acıyormuş.Ben adam degilmişim,taş kalpliymişim.Cektigi acılara bakıp ne kadar salakmisim değmeyen biri için diyormuş.Hayatındaki en büyük pişmanlık benmişim.Yanında ölsem mezarıma bir toprak da o atarmış.Toprak yüzü gorme inşallah nefret ediyorum senden fln neler neler diyor.Aslında okuyan olursa az çok ne diceğinizi biliyorum haketmişin utanmadan konusuyormusun bir de vs vs.Ben 30 yaşında bir adamım engel olamadım maalesef gözü dışarda bir adam değilim o bunalımdan sıkıntıdan kendimi diğer kızın koynuna attım.Ne kaybettiğimi de şimdi anladım.Rapor aldım ise gidemiyorum her gece içmeden uyuyamıyorum kızı taniyorum başkası olsa sıradan ilişki der geçerdim.Bu kız sıradan ilişki yasicak biri değil kaldı ki adam kızın abisiyle falan bile tanışmış.Askere gidicem 21 gün kız döndüğünde parmağımda yüzük görürsen şaşırma dedi.Yapıcakta biliyorum.Cok kötüyüm bu bunalımdan nasıl cıkıcam bilmiyorum.Her zaman kuyruğu dik tutan ben aradım çok kötüyüm dedim ben çok çektim zamanında biraz da sen çek belki ders olur bundan sonra kimsenin duygularıyla oynamazsın dedi.1 ay önce şirketten bir kızla görüşmeye başladım hemen mesaj attı arkadaşımla yapma bari bu şehirden de gidicem artık yüzünü görmemek için Allah seni kahretsin diye.Başkasıyla görüştüğüm zaman kıskanıyor defalarca yaptı ama hiçbir şekilde geri dönmüyor beddua ediyor yolumu çizdim rahatsız etme diyor.Bu saatten sonra da olmaz zaten.İçimden parça kopariyolar sanki bu durumdan nasıl cikicam bilmiyorum.Başından böyle bir olay geçen veya geçmişten kalan pişmanlığı olan biri var mı







  • selamlar hocam. yaş 27, benimde 7 senelik bir ilişkim 3-4 ay önce bitti. Lisede tanışıp, aynı üniversiteyi tutturup (matematikçiyim, o dönemde de analiz yaparak yazmıştık tercihleri :D ) aynı ünide okuduk. Aileler tanıştı, artık iş olduğunda evleneceğiz diyorduk. Velhasıl evliliği askerlik, ev, araba derken biraz erteledim, 7 sene içinde insanın düşünceleri değişiyor. Benim ona, onun bana davranışları değişiyor. Ortada bir süre sonra saygı kalmıyor. İlişkiyi ben bitirdim, bitirirken çok düşündüm, sonra başkasıyla olur mu ki ? diye günlerce, haftalarca düşündüm.
    Ama hayatımı geçireceğim kızın o olmadığına karar verdim. Zevklerimiz, hayallerimiz ortak değildi. Başkası hiç olmadı, biri varken diğeriyle uğraşmak cidden zor geliyor, becerenleri hem kınıyorum, ama bıyık altından da helal olsun iyi kıvırmışsın diyorum :D

    Seni anlıyorum, uzun süreli ilişkiler bunaltıcı olabiliyor. Neredeyse hepsi aynı. Ama bunaldığınız zaman ortak noktanız, zevkinizin olması gerekiyor.
    Biriniz komedi, biriniz korku filmi seviyorsa bile olmaz bu iş. Hadi puzzle yapalım dediğinde iki kişi de uğraşacak, hadi yemek yiyelim dediğinde, "ıy ben kokoreç yemem" demeyecek. Biz erkekler genelde uyumlu davranırız, karşımızdaki uyumsuz davransa bile; iyi tamam ne istiyorsan onu yapalım der geçeriz.
    Ama belli bir süre sonra hep bana rabbena olmuyormuş, sanırım ben ciddi sıkılmışım bu tarz şeylerden. Sende de aynı durum olmalı ki gözün başka yerlere kaymış.
    Olan olmuş, bu saatten sonra hiç kimse geri gelmez. Gelse bile ilişkinin gidişhatına "o" karar verir. Bu devirde, hele ki 2020 nin Türkiye'sinde, hatun kısmına ipleri bırakmak olmaz. Kesinlikle keko kafasıyla söylemiyorum bunu, malesef ataerkin bir toplumda yaşıyoruz ve güç erkekte olmalı.

