Şimdi Ara

aionla ilgili bi kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aion ilk çıktığında, 2 ay süreyle oynadım, spatolas da assas yapıp 50lvl de bıraktım, sonra pek çok oyun denedim ama aion daki kadar zevk alamadım. Oyuna tekrar başlasam diyorum, bazı sorularım var yanıtlarsanız sevinirim;

    1- oyuna sıfırdan sm ile başlansa, günde ortalama 10 -15 saatlik bir süre ile, değişen quest sistemi ile, tahminen ne kadar sürede 55 lvl olanabilir
    2- perento da, asmondamı yoksa elyosdamı daha fazla Türk ve guildi var
    3- item dusme olasılığı arttırılmış diye duydum mesela 30lvl zindanın daki sonuncu boss tan sarı item kolay dusuyor mu yeni patch de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 30 Ekim 2010; 18:34:47 >



  • İtem düşme oranı Aion 2.1'de var ve henüz Kore Test serverinde,bizde bir item için önce 40 takla atıp sonra amuda kalkıp 3 kere ellerimiz ile alkış tutmamız lazım.

    Eğer günde 10-15 saat kasacaksan ki tek kasarsan bence çok zor gelir o kadar süre 40-50 günde 55 level rahat olursun diye düşünüyorum.Eskiden bir ay sürmeden 50 level olunuyordu,o yüzden belki daha çabuk bile olabilirsin.

    Perento serverini seçmen iyi olur,orta Elyos-Asmodian düzeni diğer serverlere oranla daha iyi ama hangi ırk içinde çok Türk var bilmiyorum.
  • Gunde 10-15 saat ile bursasporun dedigi gibi 40-50 gun

    item felan dustugu yok
  • saolun arkadaşlar
  • SM oyundaki en hızlı lv kasan class , kolay bir şekilde elite farmlayabilir , ayrıca yüksek exp veren tekrar görevleri ve tek kişilik instancelar ile belirttiğin süre oyuna ayırırsan , 55 lv a ulaşman 30 günden fazla sürmez.

    Drop rate da 1 yıl öncesine göre iyileştirme var fakat istenilen seviyeye ulaşması ancak 2,1 patchde mümkün olacak gibi görünüyor.

    Ayrıca eskiye göre instancelar , zorlu campaign görevleri büyük ölçüde kolaylaştırılmış durumda , örnek vermek gerekirse ; oyun ilk çıktığı aylarda ortalama 4 saat süren teo lab iyi bir parti ile 30 dk yı geçmiyor , adeta ft run gibi oldu.
  • Oyunda drop yok diyenler 1.5de oynamışmı acaba? 5. FT luresinde 2 sefer gold item gördüm kromededen oldukça sık mavi item düşüyo 1günde 2tane mavi bow düşürdüm ayrıca questler feci şekilde kolay laşmış durumda camping ler saçbaş yoldurmuyo.Questlerden çok ii para geliyo.Şu an başlayan rahat bi şekilde oynar.
  • benim arkadaşı rangerile 23 günde 52 oldu ama bahsetttiğim arkadaşım bi Lv kasma manyağıydı ama enaz 10-15tane char kasmıştır
  • Beshmundir 40 boss 0 gold item
    10 x Udas Up + Down 1 gold item uzaktan görebildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwa -- 1 Kasım 2010; 16:05:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.