Şimdi Ara

AEG Lavamat 75270 Fl - Servis ve Makina Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR DİKKAT !!!!
    Electroworldden AEG Lavamat 75270 Fl çamaşır makinası aldım , 2 gün sonra teslim edildi. Ümraniye servisi geldi ama tam problemliler. Montaj yapılmadan gidildi , bende tutanak vs imzalamadım . Makinaya tekrar baktığımdan makinanın sağ tarafının vuruk olduğunu gördüm , değişim istedim. Bugün yeni makina geldi oda aynı yerden aynı şekilde vuruk ve göçük. Bu seri de problem olabilir, Evinize makinayı alınca sağına soluna iyi bakın aman diyim , vuruk makinayı ittirmeye bakıyorlar. Dikkatinize arkadaşlar !



  • Haklısın banada bm6284 gelmişti aynen vuruktu bi köşesi ama belli kargoda olmuştu.Gönderdim yenisi geldi kaçan kargo şirketine kaçtı..
  • Durum taşıma şirketinin sorumsuz davranışından kaynaklı tamamen. Olan da makinesiz kalan size oluyor. Ancak makine bence çok iyi, bilinçli bir vuruk ürün satma çabası olamaz. Bunun riskine kimse girmez zaten. Dilerim sorununuz en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Durum taşıma şirketinin sorumsuz davranışından kaynaklı tamamen. Olan da makinesiz kalan size oluyor. Ancak makine bence çok iyi, bilinçli bir vuruk ürün satma çabası olamaz. Bunun riskine kimse girmez zaten. Dilerim sorununuz en kısa zamanda çözülür. Geçmiş olsun.

    Sizin yazdıklarınızı aynen arkadaşa bende yazdım, umursamaz taşıma - nakliye sırasında oluşan bilinçsiz elemanlardan kaynaklı durum.
  • Benim arçelik marka 2200 modeli bir çamaşır makinam var. Makinam su boşaltmıyor.su boşaltım bölümünü açtım ama içinde birşey yok. Sizce arızası ne olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nakliye şirketlerinin sorumsuzluğu başka bir şey değil ben satıcıyım benim başımada geldi birkaç sefer ayrıca ürünlerde avrupadan geldiğinden nakliyede haliye zor oluyor ağırlıkta normal makinelerden bi hayli ağır taşıma sorunuda iyice artıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.