Şimdi Ara

AIKA Online(Rehber Eklendi) (EU IP BAN KALKIYOR!) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.798
Cevap
1
Favori
107.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oh be simdi ciliyor o arada ben feonirdeyim
  • bende feonirdeyim bugün başladım nick DaRkLYcnTR birde guild varsa alır mısınız?
  • yav ben birinin guildindeyim ama guild in bu oyunda ne işe yaradıgını anlamış degilim o arada guildin adi shesaidshewas18
  • Arkadaşlar oyunu bırakan, sıkılan vs varsa özel mesaj atsın lütfen bir hesaba ihtiyacımız var çok büyük bi güzellik olur
    yardımcı olacak varsa.
  • fire pranımıda aldım 10 lvl oldum blrıkte kasmak ısteyenler MrPATRON feonirdeyım
  • VEEE İŞTE BOMBAYI PATLATIYORUM THİS ACCOUNT HAS BEEN CANCELLED HATASI ALANLARA ÇÖZÜM :D KENDİ ÇÖZÜMÜM BENDE DE AYNI HATAYI VERİYOR KESİNLİKLE ALINTI DEİLDİR.

    YAPMANIZ GEREKEN OLDUKÇA BASİT HER GİRİŞTE YAPILACAK BİR KEZ YAPINCA OLMUYOR.
    BAŞLAT>ÇALIŞTIR>REGEDİT yapıyorsunuz ve kayıt defteri açılıyor.
    ve alttaki resimdeki klasörü buluyorsunuz
    Not: Bulmakta zorlananlar ctrl+F yapıp aika die aratırlarsa kolaylıkla bulurlar ilk seferde çıkmazsa F3 ile sonraki aika kaydını bulurlar.
    işte resim



    Software/microsoft/Direkinput

    İçindeki o klasörü komple siliyorsunuz (Sağ tıkla>Sil) ve oyuna ondan sonra giriorsunuz ve char karşınızda hayırlı olsun :)

    TRwampir Feonir pmlerinizi bekliyorum :)

    ....Hotspot Shield programını çalıştırmayı unutmayın...




  • Arkadaslar security pad ne oluo ya oyuna giremiorum??? cara start diom security pad girin dio:D
  • daha önce vermediysen, 4 haneli bir (yada 3 tü hatırlamıyorum) kombinasyon gir ve bu kombinasyonu unutma, pin gibi bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kr1zal1rt

    Arkadaslar security pad ne oluo ya oyuna giremiorum??? cara start diom security pad girin dio:D


    ilk defa char açıyorsan senden bi güvenlik şifresi istiyor kendin koyuyorsun 4 haneli bi sayı iki kez gir her chara girerken o gerekecek security pad sanırım o oluyor :)
  • yeni başladım bende oyunun saglam bi rehperi fln yokmu görevler nasıl ırk seçimleri karakterler hakkında izlenimler vs?
    Herkez Feonir mesela nasıl o ırkı seçicem vs..
  • birde üyelik nasıl alıcam bilgisi olan yazabilirmi araştırdm bulamadm
    This account has been cancelled dior giriş yaptıgımda. ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisehirli26 -- 20 Ağustos 2010; 21:59:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eskisehirli26

    yeni başladım bende oyunun saglam bi rehperi fln yokmu görevler nasıl ırk seçimleri karakterler hakkında izlenimler vs?
    Herkez Feonir mesela nasıl o ırkı seçicem vs..


    İngilizce döküman bulabilirsin sitesinde ama Türkçe yok maalesef. En azından şimdiye dek hiç rastlamadım..

    Görev sayısı haliyle fazla ama level 48-49'a kadar.. Ondan sonra farminge abanıyorsun.. Bu nokta itibariyle de oyun baymaya başladı bende. Gerçi level 50 sınırındayken başladığım için 48'e kadar gelip 2 level için farming yapmak koymadı ama level 60 sınırı geldiğinde 10 level daha farming kasmaya çabalamak fazlasıyla hayal kırıklığı oldu bende.. Level 56'da bıraktım oyunu.. Bırakma nedenlerimden biri de adam akıllı bir karaktere sahip olmak için cash shop item alman ya da hayatını feda edip saatlerce oyunu oynaman gerekiyor.. Ki saatlerce oynayarak kazandığım onur giysisini +4 yaparken kırmak yetti oyunu bırakmama..

    Karakterler olarak hangi tip hoşuna giderse onu al.. Sonucunda olay senin karakterini nasıl geliştirdiğine bakıyor.. Dual Gunner karakterime mesela benle aynı levellarda olan bir tank 10-20 falan vuruyordu.. Hatta adamın karşısında dans ediyordum o saldırıyordu sonra öldürdüm.. Düşük level sanmıştım ama değilmiş.. Bu da o tankın ne derece kötü geliştirildiğini gösteriyordu.. Kısaca hangisi hoşuna giderse onu seç..

