Şimdi Ara

ABD, ülkeye giriş yapmak isteyen göçmenlerden sosyal medya şifrelerini isteyebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    Demek istediğimi bal gibi anladın.Diyecek bir şey bulamayınca "Tebrik ederim kardeşim sizin gibi adamlara ihtiyacımız var." yazayım bari dedin.

    Aynen kardeşim, gizemli ve zeka dolu olduğundan dolayı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa ve Avustralya hariç tüm kıtalara uygulanmalı dediğim karar

    Yürü be Trump reyiz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bizde daha fazlası olmalı malum etrfımız kaynıyor gelen adamın donuna kadar sorgulanmalı almadan önce

  • Kullanmıyorsa ne olacak veya yedek bir hesap açıp alemin kralı trump reyiz içerikli şeyler paylaşıp işte hesabım bu dese falan ?
    ,ilevsiz bir uygulama bence
  • Yaaa slk misinnn .ss Amerika özgürlùkler ülkesi tabikide .s.s

    Dunyada ozgurlukler kisitlanmasi siralamasinda amerika nin neden ustvsirada olmadigi belli.Adamlar izin vermiyor o listeye koyulmaya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baelros


    quote:

    Orijinalden alıntı: Xeblion

    Amerika'nın kapıları
    ABD, ülkeye giriş yapmak isteyen göçmenlerden sosyal medya şifrelerini isteyebilir

    Trump'in yaptigini tum Avrupa yapsa keske.

    Başkalarını suçladığı şeyi dibine kadar yapan ve bunu göremeyen garip insanlarsınız vesselam....




  • Sanki hesaplardan her yaptığımızı izlemiyorlar.

    haberim yokmuş gibi çek panpa

  • serafon kullanıcısına yanıt
    Insanlarin hepsi suclu demiyorum ama ozellikle bu ulkelerden ve Suriye'den gelenler yuzunden Avrupa cok berbat halde. Turk medyasi durumu nasil aktariyor bilmiyorum ama Isvec'e artik Swedistan diyorlar. Okulda kadin ogretmenle el sikismayi reddeden, yardim kamplarindaki gonullulere topluca tecavuz eden, hirsizligin, gaspin, ulu orta tecavuzun dibine vuran, acik ayak gorse bile tahrik olan, yolun ortasina patir patir s.can bir hayvan surusunden bahsediyoruz. Evet ben gordum, Midilli Adasi'nda yolun ortasina yekpare birakmisti hayvan. Yerli halkla durmadan kavga ederler, grup halinde gezip herkesi taciz ederler.

    Boyle bir guruhu kim neden istesin?

    Ha su var, zaten ABD ve Avrupa'da yasal olarak kalanlarinda cikartilmasi olayi var, ona karsiyim. Calisma iznini almis, vizesini almis, oturma iznini almis ama sirf ulkesinden dolayi terorist muamelesi goruyor, o yanlis. Benim laflarim tamamen yasadisi gelenlere ve savastan kacanlara.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    Bu olay yapılırsa öyle gümrükte oturup bize şifreni verle yapılmaz. Bir kağıt imzalatırlar sana, sosyal medya hesaplarımın ABD hükümeti tarafından kontrol edilmesine izin veriyorum şeklinde. Tüm sosyal medya şirketleri Amerika'da zaten, imzanızla hesapları kontrol için yetki almış olurlar, şirketlerde zorunlu olarak erişim izni verir...