    Şu saatten sonra barışsanız bile, herşey eskisi gibi olsa bile, o her ilişkide edilen yemin ; "ayrılık" kelimesini hiç bir zaman söylemeyeceğiz" sözü bozulmuş artık.

    Yaşadığını yaşadın, yeni sulara yelken açma vakti. Çok güzel bir tecrübe edindin, kimse onun gibi olmaz belki, ama kimse de senin onunla yaşadığını yaşayamaz. Her iki tarafta biliyor bunu.

    Al anılarını, zihnindeki tozlu raftan aldığın boş bir kavanoza koy, kapat ağzını ve koy rafa.

    Arada al rakını önüne, yada viskini, yudumla ve düşün eskileri. Neler yaşamışım be! de.
    Ben yaşadığım herşeyi, özellikle beni çok etkileyen olayları günlük haline getirdim. Hatta 2 sene geceli gündüzlü, her gün günlük tuttum, şöyle bir bakıyorum, bazen gözlerim yaşarıyor, bazen iyiki yazmışım be! diyorum.

    Rafa kaldırdığım, ve arada çıkarttığım, hatta çıkardığımda tekrar tekrar yazdığım birsürü anım var. 65-70 li yaşları görürsem oturup onları okumak istiyorum :)

    Bu arada kitap okumayı hiç sevmem, yazmayı da sevmem; ama öyle bir an geliyor ki, bazı şeylerden o kadar etkileniyoruz ki, en yakınına bile anlatmak yerine, yazıyorsun.

    İLAÇ. İLAÇ gibidir yazmak. Oturup şunları yapmanı tavsiye ediyorum;

    1) Ne zaman, nasıl başladı? Nasıl tanıştınız?
    2) Neden o? Onsuz yapamaz hale ne zaman geldin?
    3) Neden ayrıldınız? Hatan tam olarak ne? Buraya yazmadığın, utandığın başka neler var ?
    4) Objektif olduğunda gerçekten o da hata yapmışmıydı ?
    5) Ne olursa olsun, ben gururumu sever atarım, ille de o! diyor musun?

    oturup bunları yazarsan, hem kendinle yüzleşmiş olursun, hemde mantıklı bir karar almana yardımcı olur.

    Ben benim hayatımı derinden etkileyecek bir konu olduğunda çok düşünürüm, hele ki böyle kalp acısı varsa işin içinde, bu duyguların kıymetini bilip yazarım.

    Cidden bu duyguların kıymetini bilmek lazım.

    Ah ah, ilk aşkımın yazıları bile durur bende :D taa 12 sene önce, bir liselinin aşk hikayesini düşünsene? Benim kendim için yaptığım en güzel şeylerden biri bence bu yazmak.. Yaşadığım saçma sapan olayları, bazen gereksiz yere alttan aldığım, utandığım şeyleri, yapmadığım/yapamadığım için kızdığım şeyleri, çok ileri gidip fazla parladığım şeyleri..

    Bu arada bu benim yaptığım işe "yer altı edebiyatı" deniyormuş sanırım.

    Neyse, ben bir kadeh daha alayım, DH nin değerli ve saygın üyelerine 21.12.19 dan selamlar!!

    Sürç-i lisan ettiysek affola, edebiyatçı değil matematikçiyiz, ama aynı kalbi taşıyoruz ;)
    Olan olmuş belli ki birlikte olsan tekrar edecek hatalar yapacaksın garanti verebilecek misin senin tek yapman gereken mutluluk dilemen şansını kaybetmişsin lakin anlamadığım şey şu madem seviyorum diyorsun ikinci kişiye kalbini nasıl kaptırıyorsun bana kalırsa şu an kendini yenilgiye uğradığın için kıskançlık içindesin senin için o kıza karşı sevgi beslediğini sanmıyorum sadece kaybettiğin için üzülüyorsun o yüzden tekrar istiyorsun her neyse aklını topla aynı hatayı tekrar yapma ve sevginin ne olduğunu bilmeden bir kıza söz verme seninki sadece kısa süreli aşk gibi geliyor
  • yoluna bak hacı. o kızdan sana hayır gelmez artık..
  • Kızlar erkeklere, erkekler de kızlara senin gibi insanlar yüzünden düşman oluyor. Umarım yaşamın da ölümün de en büyük acılar içerisinde olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SISU

