< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTToRi -- 5 Aralık 2017; 9:5:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaTToRi -- 5 Aralık 2017; 9:5:51 > |
|
|
|
|
doğumum anama hamallıktı,
yaşamam bana.... ölümüm bile hamallık, cenaze alayına..... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Victor G701 - Victor Gaming Machine SEG 46&amp;#39;&amp;#39; 46125 LED TV |
|
|
Bu makinadan ben de almıştım. 2018 in sonunda almıştım fakat eski makinem siemense göre ürün yıkamıyor diyebiliriz. Eşim her yıkamadan sonra bak beyazlar sarı gibi, bak şu lekeyi çıkarmamış diye gösteriyor. Persil, ariel vs farklı çamaşır detarjanlarını da denedik. Bu makineyi kullanıp benzer sorun yaşayan var mı? Bunun çözümü için ne yapabilirim? Garantisi hala devam ederken firmayla iletşime geçsem çözüm için birşey yapılabilir mi acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royals -- 3 Nisan 2021; 11:56:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar konuyla ilgili ne yaptıysam çözüm olmadı; deterjan markası değiştirdim (Ariel, persil, perwoll, omo vs), tipini değiştirdim (toz, sıvı deterjan) ama beyazlar sarı çıkıyor en ufak bir ter lekesini bile temizlemiyor. Eşim 10 senelik eski makina daha iyiydi diyor. Tabi bu sürede ürünün garantisi de bitti fakat benim asıl merak ettiğim ürünün montajı sırasında servis ek bir ücretle kireçlenmeyi engeller diye musluğa bir aparat takmıştı acaba sorun bu olabilir mi diye kafamı kurcalıyor. Başka kimsede sorun olmayıp bana özel makine üretmediklerine göre:-( Acaba servisten böyle bir aparat taktıran oldu mu? problem bu olabilir mi? müşteri hizmetleri klasik cevaplarla çok doldurmayın, deterjan gözünü temizleyin, makinayı 3 ayda bir makina temizleyicisi ile temizleyin cevaplarından öte gitmiyor. bunların hepsini yaptım ama çözüm olmadı. Bir önerisi, yorumu olan var mıdır? |