Şimdi Ara

Airties RT-206v1TT modemim sorun çıkardı yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler

    Bu sabah kalktığımda telefondan internete girecektim fakat modeme bağlı olmama rağmen internete giremedim. Makine eskidir takılmıştır felan dedim telefondan modemin sayfasına bağlandım ve modemi açıp kapat komutu verdim. Daha önce böyle yapınca internet geliyordu. Bu sefer internet gitmekle kalmadı modemimi wifi ağları arasında göremedim evdeki hiçbir cihaz modemi görmüyor. Modem üzerinde Power ve wireless ışığı yanıyor fakat adsl bazen hiç yanmıyor bazen yanıp sönüyor. Ethernet kablom olmadığı için wifi siz deniyemiyorum da. Daha önce böyle bir şey başına gelmiş olan var mı acaba. Modem düzelir mi yaktık mı acaba :D

    Biraz uzun oldu ama başına böyle bir olay gelen duyan bilen oldu mu acaba. Ttneti aradım bizimle ilgili sıkıntı yok dediler.

    Son olarak modemi yakma ihtimalimde önerebileceğiniz modem var mıdır 100tl yi fazla geçmeyen. Şimdiden teşekkürler







  • adaptörden kaynaklı bi sorun olabilir ama adaptör alasıya sen en iyisi bi modem al. kimbilir kaç yıldır kullanıyosun modemi. artık ömrü dolmuş olabilir. aynı markanın 5342 (70tl) yada 5343(99tl) ürünlerinden birini tercih edebilirsin.
  • Teşekkürler cevabınız için hocam. Bahsettiğiniz 5343 nolu modeli aldım ben de şans eseri bugün. Sorun modemdeymiş çünkü kurulumu yaptığım gibi cayır cayır internet açıldı ayrıca çekim kapasitesi de eski cihaza kıyasla epey yüksek. Tavsiyeniz ve cevabınız için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.