    Yaa öyle deme ama Vkontakte var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay çok geniş, ama insani perspektiften bakmak ve genelleme yapmamak lazım kabaca. Bu bir yana, her ne kadar her birey kendinden sorumlu olsa da, batının bu ülkelerin bu durumda olmasında hiç payı ya da sorumluluğu yok mu? İsveç'li çocuklar/aileler buralarda olsaydı farklı sonuçlar mı ortaya çıkacaktı? Başkalarının elindekini alıp onları ateşe verip zor şartlarda bırakıp araya fitne ve kavga tohumları ektikten sonra bir de o ülkeleri suçlamak ne kadar adil? Onu da geçtim neden zırnık koklatmıyorlar o kadar zengin oldukları ve zenginliklerini buraların kaynaklarını sömürmeye borçlu oldukları halde? Zenginlik ve refah başka bir şey, insanlık başka bir şey. Ama insanlar genelde ye kürküm ye taraftarı....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    Bu olay çok geniş, ama insani perspektiften bakmak ve genelleme yapmamak lazım kabaca. Bu bir yana, her ne kadar her birey kendinden sorumlu olsa da, batının bu ülkelerin bu durumda olmasında hiç payı ya da sorumluluğu yok mu? İsveç'li çocuklar/aileler buralarda olsaydı farklı sonuçlar mı ortaya çıkacaktı? Başkalarının elindekini alıp onları ateşe verip zor şartlarda bırakıp araya fitne ve kavga tohumları ektikten sonra bir de o ülkeleri suçlamak ne kadar adil? Onu da geçtim neden zırnık koklatmıyorlar o kadar zengin oldukları ve zenginliklerini buraların kaynaklarını sömürmeye borçlu oldukları halde? Zenginlik ve refah başka bir şey, insanlık başka bir şey. Ama insanlar genelde ye kürküm ye taraftarı....

    Turkiye'de de bir cok gocmen var, hangisi bu kadar taskinlik yapiyor? Fitne ve kavga tohumlarina ben inanmiyorum, herkesin akli fikri var sonucta, muhakeme yeteneginin olmasi lazim. Ama biz kandirildik demekle olmaz. Arka planda birileri paralari goturecek diye savaslar cikiyorsa onlari izleyenlerinin akil sagligindan suphe etmek lazim.

    Avrupa ve ABD'nin bu teror olaylarinda paylari cok yuksek ona kesinlikle lafim yok. Ancak Turkiye'de bile Suriyelilerin durumu belli. Vergi vermezler, mahalleleri istila ederler, gece disari cikmaya korkar hale getirirler, hatta yeni hastaliklar bile onlarla geldi.

    Su an Suriye'de bizim Mehmetcigimiz savasip her gun sehit verirken eli ayagi tutan, saglikli, askerlik yapabilecek yastaki Suriyelilerin kacip keyif yapmasi benim gucume gidiyor. Tavsan gibi uremeleri de cabasi.

    Hadi diyelim hala bunlara aciyorsun o zaman multeci kabul eden tum ulkeler kendi bunyelerinde toplama kamplari olusturur. Bir tane bile multeiciyi kendi sehirlerine salmaz sadece bu kamplarda barindirir. Hic bir sosyal statu veya hakki vermez (bkz Almanya'daki yeni dogan bebek parasi) o zaman tamam. Savas bitene kadar kamplarda kalirlar sonra geri gonderilirler. Her alinan multecide kontrol edilir, geri gonderilirken kacaklar olmasin diye. Bana gore cozum bu. Ha kamplara da yardim goturulurken askerle birlikte gidecekler, cunku kampin icinde bile musluman olmayan gonullulere tecavuz ettiler sayisiz kere.




  • Sosyal medya uygulamaları Amerika merkezli görünürde demokratik arkaplanda her haltı yiyor abd hükümeti laf olsun diye konuşuyor bunlar snowden filmini ve belgeselini izleyin eski ABD ajanı Edward Snowden anlatıyor herşeyi.
  • Her bireyin aklı var ama istatiksel olarak düşündüğünde benzer durumda hangi toplum kalırsa kalsın benzer sonuçlar çıkar, ancak ideal şartlarda dediğin olabilir, zaten insanlık için esas hedef o, ama daha mümkün olamadı bu dünyada, bundan sonra da olur mu bilmem...

    Kontrol kısmına katılıyorum. Toptan açmak ya da toptan kapatmak doğru değil ama kontrol ve geçiş süreci şart....


