Şimdi Ara

acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hayırlı günler öncelikle. ben bir laptop almayı düşünüyorum. bana çizim programlarını kasmadan açabilecek bir laptop lazım. en az 8 gb ram olan 2 gb ekran kartı , i5 yada i7 işlemci. 5600 rpm veya 7200 rpm dısk hızı olan bir laptop lazim. oyun meraklısı birisi değilim . belki araba yarışı oyunları oynarım need for speed in son çıkanları . ounun dışnda oyun düşünmem. bütçem 2500 3000 civarı dır. ben solidworks spaceclaim catia .yüksek kaliteli çizm programlarını akasmadan hızlı şekilde açacak laptop lazım. bana asus yada toshiba diyorlar . nedenleri nelerdir? birde quadra ekran kartlarını tavsiye ediorlar özellikle monster i . ancak çok pahalı laptop. şimdiden ilginize teşekkürler. ÖZELLİKLE çzim yapan arkadaşlar bi yarıdmcı olurlarsa sevinirim.



  • Evet çizim programlarında normal çizim yapıyorsanız i5 işinizi görür ama h yada m işlemci olması lazım u işlemcilerden uzak durun işin içine render girerse ozaman i7 h ve q serisi işlemci orta seviye ekran kartı bu fiyat seviyesinde gtx860-960 denebilir.Catia slidewor 3 boyutlu çizimler yapacağınızı gösteriyor render işeminde girersiniz heralde.Qadro ekran kartlı makineler iş istasyonlarıdır ve çok yüksek fiyatlıdırlar monsterlr dahil en azında ortalama 4500 lazım.O ekran kartlarının özelliği çekirdek hızları yüksek olduğu için görüntüyü daha kısa sürede işleme gibi bir durumları var ama oyun konusunda normal bir performans verirler mesela quadro k5000 ekran kart oyun konusunda 860m ekran kartıyla aynı seviyededir.Toshıba değilde onun donannımları biraz düşük kalır asus'un bazı makineleri olabiril bu fiyata n550jk yada biraz daha artırırsanız g550jk gibi modelleri var bu fiyata donanımlı monster bulunabilir.Ayrıca sisteme ssd takarsanız yararını görürsünüz.Birkaç seçenek vermek gerekirse;

    http://www.n11.com/monster-abra-a5-v511-156-P53694498
    http://www.n11.com/monster-abra-a5-v41-156-P53685751 monsterde seçeenkler çoğaltılabilir bunlarda msata ssd takılı
    Asus biraz bütçenizi aşıyor fiyatlar biraz yükseldi ama donanım olarak monsterler bu fiyata alınır.












  • Bir çok özellik açısından normal m,h,q serisi gibi işlemcilerden düşüktürler düşük voltajlıdırlar çekirdek hızları yüksek değildir performans açısından çok düşük kalırlar.İlk seçenekte söylediğin asus ürününün işlemcisi normal sonuçlara göre i3 seviyesinde bir işlemcidir keza lenovodaki i7 işlemcide i5 seviyesinde performans verir.Onun için dedim ileriye dönük u serisi işlemcilere bakma dediğim seriler olsun.
  • Bu seçeneklerden asus'u alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.