    yoluna bak hacı. o kızdan sana hayır gelmez artık..
    Zaten hayır gelmicek önüne dünyayı sersem gene gelmez öyle bir kız zaten. Yoluma bakamıyorum sıkıntı orda yaşayan ölü gibiyim 1 haftadır.Hiç aklıma bile gelmezdi nasıl bu hale geldim aklım hayalim almiyor
  • Nasıl bir insansın sen ya
  • Ya arkadaşlar nasıl bir insansın falan yazanlar bende böyle bir konu okusam aynısını derdim aslinda.Olayı yaşamadan anlayamıyorsunuz engel olamadım ben mi istedim aşık olayım iki kız arasında heder olayım yaptık bir hata pişmanım köpekler gibi.Kızın hayatındaki adamın ailesi de bunu istiyordu zamanında.Çocuk mühendismiş kız beni arardi gene geldiler falan diye ben başımdan gitsin diye bana güvenme istiyorsan bir şans ver falan derdim ne salakmışım ya.Kız istemedi ailesiyle arasi bozuldu.En uygun zamanda harekete geçmiş serefsiz.Bizde para yok düzenli hayat yok kız alkol içmiyor diye ona bile dünyanın lafını sayardık.Valla köpekler gibi pişmanım ama neye fayda
  • Bir hata yapmışsın doğru ama bir defa yapmamışsın, gene yaparsın iyi ki kısa sürede tekrar edip kızı kurtarmışsın. Umarım kız bir hata yapıp sana şans vermez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keisaku

    Bir hata yapmışsın doğru ama bir defa yapmamışsın, gene yaparsın iyi ki kısa sürede tekrar edip kızı kurtarmışsın. Umarım kız bir hata yapıp sana şans vermez.
    Kız da aynısını dedi.Evlensek bile aldatırsın dedi ki şimdi ki aklım olsa hayatta öyle bir şey yapmam kimseye yapmam keşke o beni aldatsa öfkelenir hayatıma bakardım.Pismanlik vicdan azabı gibisi yok maalesef ve tekrar sans verme olayı falan da yok yazma bana hayatımdaki insana ihanet ediyor gibi hissediyorum senle konuşunca bile diyor.Bitti yani daha da bişey yazamam zaten.Acım geçsin hayatıma bakayım kâfi
  • Babangida90 B kullanıcısına yanıt
    Yazdığın bütün mesajları tek tek tane tane oku, pişman olduğun şeyin ne olduğuna iyice karar ver ancak o zaman bir daha pişman olacağın şeyler yapmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keisaku

    Yazdığın bütün mesajları tek tek tane tane oku, pişman olduğun şeyin ne olduğuna iyice karar ver ancak o zaman bir daha pişman olacağın şeyler yapmazsın.
    Pişman olduğum tek şey bir daha böyle güvenilir,dürüst bu çok önemli değil ama bu özelliklere sahip olup da bu kadar güzel bir kız bulamam sanırım.Kendi hayatımı mahvettim.Kız evlilik derdi ben düşünmüyorum derdim.Kimse bırakmaz tabi herkes benim gibi salak değil.Nasıl yaptım bu hataları.Umarım ömür boyu pişman olmam.
  • selamlar hocam. yaş 27, benimde 7 senelik bir ilişkim 3-4 ay önce bitti. Lisede tanışıp, aynı üniversiteyi tutturup (matematikçiyim, o dönemde de analiz yaparak yazmıştık tercihleri :D ) aynı ünide okuduk. Aileler tanıştı, artık iş olduğunda evleneceğiz diyorduk. Velhasıl evliliği askerlik, ev, araba derken biraz erteledim, 7 sene içinde insanın düşünceleri değişiyor. Benim ona, onun bana davranışları değişiyor. Ortada bir süre sonra saygı kalmıyor. İlişkiyi ben bitirdim, bitirirken çok düşündüm, sonra başkasıyla olur mu ki ? diye günlerce, haftalarca düşündüm.
    Ama hayatımı geçireceğim kızın o olmadığına karar verdim. Zevklerimiz, hayallerimiz ortak değildi. Başkası hiç olmadı, biri varken diğeriyle uğraşmak cidden zor geliyor, becerenleri hem kınıyorum, ama bıyık altından da helal olsun iyi kıvırmışsın diyorum :D

