Şimdi Ara

ACER 5552G DE POİNT BLANK OYNAYAN VE SORUN YAŞAYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.

    Acer bölümüne konu açtım ama ne yazık ki sorunumu çözemedim bir türlü.Ürünü alalı 1 hafta oldu ve ben 1 haftadır sorunu çözmek için uğraşıyorum.

    Laptop Crysis 2 yi sorunsuz bir şekilde çalıştırmasına rağmen Point Blank i çalıştırırken en düşük ayarlarda dahi menüde 10 fps oyun max 25 fps veriyor.

    Bu laptopta bu oyunu oynayan yada 5650 ile bu oyunu sorunsuz bir şekilde oynayan varsa lütfen yardımlarını esirgemesin.Gerçekten işime de odaklanamıyorum sorunu çözemediğim için.

    Elimde Win7 32 bit 64 bit var.İkisini de denedim.Tüm windows güncelleştirmelerini de yaptım. C++ 2005 2008 2010 hepsi pc de yüklü.Driver'ın en son sürümü mevcut.(11.8)

    Şu an Win7 64 bit yüklü.SP1 güncellemesi yaptım belki sorun çözülür diye ama olmadı.Uyumluluk sorununu denedim "can't open confiig file" uyarısı alıyorum.

    Elimdeki Wİn7 32 bit ve 64 bit dvd lerinde sorun olduğunu sanmıyorum.Zira masaüstü bilgisayarıma da aynı dvd lerle kurulum yaptım ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.

    Bu konuda gerçekten tıkandım.

    Zaten şu sorunu bir çözeyim uzun bir konu açacam.Sorunun çözümüne dair.

    Aynı laptopu kullandığım dostlarda point blank yoksa yükleyip deneyebilirlerse bana bir yol göstermiş olurlar.O zaman sistemde sorun vardır derim götürürüm servise.

    Crysis 2 sorunsuz çalışmasa bunu çoktan yapardım aslında ama Crysis 2 nin çalışması bana hep yazılımsal sorun olma ihtimalini düşündürdü.

    Herkese ilgisinden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim

    Sistem

    AMD Phenom II X4 N950
    4GB DDR3 1333 MHZ
    ATI MOBILTY 5650 1GB

    ÖNEMLİ EKLEME : ŞİMDİ CRYSIS 2 yi açtım ve oyunu "oyuncu" ayarlarında oynadım.Min. aldığım fps 21.O da bir anda düşüp yükseliyor yani oyun gayet akıcı.32 FPS nin olduğu bir sahnede Ayarları "kararlı" olarak değiştirip fps artışını bakmak istedim.KARARLI modunda aldığım fps 17
    Elime o kadar bilgisayar geçti ama böyle saçma bir sorunla karşılaşmadım.Bu ne anlama geliyor dostlar yok mu fikri olan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 23 Ağustos 2011; 13:06:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.