Şimdi Ara

ah logitech vah logitech

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • logitech in destek hatti yani 00800 44 882 5862 telefonlari acmiyor surekli mesgul. yaklasik bir 5 ay once vatanbilgisayardan logitech illumunated klavye ve ms revolution mouse almis bulundum. piyasadaki en pahali mouse ve kalavyelerden birisi. gel gorki parasinin hakkini veren urunler degil ikiside. klavye zaten kutusu acik geldi. birde ustune shift tusu arada takilmaya basladi. logitech aldiginiz yere geri gonderin dedi. vatan a gonderdik 15 gun bekledi akabinde aynen bana geri gonderdiler. mouse da gene arada bir baglantisi kopuyordu. onuda gonderdim onuda aynen bana geri yolladilar. neyse o kadar para verdik ittire kaktira her baktikca kendime kizarak urunleri kullanmaya devam ettim. yanliz sadece 5 aylik bir kullanimdan sonra mouseun sag tarafindaki kaplama malzeme kalkinca iyiden iyiye delirdim. ariyorum surekli destek hattini direk mesgule dusuyor. oldukca sinir bozucu. neyse bundan sonra logitech bana uzak allaha yakin olsun. vatan bilgisayarada teknik servisi mukemmel yani. neyse kendileri bilir yani bir daha iki firmadan da hicbir sekilde 1 liralik dahi bir urun almam. etrafimdaki kimseyede aldirmam. 5-10 milyonluk klavye mouse alsam bu kadar basimi agritmazdi kesinlikle. biraz versaysin oldu ama o kadar para veripte shift tusu takilan arada bir baglantisi kopan rezil bir goruntuye kavusan mouse cok sinirlerimi bozdu. sagol logitech sagil vatanbilgisayar. yani ne diyim size.







  • Size aynı şekilde geri gönderince tekrar götürmediniz mi vatana ?
    Bence sorun çözülünceye kadar işin peşini bırakmayın.
  • 1 defa yolladim vatan bilgisayara. bir kere mouse u bir kere klavyeyi. hicbir ackilama yapmadan aynen geri yolladilar bana. ariza yok diye not dusmusler o kadar. uzun uzunda yazdim. dedim kutusu acilmis urunu bana niye yolluyonuz. hadi arizadan gectim. vatanbilgisyarin destek hattindaki elemana bagirdim cagirdim. faturasiyla beraber gonderdin diyorlar gonderiyorsun aynen 15 gun bekletip geri postaliyorlar. sabahtan beri logitech i ariyorum telefonlar mesgulde hep. elimizde patladi yani urunler. son bir umit logitech e mail aticam. ondanda haber cikmazsa kaldirip cope atarim klavyeyide mouse da. gider yenisini alirim. ama bir daha logitech almam orasi kesin. aslinda daha onceden cope atmam lazimdi. omur torpusu yeminle. sinir harbi. yani elektronik bir sey bozuldu mu kaldir cope at. ne zor ismis arkadas ya. salaklik bende gidip logitechten 180 liraya klavye 180 liraya mouse alanda kabahat. al 10 liraya mouse klavye. 10 gun kullan at cope. al duvara cal klavyeyi paramparca et.
  • logitech e ulastim sonunda. mouse un yenisini gonderecekler. allah razi olsun nediyelim. mouse un resimleri cekip gonderdim. sonunda ikna oldular. vatanbilgisayarida sikayet ettim. dedim adamlar 15 gun bekletip aynen postaliyorlar geri diye. sukur en azindan mouse u kurtardik. sag tarafi farkli bir malzemeden yapmislar. mouse un diger kisimlarinda birsey yok sag taraf sanki derileri soyulur gibi soyuldu. adamlar acidi sonunda halime galiba. hele sukur. reciver indada sorun vardi habire baglantisi kopuyordu. bu vatanbilgisayarda kullanip kullanip millete satiyor urunleri galiba. aman diyim sakin internetten urun almayin benim gibi. kutusunu acin kontrol edin. o kadar para verip aliyorsun. kutusu acilmis bozuk urunle karsilasmak akabinde saticiyi ikna etmek olanaksiz. logitech olmasa herhalde mouse elimde patlayacakti. logitechten allah razi olsun, vatanbilgisayara ise dicek lafim yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.