    Seni anlıyorum, uzun süreli ilişkiler bunaltıcı olabiliyor. Neredeyse hepsi aynı. Ama bunaldığınız zaman ortak noktanız, zevkinizin olması gerekiyor.
    Biriniz komedi, biriniz korku filmi seviyorsa bile olmaz bu iş. Hadi puzzle yapalım dediğinde iki kişi de uğraşacak, hadi yemek yiyelim dediğinde, "ıy ben kokoreç yemem" demeyecek. Biz erkekler genelde uyumlu davranırız, karşımızdaki uyumsuz davransa bile; iyi tamam ne istiyorsan onu yapalım der geçeriz.
    Ama belli bir süre sonra hep bana rabbena olmuyormuş, sanırım ben ciddi sıkılmışım bu tarz şeylerden. Sende de aynı durum olmalı ki gözün başka yerlere kaymış.
    Olan olmuş, bu saatten sonra hiç kimse geri gelmez. Gelse bile ilişkinin gidişhatına "o" karar verir. Bu devirde, hele ki 2020 nin Türkiye'sinde, hatun kısmına ipleri bırakmak olmaz. Kesinlikle keko kafasıyla söylemiyorum bunu, malesef ataerkin bir toplumda yaşıyoruz ve güç erkekte olmalı.

    Şu saatten sonra barışsanız bile, herşey eskisi gibi olsa bile, o her ilişkide edilen yemin ; "ayrılık" kelimesini hiç bir zaman söylemeyeceğiz" sözü bozulmuş artık.

    Yaşadığını yaşadın, yeni sulara yelken açma vakti. Çok güzel bir tecrübe edindin, kimse onun gibi olmaz belki, ama kimse de senin onunla yaşadığını yaşayamaz. Her iki tarafta biliyor bunu.

    Al anılarını, zihnindeki tozlu raftan aldığın boş bir kavanoza koy, kapat ağzını ve koy rafa.

    Arada al rakını önüne, yada viskini, yudumla ve düşün eskileri. Neler yaşamışım be! de.
    Ben yaşadığım herşeyi, özellikle beni çok etkileyen olayları günlük haline getirdim. Hatta 2 sene geceli gündüzlü, her gün günlük tuttum, şöyle bir bakıyorum, bazen gözlerim yaşarıyor, bazen iyiki yazmışım be! diyorum.

    Rafa kaldırdığım, ve arada çıkarttığım, hatta çıkardığımda tekrar tekrar yazdığım birsürü anım var. 65-70 li yaşları görürsem oturup onları okumak istiyorum :)

    Bu arada kitap okumayı hiç sevmem, yazmayı da sevmem; ama öyle bir an geliyor ki, bazı şeylerden o kadar etkileniyoruz ki, en yakınına bile anlatmak yerine, yazıyorsun.

    İLAÇ. İLAÇ gibidir yazmak. Oturup şunları yapmanı tavsiye ediyorum;

    1) Ne zaman, nasıl başladı? Nasıl tanıştınız?
    2) Neden o? Onsuz yapamaz hale ne zaman geldin?
    3) Neden ayrıldınız? Hatan tam olarak ne? Buraya yazmadığın, utandığın başka neler var ?
    4) Objektif olduğunda gerçekten o da hata yapmışmıydı ?
    5) Ne olursa olsun, ben gururumu sever atarım, ille de o! diyor musun?

    oturup bunları yazarsan, hem kendinle yüzleşmiş olursun, hemde mantıklı bir karar almana yardımcı olur.

    Ben benim hayatımı derinden etkileyecek bir konu olduğunda çok düşünürüm, hele ki böyle kalp acısı varsa işin içinde, bu duyguların kıymetini bilip yazarım.

    Cidden bu duyguların kıymetini bilmek lazım.

    Ah ah, ilk aşkımın yazıları bile durur bende :D taa 12 sene önce, bir liselinin aşk hikayesini düşünsene? Benim kendim için yaptığım en güzel şeylerden biri bence bu yazmak.. Yaşadığım saçma sapan olayları, bazen gereksiz yere alttan aldığım, utandığım şeyleri, yapmadığım/yapamadığım için kızdığım şeyleri, çok ileri gidip fazla parladığım şeyleri..

