Şimdi Ara

Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi 'Oyunculara özel' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adore vlt-270 in biraz daha süslü versiyonu.kendim 2 senedir vlt-270 kullanıyorum.bulabilirseniz onu almanızı tavsiye ederim.bu koltuk için ise tekerleksiz versiyonu her türlü işinizi görecektir diye düşünüyorum.tekerleksiz olan için fiyat gayet iyi.

  • 2 senede derisi parçalanıp dökülmeye başladı.ADORE ALMAYIN ALDIRMAYIN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iLsrt

    Resimdeki koltuk kesinlikle çok daha iyi. Uzun süre kullandığım bir koltuk. Testteki koltuğu da test etme şansım oldu. Ama bu koltuk daha başarılı bence.Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi 'Oyunculara özel'


    marka modelini yazsaydın keşke





  • Bu tarz koltukları görünce hep aklıma araba yarışı oyunları gelir. Ancak hep istediğim fakat örneğini hiç görmediğim bir durum var. 2 sene evvel bir avm de fast furious 6 yı izlemeye gittiğimde avm önünde bir sistem gördüm.

    Koltuk + direksiyon + 32inc LCD. Oyun da dirt2 oyunuydu. Fakat koltuk oyundaki tepkimelere göre tepki veriyordu hafifçe sağa sola öne arkaya yatıyor ve zemine ve çarpışmaya göre titreşim veriyordu. 5TL ye biraz oynatıyorlardı. Asıl istediğim böyle bir sistem aslında. Direksiyon, TV ve bilgisayar önemli değil onlar var zaten olay koltuk sisteminde. Fiyatı 10000TL imiş. Araba fiyatı mübarek.

    Şimdi bu özellikleri iyi bir koltuğa ekleyip usb bağlantısı ile sanki direksiyon takar gibi bilgisayara veya konsola bağlansa ve fiyatı da uygun olsa (max 2000TL) işte ona tam oyuncu koltuğu derim. Rahat kaliteli ve sertliği de ayarlanabilse tadından yenmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandoras

    quote:

    Orijinalden alıntı: iLsrt

    Resimdeki koltuk kesinlikle çok daha iyi. Uzun süre kullandığım bir koltuk. Testteki koltuğu da test etme şansım oldu. Ama bu koltuk daha başarılı bence.Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi 'Oyunculara özel'


    marka modelini yazsaydın keşke

    Adore VLT-270-DR-1

    Edit: Geçidi olarak temin edilemiyor yazıyor malesef.




  • Bizim ülke bir acayip. Ben bu 9 ay önce koltuğu 270 TL'ye almıştım. Normalde zamanla fiyatın düşmesi gerekirken bizim Türkiye'de fiyatlar daha beter artıyor(Vergilerden herhal). Şuan 450 TL'den fazla olmuş fiyatı değer mi değmez mi size kalmış ama bana sorarsanız 300 TL'den fazla etmez.

  • Gelecekte...

    Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi 'Oyunculara özel'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amore -- 14 Aralık 2015; 18:37:20 >
  • Arkadaşlar koltuk gerçekten çok güzel,ama piyasada hiçbir yerde yok.Sadece sahibindende birinden buldum.Bulabilirseniz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.? Twitch yayıyını felan düşünüyosanız çok şık bir koltuk düşünmeden alın derim

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Koltuk dün gece baktığımda adore.com da siyah-gri rengi stoklara girmiş gözüküyordu hemen satın aldım bende bilginiz olsun, 2-3 aydır bende hiçbir yerde bulamıyordum.
  • Adore max office racing alınır İstanbul içi max 200tl mesaj atarsaniz konusuruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün stoklarda yok diyor odarenin kendi sitesinde nezaman gelir acaba?

  • Bursa carrefourda 340 tlye var ,daha dün gördüm.Ben kendime alirken gamermarket
    Adli siteden aldim ,orada stock vardı ama 389 tl her yerde.En ucuz carrefourda gordum.

    Stoklar gec gelebiliyor,adore urettigi gibi dagitiyor satici firmalara dolayisiyla stoklarda hemen tukeniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu koltuk stoklara girme tarihi olarak müşteri temsilcisinden bilgi aldım ve kısa zamanda stoklara tekrar girecek bekleyenler için SS aşağıda.

    Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi 'Oyunculara özel'
  • Merhaba arkadaşlar dün ürünü teslim alıp kurulumunu yaptık fakat şöyle birşey mevcut üründe 3.5 jack var ve ne olduğu hakkında bir bilgim yok pazar olduğu için mesaj atsamda geri dönüş olmayacak bir bilgisi veya ne olabileceği hakkında bilgisi olan varmı acaba
    Adore Max Office Racing Oyuncu Koltuğu incelemesi 'Oyunculara özel'




