Şimdi Ara

acer 5742g ısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar laptopta herhangi bir şey yaparken(mesela internetdeyken) cpu en az %50-60 ram %40 larda daha 1 hafta öncesine kadar%10 bile olmuyordu şimdi fan kısmı(sol taraf) ısınıyor ve ses eskiye göre baya çıkıyor hatta klavye bile ısınıyor laptop daha 5-6 aylık ama reset gibi bir sorun yok yavaş da değil servise(acerin servisi kötü olduğu söyleniyor bilgisayar da lazım bu aralar) vermekten başka yapabileceğim bir şey var mı?



  • bende de 5742 Z var ve aynı sorun mevcut. Şubat ayında aldım bilgisayarı.ilk aylarda sorun yoktu ama yazın kendi kendine ısınıp kapanmaya başladı. Hava sıcaklığından falandır dedim. Kış geldi hala kapanıyor ve fan deli gibi çalışıyor, ısı yüksek. masaya çapraz şekilde koyuyorum laptopı delikleri tamamen boşlukta dursun diye.

    bugün aldığım Vatan Bilgisayar servisine sordum kendim açıp fanı temizlersem garanti dışı kalır mı diye. Evet dediler. Ancak yetkili servisi temizlermiş ve en az 1 hafta sürermiş bilgisayarın gelmesi.15 günü bulduğu oluyormuş. Bende içini açıp kendim temizlemeye karar verdim, müsait bir zamanda operasyona başlarım.Daha önce de Aspite 5315 vardı ona 4 kere yapmıştım bunu sonuç vermişti.
    Şimdi şu termal macun meselesini araştırmalıyım.Nereden alırım kaça alınır falan...Hazır açmışken o da aradan çıksın bari.Faydası oluyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.