    Bu arada bu benim yaptığım işe "yer altı edebiyatı" deniyormuş sanırım.

    Neyse, ben bir kadeh daha alayım, DH nin değerli ve saygın üyelerine 21.12.19 dan selamlar!!

    Sürç-i lisan ettiysek affola, edebiyatçı değil matematikçiyiz, ama aynı kalbi taşıyoruz ;)




  • Bırak kız mutlu olsun. Senin de rakı sofralarında uğruna içecek bir hikayen olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

    selamlar hocam. yaş 27, benimde 7 senelik bir ilişkim 3-4 ay önce bitti. Lisede tanışıp, aynı üniversiteyi tutturup (matematikçiyim, o dönemde de analiz yaparak yazmıştık tercihleri :D ) aynı ünide okuduk. Aileler tanıştı, artık iş olduğunda evleneceğiz diyorduk. Velhasıl evliliği askerlik, ev, araba derken biraz erteledim, 7 sene içinde insanın düşünceleri değişiyor. Benim ona, onun bana davranışları değişiyor. Ortada bir süre sonra saygı kalmıyor. İlişkiyi ben bitirdim, bitirirken çok düşündüm, sonra başkasıyla olur mu ki ? diye günlerce, haftalarca düşündüm.
    Ama hayatımı geçireceğim kızın o olmadığına karar verdim. Zevklerimiz, hayallerimiz ortak değildi. Başkası hiç olmadı, biri varken diğeriyle uğraşmak cidden zor geliyor, becerenleri hem kınıyorum, ama bıyık altından da helal olsun iyi kıvırmışsın diyorum :D

    Seni anlıyorum, uzun süreli ilişkiler bunaltıcı olabiliyor. Neredeyse hepsi aynı. Ama bunaldığınız zaman ortak noktanız, zevkinizin olması gerekiyor.
    Biriniz komedi, biriniz korku filmi seviyorsa bile olmaz bu iş. Hadi puzzle yapalım dediğinde iki kişi de uğraşacak, hadi yemek yiyelim dediğinde, "ıy ben kokoreç yemem" demeyecek. Biz erkekler genelde uyumlu davranırız, karşımızdaki uyumsuz davransa bile; iyi tamam ne istiyorsan onu yapalım der geçeriz.
    Ama belli bir süre sonra hep bana rabbena olmuyormuş, sanırım ben ciddi sıkılmışım bu tarz şeylerden. Sende de aynı durum olmalı ki gözün başka yerlere kaymış.
    Olan olmuş, bu saatten sonra hiç kimse geri gelmez. Gelse bile ilişkinin gidişhatına "o" karar verir. Bu devirde, hele ki 2020 nin Türkiye'sinde, hatun kısmına ipleri bırakmak olmaz. Kesinlikle keko kafasıyla söylemiyorum bunu, malesef ataerkin bir toplumda yaşıyoruz ve güç erkekte olmalı.

    Şu saatten sonra barışsanız bile, herşey eskisi gibi olsa bile, o her ilişkide edilen yemin ; "ayrılık" kelimesini hiç bir zaman söylemeyeceğiz" sözü bozulmuş artık.

    Yaşadığını yaşadın, yeni sulara yelken açma vakti. Çok güzel bir tecrübe edindin, kimse onun gibi olmaz belki, ama kimse de senin onunla yaşadığını yaşayamaz. Her iki tarafta biliyor bunu.

    Al anılarını, zihnindeki tozlu raftan aldığın boş bir kavanoza koy, kapat ağzını ve koy rafa.

    Arada al rakını önüne, yada viskini, yudumla ve düşün eskileri. Neler yaşamışım be! de.
    Ben yaşadığım herşeyi, özellikle beni çok etkileyen olayları günlük haline getirdim. Hatta 2 sene geceli gündüzlü, her gün günlük tuttum, şöyle bir bakıyorum, bazen gözlerim yaşarıyor, bazen iyiki yazmışım be! diyorum.

    Rafa kaldırdığım, ve arada çıkarttığım, hatta çıkardığımda tekrar tekrar yazdığım birsürü anım var. 65-70 li yaşları görürsem oturup onları okumak istiyorum :)

    Bu arada kitap okumayı hiç sevmem, yazmayı da sevmem; ama öyle bir an geliyor ki, bazı şeylerden o kadar etkileniyoruz ki, en yakınına bile anlatmak yerine, yazıyorsun.

