Şimdi Ara

Action kamera kayıt anında USB enerji alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimizde garmin virb elite action cam var.
    Araç içerisinde 8 saate yakın kayıt yapmak istiyoruz. Pil ile kullanımda 3 saat kadar kayıt yapabiliyoruz. Tekrar şarj olması 6 saati buluyor.
    Sürekli enerji bağlantısı yaparak kullanmak istiyoruz. Aracın içerisindeki usb girişine taktığımızda kayıttan atıp cihaz kendini kapatıp pil dolduruyor.
    Laptop üzerine bağladığımızda da aynı şekilde kayıttan çıkıp şarj dolduruyor. Pili çıkarıp denedim yine kayıda giremedim.

    Araç içi çakmak girişini usb girişine çeviren bir aparatta denediğimizde hem kayıt hem enerji dolumu sağladık. Fark neden kaynaklanıyor?

    Diğer sorum bilen varsa şayet: Garmin virb elite marka wifi özellikli cihazımızdan alınan kayıdı wifi bağlantıyla bilgisayar belleğine doğrudan alma kaydetme imkanı varmıdır? wifi özelliği bu amaçla var olduğu kanaatindeyim. Araştırmaya devam etmekteyim. Bilen varsa işimi kolaylaştırır yoksa ben çözdükçe burada paylaşacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamsizster -- 16 Nisan 2014; 10:41:42 >







  • İlk sorunuzun cevabı: USB ile iletişim kurma yeteneğine sahip bir makinaya bağlarsanız kameranız kapanıyor ve PC bağlantı moduna geçiyor. Aynı anda şarj da oluyor.
    Çakmak şarjı sadece USB bağlantısındaki ilgili iki pine 5V vermekten ibaret olduğu için kameranız PC bağlantı moduna geçmiyor.

    Diğerini ben bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 15 Nisan 2014; 9:00:00 >
  • wifi özelliği ile bilgisayara kayıt yapılabileceğini düşünüyorum. wifi özellikli fotoğraf mekinelerinde çekilen fotoğraf doğrudan bilgisayara kayıt edilebiliyor çünkü...
  • Araştırma ve denemelerim sonucunda:
    Wifi ile cihazın android uygulamasını kullanarak cep telefonunuzdan ön izleme modunu kullanabiliyorsunuz ve kayıt başlat-bitir butonu kullanabiliyorsunuz. wifi üzerinden kayıt datasını anlık alamıyorsunuz.
  • Merhaba arkadaşlar başka bir topic açmaktansa buradan sormayı daha doğru buldum
    Garmin virb elite kameraya sahibim versiyon kaynaklımı bilmiyorum ancak çekim yaptığımda kayıtları part part olarak yapıyor loop fonksiyonu var menüde bu durumu yönetmek için ancak off ta olmasına rağmen yaklaşık 23 dakikalık partlarla kayıt yapıyor
    Benzer durumu yaşayan var mı?
    Yada bir fikriniz

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.