  • Xbox oynamak için rahat olur mu acaba? En uygun nerede bu şu an peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Perşembe günü aldım salı günü elime geldi. İstanbul'da oturuyorum hemde.
    2-Kargo gelince kutuya baktım her yeri ezilmiş büzülmüş kutunun bir tarafı patlamıştı :D Güvenemeyip şöyle bir baktım içine bir problem gözükmüyordu tek tek açıp inceleyemedim.
    3-Evde tekrar açtım bütün parçalarını çıkardım baktım. Kutu düzeni berbattı her şey dağılmıştı. Sırt kısmında iskeletin çıkıntıları arkadan belli oluyor. Simetrik bir ürün değil. Şuan bana gelen üründe ürünün baş kısmının sol tarafında sünger oldukça normal bir şekilde koyulmuş ama diğer tarafında hiç yok. Bir tarafı içine göçük bir tarafı ise şişik. Aynı sorun kolçaklarda da var. Biri gayet normal geldi diğerinde ise içinde sünger yok :D Kolumu koyduğumda direk o sert yeri hissediyorum. Ayrıca yine kolçakların biri tam otururken diğeri tam oturmuyor biraz zorladım. Bu konuda tavsiyem önce taslağı ölçüp daha sonra üretim yapmaları. Hiç bir vida cuk diye oturmuyor her tarafından bir çıkıntı bir şeyler var. Kolçakların birinin ucundan iplikler çıkmış. Tekrar kolçaklar; alyanın kısa kısmı ile sıkmanız gerekiyor. pense ile sıkmam gerekti. Eşşek gibi sıkmama rağmen hala oynuyor.
    4-Koltuğun bağlantı-dikiş yerleri hiç iyi değil. Bazı yerlerinden iplikler falan çıkmış. İade etmek istesem açtım kurulumu yaptım diye sorun çıkacak o yüzden kaldı bu böyle Ama iade edebilsem ederdim.
    5-Kullanım açısından orta-geniş kalçalı biriyim ve cidden rahat edemedim tam orta kısmını küçücük yapmışlar sağa sola taşıyorum. Kalçası daha ufak veya çok daha geniş olanlar için problem olmaz diye düşünüyorum. Boyun kısmı için; 180 boyundayım yumuşak bir süngerden yapmışlar pek kötü değil.
    6-Mekanizması kötü. Amortisörün sakat olduğunu zaten montajını yaparken anlıyorsunuz. Onun dışında arkaya yatırmak için kolu içeriye soktuğunuzda biraz sıkıntı oluyor. Şöyle anlatayım o kol çok ince demirimsi plastiğimsi pek sağlam olmayan bir malzeme. Yani onu kapalı unutup sertçe yaslanırsanız kırdınız
    7-Yükseklik ayarı konusunda sıkıntı yok gayet düzgün. Ancak koltuk yüksek. 75cm ideal bir masanız varsa kolçaklarınız masa altına girmeyecektir. Normal bir mobilyacıdan aldığınız oda takımlarıyla birlikte gelen çalışma masalarıyla hiç işe yaramaz genişlik olarak girmez. Daha yüksek bir masa almanız gerekiyor ille bu koltuğu alacağım diyorsanız.
    8-Kullanım kılavuzunda hatalar var; uzun vida diyor kısa vida takmanız gerekiyor falan fistan.
    9-Sessiz tekerlek denilen bir olay yok. Çok ses çıkarmıyor ama orta halli bir ses çıkarıyor.

    En acı olanı ise kolçağın değişimi için defalarca aramama rağmen açmamaları. Onun dışında ucuza hiç bir zaman kaçmayın buna 500tl verebiliyorsanız biraz daha bekleyin 500tl daha verin dxracer alın doğru düzgün.

    Edit: 1-2 gün uğraşmamın sonucu telefonu düşürdüm ve arkadaş ilgili bir şekilde ne yapmam gerektiğini anlattı. Siteye girip değişim formu oluşturdum. Ertesi gün 2 tane yeni kolçak yolladılar. Önceki günler telefonu neden düşüremediğimi anlamadım. Açıkçası ilk alışverişim olduğu için çok kötü şeyler düşünmüştüm. Ama ertesi gün telefonu düşürdüğümde öyle olmadığını gördüm. O yüzden adore gayet iyi bir firma gibi gözüktü şuan gözüme. Sonuç olarak durumunuz varsa ucuza kaçmayın dxracer alın ve adoreden alın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 12 Ağustos 2017; 17:38:41 >




  • Hocam 500 tl değmez demişsin. Lakin iyi koltuklar 800 tl den başlıyor. Yani demek istediğim 500 tl vermişsin ve karşılığını bu şekilde almışsın. Yanlış anlşılmasın ben bu koltuğu almam, senin söylediklerinden sonra hiç almam.

    Söylemek istediğim 3 kuruşa 5 köfte olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kadekici10

    Hocam 500 tl değmez demişsin. Lakin iyi koltuklar 800 tl den başlıyor. Yani demek istediğim 500 tl vermişsin ve karşılığını bu şekilde almışsın. Yanlış anlşılmasın ben bu koltuğu almam, senin söylediklerinden sonra hiç almam.

    Söylemek istediğim 3 kuruşa 5 köfte olmaz.

    Dediğinizde haklısınız ama 500tl az para değil işin ucunda. Gerçekten koltuk geldiğinde pişman oldum keşke biraz daha bekleyip dxracerlardan alsaydım.
  • Geçen sene 650 TL'ye amazon.de 'den dxracer almıştım. Büyük ısrarlar sonucu bir youtuber arkadaşa satmak zorunda kaldım bir kaç ay evvel. Ne kadar uğraşsamda o fiyatın yakınına bile dxracer bulma şansım olmadı maalesefi Ben de istemeyerek de olsa bu koltuğu aldım. Pişman değilim ama uygun fiyata dxracer bulabilsem kesinlikle bu koltuğu almazdım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.