Şimdi Ara

Aldatılma korkusu / Paranoyaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben hastayım. Artık bunu kabullendim. Paranoyağım ve kimseye güvenemiyorum. Kafamda olaylar kuruyorum, bunlara inaniyorum. Bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum. Şuan üzün süreli bir ilişkim oldu yıllardan sonra ona da hayatı zindan etmeye başladım. Bu huyumun bana nerden geldiğini biliyorum. Ilk ciddi ilişkimle başladı

    O yaz liseye geçiyordum, yazlıkta bir kızla tanıştım. Benden 3 yaş büyüktü. O yaz sevgili olduk. Yazın sonunda ayrılmadık, uzaktan devam etmeye karar aldik. Yaklaşık 1 yıl sevgiliydik 6-7 ayı birbirimizden uzakti. Ilk başlarda kavga etmiyorduk, normal sıradan devam ettirdik. Ayrı kalmamızdan 3-4 ay sonra ben hafiften delirmeye başladım. Normalde de kıskanç biriydim ama içimden bir canavar çıktı. Sürekli kafamda bir şeyler kurup kızı suçluyordum. Bazen biriyle flörtleştiğine dair, bazen erotik hikayeler. Kızcağız da napsın öyle bir şey yok diyordu beni ikna etmeye çalışıyordu. Zaten bu kız beni çok sevmişti, bir daha böyle birini bulabileceğimi sanmıyorum. Neyse ben sinir kirizleri geçiriyordum, o da beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Odamdaki camı indirdim, bilgisayarımı kırdım, telefon kırdım. Annemler de ayrılmamı söylüyordu, dinlemedim onlari. 1 yılın sonuna doğru artık her gün kavga etmeye başladık. Ben de böyle olmayacak birbirimize zarar veriyoruz bitirelim bu ilişkiyi dedim. Ciddi olduğumu görünce kalktı olduğum şehire geldi tam 12 saatlik otobüs yolculuğu. Otogardayım sen gelmeden gitmeyecem dedi. Gitmedim yanına. Niye gitmedim yanina bilmiyorum kafamı becersinler niye gitmedim o kızın yanına. Şuan çok pişmanım. Çok üzdüm o kızı, çok da ahını aldım.

    Neyse bu ilişki böyle bitti. Bu kızdan sonra hiç bir uzun ilişkim olmayacak, kimseyi ciddeye almayacam diye söz verdim kendime. Öyle de yaptim. Ondan sonra bir sürü sevgilim oldu. En fazla 2 ay süreni oldu, kimseyi kafaya takmadim, kimseyi kıskanmadım. Böyle olunca çok mutluydum, insanları da mutlu ediyordum. Şimdi bi kız çıktı karşıma nasıl vuruldum bilmiyorum. Kendime çok kızıyorum. Bu ilişkinin başında da sadece takılacaktim ama şimdi 6 ay oldu. Bu kız da beni çok seviyor. Ama ben yine başladım. Tabi artik yaşım büyük kafamda kurduğum şeyleri açık açık söyleyemiyorum. Kafamda kuruyorum, kıza çatıyorum. O da napsın sakinleştirmeye çalıyor. Napcağımı bilmiyorum. Benim sanırım hiç adamakıllı ilişkim olmayacak. Kesinlikle kimseye güvenemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.