Şimdi Ara

Aione Yeni başlıyorum bir kaç sorum var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaslar bugün Gameforge sitesinden aionu indirdim ve başladim Nexus serverinda 2 saat felan oynadim ve 15 16 lvl oldum 6 yila yakın wow oynuyorum ama artık yeni bir oyuna geçeyim dedim.Oyun free to play olmus önemli deil gold packet alicam cünkü grafikleri gerçekten cok iyi ama sıkıntı Nexus asmo tarafında hiç oyuncu yok 4.0 patchi gelicekmis ve yeni sw geliyormus sw gelene kadar oyunu ögrenmek istiyorum ingilizcem yeterli kadar var ama bu tür oyunlar ortam olmadan oynanmıyor sizden ricam türklerin kalabalik oldugu serveri ve ırkı önermenizi istiyorum birde kafamı kurcalayan benim server listimde hep Ger ve UK serverlari var yanlış bir client mi indirdim diye düsünmeye basladim(oyuncu azlıgının sebebi bumudur.)KISACA..Güzel bir ortamda oyun oynamak istiyorum Yaşım 26 yetişkin insanlarla oyun oynamak tercihim..KISACA


    1-HANGİ SERVER HANGİ IRKI SECMELİYİM.(HANGİSİNDE TÜRK COKSA TERCİH ODUR ASMO VEYA DİGERİNİ TAM BİLMİYORUM ELY :):))
    2-CLİENTİM YANLIŞMI?(GAMEFORGE İNDİRDİM)
    3-EK BİLGİ VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİM.

     Aione Yeni başlıyorum bir kaç sorum var..







  • Her sunucuda ki Türk oyuncu popülasyonu farklı. Ben spatalos da oynuyorum ki çok türk olsa bile gelmek akıl karı değil. Herkes endgame oldu çoğu kişi fantaziye sardı. En sonra çılan Anuhard ve Nexus sunucuları var ama o sunucularun hakkında pek bilgim yok. 1 ay içerisinde Türkiye sunucusu açılacağı için bunu tartışmanında bir anlamı kalmadı.

    Clienti doğru indirmişsin.

    Ek bilgi olarak wow da hangi sınıfla daha iyi oynuyorsan aiondaki hangi sınıfın sana göre olduğunu söyleyebilirler. Bunun haricinde sistem aynı. Eşya yap sonra pvp yap, sıkılınca yat uyu.

    Aslında bir çok ek bilgi verirdim ama uykum geldi. Sana da iyi oyunlar.
  • Şimdilik alquima'da başlamanı tavsiye ederim Tr server gelene kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-9 aydır anuhart elyo tarafındayım sunu soyleyebılırım kı belkı de tum serverlar ıcerısınde en fazla Turk barındıranıdır....

    Elini sallasan Turk'e deyıyor... Bir sürü Türk legıonu mevcut her yerde karsına cıkıyor... oldukca da oyuncu sayısı yuksek her yerde oyuncu var.
  • Merhaba öncelikle nexus serverini doluluk derecesi normaldir. şimdi aion 60 levele kadar kasılan bir oyun ve 60 levele gelene kadar bir ton mapten geçiyorsun. senin levelin daha 16 bu oyun yeni çıkan bir oyun değil herkesin 55 levelin üstündedir. senin olduğundan mapte kimsenin olmaması çok normal. son levellere ulaşmadan insan görmen çok zor. çünkü 4.0 pacth geliyor. yeni başlayan adam bulman da zor şuan. patch gelmesi ile ancak düşük levelli oyuncular görebilirsin.... bu arada oyunda senin oynayabilceğin serverlar ve yaklaşık doluluk oranlarıda aşağıda belirtiyorum.

    Akşamları serverlar doluluk bakımından en üst seviyeye çıkarlar

    1- peronto 2200-2500 arası online
    2-nexus 1600-1800
    3-anuhart 1300-1700

    bunların dışında telemacus ve spatalos var onlarda perento gibi eski bir server ancak doluluk oranları 2000 i geçmez.

    aion almanya ve fransa serverlarında çok yoğun şekilde oynanıyor. onların serverlar akşamları 3500 online a dayanıyor diye bliyorum.

    ama türkiye serveri açılması ile birlikte yukarıda yazdığım serverlarda türk kalacağını sanmam. gerçi türk olupta türklerle oynamak istemeyen olabilir. hak veririm. bakalım türkiye serveri tutcakmı bekliyoruz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 19 Ağustos 2013; 13:11:02 >




  • Yorumlar için tşk ederim Anuhart elyos tarafında karakter actım patch gelene kadar umarım oyunu çözebilirim tr serverıda tutmassa yapacak birsey yok artık wowa devam ederiz birde türk legion bulursam simdilik gerci bu lvlde kimse almazda :)her neyse yorum yapan arkadasların ellerine sağlık iyi oyunlar..
  • Anuhart Elyosda Türkler inanılmaz fazla. 1. Legionda Türk zaten :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.