    İLAÇ. İLAÇ gibidir yazmak. Oturup şunları yapmanı tavsiye ediyorum;

    1) Ne zaman, nasıl başladı? Nasıl tanıştınız?
    2) Neden o? Onsuz yapamaz hale ne zaman geldin?
    3) Neden ayrıldınız? Hatan tam olarak ne? Buraya yazmadığın, utandığın başka neler var ?
    4) Objektif olduğunda gerçekten o da hata yapmışmıydı ?
    5) Ne olursa olsun, ben gururumu sever atarım, ille de o! diyor musun?

    oturup bunları yazarsan, hem kendinle yüzleşmiş olursun, hemde mantıklı bir karar almana yardımcı olur.

    Ben benim hayatımı derinden etkileyecek bir konu olduğunda çok düşünürüm, hele ki böyle kalp acısı varsa işin içinde, bu duyguların kıymetini bilip yazarım.

    Cidden bu duyguların kıymetini bilmek lazım.

    Ah ah, ilk aşkımın yazıları bile durur bende :D taa 12 sene önce, bir liselinin aşk hikayesini düşünsene? Benim kendim için yaptığım en güzel şeylerden biri bence bu yazmak.. Yaşadığım saçma sapan olayları, bazen gereksiz yere alttan aldığım, utandığım şeyleri, yapmadığım/yapamadığım için kızdığım şeyleri, çok ileri gidip fazla parladığım şeyleri..

    Bu arada bu benim yaptığım işe "yer altı edebiyatı" deniyormuş sanırım.

    Neyse, ben bir kadeh daha alayım, DH nin değerli ve saygın üyelerine 21.12.19 dan selamlar!!

    Sürç-i lisan ettiysek affola, edebiyatçı değil matematikçiyiz, ama aynı kalbi taşıyoruz ;)
    Hocam çok teşekkür ederim yazdıkların için tekrar tekrar okucam son bir mesaj daha yazıcam sana durumla alakalı.Mesajını tekrar bir okuyum.Ben şaraptan gidiyorum günlerdir bu kadehi senin için kaldırıcam.Yaptığım doğru birşey veya kız bana geri dönsün demiyorum çocuk değiliz artık herşeyi idrak edebiliyoruz.Bana geçen bir arkadaş demişti ama bir gün carpılıcaksın haberin olsun diye.30 yaşına geldim artık o günler geçti demiştim :).Büyük konuşmamak gerekiyormuş.Sadece canım gerçekten çok yandığı için buraya yazdım aslında bu kadar aklı selim bir cevapta beklemiyordum tekrar teşekkür ederim.Durumumuz aynı olmasa da ayrılma sebepleri benzer umarım sen benim düştüğüm duruma düşmezsin.Saol




  • Babangida90 B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, forumun asıl amacı bu olmalı..
    Teşekkür ederim, bende bunu senin için kaldırıyorum, şerefe!!

    Zaman herşeyin ilaci hocam, ben 4 ay sonra bile düzelemedim.. Evet yaşlanmışız, artık bir ortamda eskisi kadar rahat yaklaşamıyoruz kızlara :)
    Yaklaşınca da hemen konuya girmek olmaz, aşık gibi davranmak, deli divane gibi görünmek gerekiyor.. Artık bende pil bitmiş gibi hissediyorum :)

    Hatta şuanda öyle bir durum var, hatun geldi bugün benimle sigara içti, boş beleş muhabbet, gülüşmeler.. Ama içimden birşey gelmiyor gibi artık :)
    4 aydır +3000 liradan fazla evde alkole para verdim, mekanda ödetmediler sağolsunlar, ama şuan; aklı selim bir şekilde düşününce; iyi karar vermişim, cesur ama iyi diyorum..

    Seninde daha iyi olduğun günler olacak, unutacaksın, acı zayıflayacak.. 4 ay önce kendi verdiğim karar yüzünden, arkadaşların yanında ağladığımı bilirim.. Şuan yüzümde salak bir tebessüm, tek başıma ve yardımsız edindiğim tecrübeden yaptığım çıkarımları, hayatta görmediğim ve büyük ihtimalle görmeyeceğim bir forumdaşa anlatıyorum..
    sevgiler, şerefe!




