Şimdi Ara

Aerocool Cruisestar Advance 750w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aerocool Cruisestar Advance 750w Arkadaşlar gtx 1080 ekran kartı asrock z270m pro 4 anakartlı sisteme bu kasayı düşünüyorum görüntüsünü falan çok beğendim fiyatıda gayet makul üstelik güç kaynağıyla birlikte sizce bir sıkıntı çıkarmı kafamı kurcaladı acayip 4-5 saattir araştırıyorum internette pek birşey yok.Sisteme bişi olmasını istemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biloski -- 31 Temmuz 2017; 19:3:12 >



  • Ürünün içinde gelen güç kaynağı ve komple setin fiyatı nedir?

    Bana ilk başta dış plastiği basit ve hasara açık geldi. Ayrıca ön ızgara çok sık ve hava girişi rahat olmayabilir gibi geldi. 140mm fan bağlamak için ancak 120mm'ye göre delikleri ayarlanmış (Akasa ViperR gibi) fanlar takılabilir onların da çapı sığarsa. Ayrıca üstten başka bir yere radyatör takılamaz gibi gözüküyor ki o da anca 240mm olursa.

    Ön panelin arkasındaki metal yuvalar sökülemiyor. Bu da hem montajı zorlaştıracak hem de hava akışını etkilyecektir. Büyük ekran kartı takılması durumunda sıkıntı yaratabilir.

    Benim fikrim bir çok insana uymuyor ama hem kasa hem de güç kaynağı alındı mı en az 6-7 sene hatta kasa 10 sene dokunulmaması gereken ürünler. O nedenle gerekirse ilave 300TL-400TL verilip gayet iyi kalite alınmasından yanayım. Yer sıkıntısı yok ise kullandığım Core V51 gibi büyük boyutlu kasaları önereceğim. Phanteks olur, Thermaltake olur, NZXT olur, Corsair olur ama büyük, modüler ve gelecek trendlere uyumlu bir cihaz olsun. Güç kaynağı için de 10 yıl garantili ürünler mevcut. Bunlara yönelmek lazım bence. Hem kasa hem de PSU için 10 yıl veay daha fazla dönüp bakmazsın ihtiyaç var mı diye.




  • massacrer kullanıcısına yanıt
    Usta öncelikle teşekkürler cevabın için içinde Aerocool 750w psu var sanırım kendi markalarının 750w güç kaynağını koymuşlardır.Fiyatı 379 lira acayip cazip geldi bana o yüzden aldım.Umarım pişman olmam.İçinde 3 tane fan var sanırım dahili.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.