Şimdi Ara

Aile aracıdır. Sw Focus titanium

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fiyat güncellendi ihtiyaçtan satılık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma yazmayacaktim ama gene de duramiyorum.arac sahibi ilana herseyi yazmis boya hasar vs ama beyefendiye aracin kacinci sahibisiniz , xenon isaretli gorunuyor dedigimiz zaman bizi telefonda fircalayor. Ne onemi varmis kacinci sahibi olmanin, sirket araci olmanin, xenon olmanin...

    Boyle satış olmaz, dürüst olun, herseyi.acikca yazin o zaman. 2 ay once aldim , al satciyim deyin. Ben forumdan birinden arac almayi her zaman yeglemisimdir ama dikkatli olmakta fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyesizlik yapma, zenonun işaretli olmasını sordun söyledim , sahibinden kendisi yazmış benim işarelediğim bişey değil dedim, gereksiz ve ciddiyetsiz sorular soruyorsun, aracın plakası açık şase yazıyo hata boya durumu yok, fiyat kıyaslamasında en düşük fiyatlı ilanda benimki , ihtiyaçtan satıyorum diye de yazmışım. Hala bana neden satıyorsun diyorsun. Al satcı fiyatı mı bu fiyat bi araştır. Geniş geniş yorum yapma. Ne zaman aldığımı öğrenmek isteyen için yazıyor bilgilere rahat ulaşılsın diye yazıyor orda plaka şase . Bir utanmadan yorum yazmışsın buraya. Moral bozuyorsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size ilk sahibi misiniz dedim?
    - hayir degilim, 2. Sahibiyim dediniz.

    Ne zamandir araci kullaniosunuz dedim ?
    - 2 aydir dediniz. Ve ardindan saymaya basladiniz. Yukarda dediklerimi.

    Arkadasim istedigin kadar şaseyi yaz ben şaseye bakip kacinci sahibi oldugunu nerden bilecem ? Sorunca da kabahat oluyor. Herkes bana bu soruyu soruyor diosun.

    Ardindan ne dedin , şirket araci, 8. Sahibiyim dedim. Konu kapandi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı nerden aldığımı da sordunuz Onuda söyledim , Ankara Ford ikinci elden aldım dedim. Öyle bi lanse ediyorsunuz ki burda sanki bir sahtekarlık varmış işin içinde gibi, dürüst olun falan yazmışsın . Sanki araçı almaya geldin ekpertize soktun da araçta bişey çıktı bi sahtekarlık yaptım. Arabanın geçmişi benim bildiğim size söylediğim kadar , araç yazdığım gibi bir araç . Siz art niyetli birisiniz . Sizin gibiler olduğu için bu forumdan soğudum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ercanhande52

    aracı nerden aldığımı da sordunuz Onuda söyledim , Ankara Ford ikinci elden aldım dedim. Öyle bi lanse ediyorsunuz ki burda sanki bir sahtekarlık varmış işin içinde gibi, dürüst olun falan yazmışsın . Sanki araçı almaya geldin ekpertize soktun da araçta bişey çıktı bi sahtekarlık yaptım. Arabanın geçmişi benim bildiğim size söylediğim kadar , araç yazdığım gibi bir araç . Siz art niyetli birisiniz . Sizin gibiler olduğu için bu forumdan soğudum .

    Yalan soyleme. Araci nerden aldigini felan sormadim .
    -forumda ilaninizi gordum dedim
    - aracin herseyini yazmissiniz dedim
    - xebon görünüyor dedim

    Siz de sitenin kendisinin isaretledigini adaptif far oldugunu dediniz.

    - aracin ilk sahibi misiniz dedim
    ( 2. Sahibiyim.dedin)

    - arac ne kadardir sizde dedim.

    2 aydir dediniz, ardindan saydirmaya basladiniz
    - aracin ozellikleri yerine bos sorular sorusunuz dedin
    - ne onemi var kacinci sahibiyim, kac aydir bende oldugu dediniz. Bos bos soru soruyosunuz dediniz...

    - ben de alsatci misiniz , kacinci sahibisiniz bilmeye hakkim var dedim.

    Siz de şase yaziyor hersey acik , vs vs gibi saydirdiniz.

    Sonra 8. Sahibiyim sirket araci kardesim alma benim arabayi dediniz, kapattik zaten.


    Baska tek bir muhabbet bile gecmedi, soru.sormadim. yalan soylemeyin. Heralde her arayan ayni soruyu soruyor.,.siz de bu durumdan bunalmissiniz. Yurekliysen cesursan ilana yazarsin 2 ay once aldim diye. Ama yapamazsin. 2 aylik araci kimse almaz , var bi bit yenigi derler. Muhtemel arac da sirket araci.

    2 aylik degil, 1 gun once de almis olabilirsin , serbest piyasadir, istedigini yaparsin yazarsin satarsın, ben de alici olarak malin ozelliklerini sorarim. Sormaktan rahatsiz oluyosan alenen olan bi yere ilan verme. Terbiyesizlik de yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sana başka bişey yazmak istemiyorum , çünkü huzurumu bozdun bu akşam , ailemin yanında moralsiz oturmak istemiyorum , laf cambazı olamadım bu zamana kadar , senin gibilerle uğraşamam. Terbiseyizlik konusuda sende kalsın . Yazma bir daha iletimişimiiz olmasın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.