  • Olan olmuş belli ki birlikte olsan tekrar edecek hatalar yapacaksın garanti verebilecek misin senin tek yapman gereken mutluluk dilemen şansını kaybetmişsin lakin anlamadığım şey şu madem seviyorum diyorsun ikinci kişiye kalbini nasıl kaptırıyorsun bana kalırsa şu an kendini yenilgiye uğradığın için kıskançlık içindesin senin için o kıza karşı sevgi beslediğini sanmıyorum sadece kaybettiğin için üzülüyorsun o yüzden tekrar istiyorsun her neyse aklını topla aynı hatayı tekrar yapma ve sevginin ne olduğunu bilmeden bir kıza söz verme seninki sadece kısa süreli aşk gibi geliyor
  • Turkiye34BJK T kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süreli ilişkilerde biz erkekler bulup bunuyoruz bazen. Bende de aynı hisler oldu da kendimi zapt ettim. Arkadaşın neler hissettiğini, neler yaşadığını anlıyorum..

    Hani insan ne düşünüyor biliyor musunuz?

    -Acaba hala iş var mı bende? Başka hatunları hala elde edebiliyor muyum ? diyor. Sizde olmuyor mu ? Bakın netflixte blackmirror un 8.bölümü çok garip. Homofobik bir insan olarak homofobikliği bir kenara bırakıp, herkesin izlemesi, her erkeğin izlemesi taraftarıyım..

    Hatta bir tane de türk filmi vardı, adam "kesicem ulan bunu" diyerek ufaklığı kesmeye karar veriyor, kesecekken yakalanıp akıl hastanesine kapatılıyor. Nasıl meşhur olmadı, gişe rekorları kırmadı anlamıyorum. Adını unuttum, bakırköy akıl hastalıklarında çekilmiş bir film. Bizim ailedeki baba rolündeki abimize benzer birisi oynuyordu. Unuttum valla adını :)
  • Beter ol umarim daha da fazla sorunlar yaşarsın ve bana göre öyle olacak.Senin gibiler yüzünden doğru eşleşmeler olmuyor insanlarin birbirine inancı kalmiyor
  • olm içinizde hissetmiyosanız, uğraştırmayın insanları. salın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

    Hocam uzun süreli ilişkilerde biz erkekler bulup bunuyoruz bazen. Bende de aynı hisler oldu da kendimi zapt ettim. Arkadaşın neler hissettiğini, neler yaşadığını anlıyorum..

    Hani insan ne düşünüyor biliyor musunuz?

    -Acaba hala iş var mı bende? Başka hatunları hala elde edebiliyor muyum ? diyor. Sizde olmuyor mu ? Bakın netflixte blackmirror un 8.bölümü çok garip. Homofobik bir insan olarak homofobikliği bir kenara bırakıp, herkesin izlemesi, her erkeğin izlemesi taraftarıyım..

    Hatta bir tane de türk filmi vardı, adam "kesicem ulan bunu" diyerek ufaklığı kesmeye karar veriyor, kesecekken yakalanıp akıl hastanesine kapatılıyor. Nasıl meşhur olmadı, gişe rekorları kırmadı anlamıyorum. Adını unuttum, bakırköy akıl hastalıklarında çekilmiş bir film. Bizim ailedeki baba rolündeki abimize benzer birisi oynuyordu. Unuttum valla adını :)
    Olaya nasıl yaklaştığına bağlı biraz durum playboy diye tabir edilen kişi olmak istiyorsan ona göre adım atmam gerekli sınırlarını çizmen lazım yoksa sonu hüsran üzüntü karşıdakinin de hisleri var unutmamak gerek kimisi evliliği düşünür sadece tek kişiye bağlı kalır bununda eksi yönleri var ileride kaybetme duygusu oluşabilir yani her daim belirli çizgileriniz olsun hayatta bu sizin belli süre sonra karakterinize işler kimliğiniz olur ama bunu karşı taraf anlar ona göre hamlesini yapar neyse psikolog değilim lakin karakterinizi oluşturun yoksa yalpalarsınız hayatta


    Bu forumda psikoloji okuyan veya olan yok mu ??? Aydınlatsın bizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkiye34BJK -- 21 Aralık 2019; 1:37:41 >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.