    Olayın özünde ise haritanın değiştirilmesi ve diğer çıkarlar var. Değilse olay daha baştan çıkmaz ve/veya bu boyuta gelmez veya çok rahatlıkla çözülebilirdi ve hala da
    çok rahat çözülebilir, ama çözmek isteyen yok. Avrupa şu anda ABD'nin kuyruğunda edilgen durumda , ABD de pkk ya alan açmak ve istikrarsızlık için nüfus hareketlerini körüklüyor, Rusya ve İran kendi çıkarları peşinde işi iyice karıştırıyor, bizim de hem gücümüz yetmiyor hem de çok geç müdahale ettik ve yine yanıl(tıl)dığımız için elimiz daraldı. Bundan dolayı kolay bir iş değil bu.




  • Açıkçası Amerika kazancının %90'ını yabancılara borçlu. Ülkesindeki 100 okulun 50 tanesi dünya nın ilk 100'ü oluyor. Buradan mezun olanları Amerika kapıyor ve ülkesinde istihdam sağlıyor, bu sayede kendi koyun halkı hala koyun olarak kalmasına rağmen hep dünya ekonomisini yönetiyorlar. Başlar he zaman zeki insanlardan oluşuyor. Çünkü bu insanlar ,dünyanın geleceği olan bu adamlara kapıları kapatırlar mı? İmkansız ancak şuan yapılan uygulama da yanlış değil. Biz önüne geleni alıyoruz da ne oluyor? ;birisi yıl başında katliam yapıyor bu mültecilerin , diğer mülteci kadınlara tecavüz ediyor ,özetle ülkelerindeki katil,tecavüzcü kaçakçı, bağımlı kim varsa yolladılar. Üzerine bu adamlara maaş bağlıyoruz bunun yerine önce kendi halkını güçlendir bir ev bir toprak sahibi olmayan milyonlar var ama kendi gazilerimiz bile onların aldıklarının yarısını kazanıyor. Üzerine bu adamlara kira yardımı , sınavsız giriş hakkı ve kamuya girecekler yakında da oh ne ala memleket. Biz niye eğitimli doktorları , bilim adamlarını vs almıyoruz? Biz de sadece zeki olanları alalım. Ve ülkeye misal 5 yıl iş yeri açıp vergi vermesini isteyelim ,istihdam sağlarsa vatandaşlık verelim. Bir bakın diğer ülkeelrin vatandaşlık şartlarına en dandik ülkenin bile istediklerine bakın bir de bize bakın!
    Neye bu kadar büyütmenin anlamı yok ülke de eksik olan bir şey var bu da ülkemizde Elon Musk gibi adamların olmayışı.Var aslında böyleleri biliyorum ancak bu adamların da paraları yok. Trump gibileri tonla milletvekillerinin çoğu Trump gibi zaten konuşmayı bilmez cebinden para saçar...kime faydası var ki 15000 lira alıp 2 yıl da emekli olabilme hakkı oh ne ala memleket biz de 20 yıl kıçımızı yırtıp yemeden içmeden gezmeden bir ev alabilirsek ne ala memleket. Gerçi şu da var kazanıyoruz biriktiriyoruz sonra zaten kazanırken çektiğimiz eziyet yüzünden, bu kez o parayı sağlığımıza harcıyoruz, elde var sıfır! -Geçenlerde yaşlı çiftler intihar etmişti mesela ne yapsınlar ele ayağa düşüp tüm kazandıklarını geri mi verselerdi yoksa ölseler miydi siz söyleyin. Haklılar şahsen ülkede hiçbir gelişim göremiyorum olan gelişimi de bu sonradan gelen mülteci ordusu 10 milyon aldı götürdü ve buna devam ediyor. Neyse ki ülke yeraltı kaynakları bakımından çok zengin bir kaç yüz yıl daha yeter ya sonra...





  • İşe girerken burda da istiyorlar artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.