    Irk olayına gelirsek Level 10'da Citizen ile başlayan bir NPC'den görev alıyorsun onu yaparak bulunduğun ırka kayıt oluyorsun.. Bunu düzeltmek için ise cash shop item kullanman gerekiyor.. O yüzden yanlış ırka kayıt olma..

    Hmm üyelik alamazsın artık.. Yeni üyelik kabul etmiyor oyun.. PVP üzerine kurulu bir oyun ama yeni insanlara açık olmayan bir oyun işte bu.. Birçok oyunu ezip geçme potansiyelini sahip olup da nasıl bir oyun anca bu kadar batırılır, rezil kepaze hale getirilir anlamıyorum..




  • Güzel bir oyun ama çok basit bir oyun en son 50 leveldi sınır şimdi ne durumda bilmiyorum. Level olayı questlerle halledilebiliniyor rahatlıkla. Hatta kılanda 2'nci karakteri kasanlar vardı. İtemler konusundaysa oyun daha çok kolaylık sağlıyor. Mesela 15 levelsiniz 18 levelde yeni bir silah takacaksınız elinize. Oyunun güzelliklerinden birisi bu 18'lik silahı damagesi etkilenmeksizin level 15 seviyesine bir taş aracılığıyla düşürebilmeniz. Hatta bir silahınızdaki özellikleri başka bir silaha da aktarabiliyorsunuz.

    Grafikleri hoştur. Tank veya Knight olmanızı öneririm oynamayı düşünenlere. Açıkçası aşırı basit olduğu için 28 levelde bıraktıydım. Herkez rahatlıkla item yapabiliyor. Rahatlıkla level alabiliyor. Kimsenin kimseden oyunculuk yeteneği anlamında bir farkı kalmıyor.

    Benim oyunda karakterim vardı yukarıda belirttiğim gibi :D birinize bir kıyak yapabilirim. 28 leveldi eğer OB'ye geçince sıfırlamadıysalar. Ki öyle diyorlardı oyuncular.

    Ve bir kötü yanı daha oyun henüz CB'de iken bot'u çıkmıştı. Yani tamamıyla bot sistemi üzerine kurulabilecek bir oyun. Yine de seçim sizin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjTiésto -- 21 Ağustos 2010; 1:52:52 >




  • Hocam 28 levela gelmek her oyunda basit olan bir şey.. Bu oyuna özgü bir şey değil bu.. Şöyle bir şey var ki 48'den sonra zorlaşıyor level atlamak ve pvp bazlı bir oyun için level atlamanın zor değil basit olması gerekiyor. Bu oyunun olayı level atlamak değil, karakterini geliştirip PVP yapmak.. Bu nedenle rahat level atlamak bu oyun için "eksi" bir olay değil.. PVE oyunlar için geçerli o..

    Item yapma olayına gelirsek, yapabileceğiniz itemlardan hayır gelmez.. Adam akıllı bir item sahibi olmak istiyorsanız dungeon yapıp item seti düşürmeye bakacaksınız.. Aynı item setinden 2 veya daha fazlasını giyerseniz verdiği ek özelliklerle daha güçlü hale gelebiliyorsunuz.. Ama bu itemları düşürmek zor olduğu için sürekli olarak dungeon yapmak zorundasınız.. Yapacağınız itemlar en fazla PVE'de işinizi görür ama PVP'de fayda beklemeyin..

    Karakterler de OB'ye geçince silindi..

    Bot olayı can sıkıcı bir durumdu ama OB'de bunun önüne geçildi.. Tek tük bota rastlanır oldu.. Açıkçası botlar sayesinde daha fazla onur puanı kazanabiliyorduk ama bir yandan görev yapmanı zorlaştırması açısından bir yandan da bot öldürmenin çok da keyifli olmaması açısından kötüydü..




  • Beyler oyunu eskilerden kimler oynuyor ? soulfly1 sen devam ediyormusun ?

    Bu arada guild ne durumda ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nobran19

    Beyler oyunu eskilerden kimler oynuyor ? soulfly1 sen devam ediyormusun ?

    Bu arada guild ne durumda ?


    Yok bıraktım hocam. Çok az Aika Global'a baktım. Open Beta çıkacakmış bu cuma da oyun içerisinde bir şey değişmeyeceğinden oynamam..
  • Oha Global mi geldi
  • globalde oynayacak varmi bizim eski ekipten 3 4 kisi globale basliyoz .....
  • kronikbela ben basamayi dusnurum msn grubu kuruyummu
  • global e gelmek isteyen olursahttp://aika.t3fun.com/Home/Home.aspx
    ve msn grubu kurdum kronikbela takima topla msn ye group1377333@groupsim.com
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.