Şimdi Ara

adsl hızımı artırdım ama yavaşladım?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok ilginç bir şey var. Yardım ederseniz sevinirim. Smile adsl kullanıyorum. 2048 mbyte 4 gb limitli tarifeden, 8000mbite kadar hızlı limitsiz tarifeye geçtim. Genelde zyxel wireless 660hw modem ile kablosuz bağlanıyorum. Eskiden 2048 deyken modemden biraz uzaklaştığımda hızım 1100 lere iniyordu. en çok bu kadar düşüyordu. fakat hızı yaklaşık 4 kat arttığı halde aynı mesafede hızım 300-400 lerde ve çok değişken. fakat kablolu modemle 6900 mbyte hıza çıkıyor. kabloluda bir sorun yok. aynı iss, aynı modem aynı mesafe ve hızı 3-4 kat artıyor. ancak diz üstündeki adsl hızı öncekine oranla 2 kat düşüyor. anlamak zor. yardımcı olurmusunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjekyll -- 28 Temmuz 2009; 12:36:16 >



  • yazdıklarından anladığım kadarıyla sen wireless le mode arasındaki hızla, modemle telekom arasındaki hızları birbirine karıstırıyorsun. bu iki hız farklı olaylar.
    senin internet hızı 8 mbite olarak artırman wiraless le modemin arasındaki hızı değiştirmez.

    duğrumu anladım acaba sanırım biraz karısık anlatmışın
  • çok teşekkür ederim yani telekomdan modeme gelen sinyal artarsa modemden wireless olarak bağlantı alan diz üstündeki adsl hızı değişmezmi? çok tuhaf bir açıklama oldu?Yani kablolu olarak modemimden aldığım adsl hızı iyi fakat modemden wireless olarak aynı veya normal seviyelerde bir hız azalması değil aşırı yavaşlama gözüküyor.acaba modemim sinyali destekleyemiyor olabilir mi?+
  • sorununun telekomla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum çünkü kablolu olarak iyi diyorsun, bu durumda düz mantık kurarsam sorunun modemin wireless veya bilgisayarın wireless' inde donanım veya yazılımsal bi ayar problemi vardır.

    wireless adaptörün veya modemin antenlerini bi kontrol et kırılma ,gevşeme varmı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.