Şimdi Ara

Aion Pvp attack ve def ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ap itemlerinin hesaplaması nasıl oluyor benim rift charım var 40 lvl 30 ap takı set yaptım 40 armor lara geçtim 3 parça elit aldım merak ettigim pvp attack nasıl hesaplanıyor yani nasıl bi etkisi oluyor nekadar etkisi oluyor pvp de pvp defin ne kadar etkisi oluyor

    bilem bi arkadaş anlaşılır bir şekilde örnek vererek açıklarsa sevinirim



  • kimsenin bir bilgisi yokmu çok merak ediyorum da okadar araştırdım bulamadım
  • pvp defansı sayesinde sana oyuncunun vurduğu damage azalıyo, mesela %25 defansın varsa sana 100 vurucağı yerde 75 vuruyo, az bi değişim var gibi gözüksede bazı yerlerde çok kritik rol oynayabiliyo. Aldığın 40 armorlarada L64 veya üzeri taş basarak bi +10 a yükseltsen bol bolda hp verirsana.
  • Kardeşim olayın esası şudur senin " main attack " değerinin üzerine " magic boost , attack ve de skill damage " gibi değerler ekleniyor ve değerlein toplamı senin " damage" değerini ortaya koyuyor.

    Pvp attack ise bu damage değerinin yüzdesi kadar sana ek damage uygulamasıdır.

    Örneğin : 350 main attack + 1700 magicboost + 1000 fire damage = 3050 Damage değeri ekliyorsa ve üzerinde %10 Pvp attack var ise senin toplam değerin + 305 oluyor.

    3050 + 305 ( %10 pvp attack ) = 3355 lik bir damage karşında kine yüklüyorsun. Ama adam bu değeri kendi defansı oranında yiyor . Pyscial defans değeri burada devreye giriyor 3355 lik defans pyscial defans değerinden süzüldükten sonra damageyi yiyeyin pvp defansı oranında emiliyor ve adama yansıyor.

    yani sen adama vurduğunda bu kadarlık bir damage yüklüyorsun , eğer adamda defans varsa bu değerin kendinde olan pvp defansı kadarını absorbe ediyor.




  • yorumlar için elinize saglık
  • 100 DEFANS %1 PVP DEFANSA EŞİT

    Mesala Sallıyorum 50 elite setin var... setin üstünde toplam 1000 defans var

    %18 pvp defans + 1000 = 2800 defansın var gibi... tabi spelllere karşı sadece gelen dmg i %18 azaltır. daha çok azaltması için fire resist water resist tarzı şeyler içeren itemler giyceksin veya yiyeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.