Şimdi Ara

ABD li Albayın haritası ve çirkin plan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk ordusu ayný zamanda bir NATO ordusudur. NATO nun Sovyetlerden sonra yeni düþman olarak belirlediði yeþil düþman Ýslam alemidir. Türkiye de bu durumda hem haçlý ordularýnýn içinde hem de halký ve topraklarý ile düþman kabul edilen durumda bulunmaktadýr. Türkiye Natodan çýkmadýðý takdirde kendisi ile de savaþmaya mecbur bir konumda bulunmaktadýr.

    NATO da bir albayýn Türk subaylarýnýn önünde aþaðýdaki harita üzerinden ders vermesi halkýmýzýn ve subaylarýmýzýn bilmediði bir gerçeði ortaya çýkarmýþtýr. ABD Türkiye den toprak istemektedir. Ve bu isteðini bir NATO kararýna dönüþtürmüþtür. Bu konuda Türk ordusu da NATO tarafýndan verilecek görevleri de yapmak durumundadýr. Bu programýn önündeki asýl engel TBMM sidir ve milli irade ile harekete mecbur edilen Hükümetimizdir. Ýþte Burada Generallerimiz ile TBMM de tecelli eden millet iradesi arasýnda önemli bir çeliþki ortaya çýkmaktadýr. Tabi aslýnda bu çatýþma generallerimizin kendilerine ait kiþisel iç dünyalarýnda da çýkmadýðýný söylemek pek mümkün deðildir. Ancak NATO görev verdiði takdirde konjektürel olarak Komuta kademesinde büyük bir tedirginlik oluþmasý da gayet normaldir. Ancak konjektürel olarak ve silah ve güç dengeleri açýsýndan artýk batýlý gibi düþünmeye baþlamýþ komutanlarýmýz akýlcý kararlar vermeye zorlanmaktadýr. Ve aslýnda bu akýlcý kararlar aklý
    istedikleri kararlarý almaya zorlayacak yýllarca çalýþma ile kurgulanmýþ bir programdan baþka bir þey deðildir. Hani bir ABD elçisi giderken Generaller tamam þimdi alt kademeleri ikna etmeye çalýþýyoruz sözü. Nasýl aklý kapana kýstýran bir oyunun içine düþtüðümüzü göstermektedir. Eðer burada aklýn yolunu seçersek aslýnda kurgulanmýþ bir akýl kapanýnýn içine düþecek ve hipnoz da gibi birtakým hareketler zincirleme olarak devam edecek sonunda aþaðýdaki harita rahatça gerçekleþtirilecek. Düþmaný o haritadaki sýnýrda durdurmaya muvaffak olduðu söylenecek kiþiler kahraman ilan edilecektir. Çünkü kahramanlar zaten baþka çýkýþ olmadýðýna ABD büyük elçisinin deyimi ile ikna edilmiþ durumdadýr.
    Sonuçta vatan haini ilan edilmemek için ABD merkezli adamýný kolla görevimiz tehlike harekatý baþlamýþtýr. Bu yenilgi Hükümete yüklenmelidir. Hükümetin yedeði bulunur ama ordunun yedeði bulunmaz. (bu dahi büyülü bir sözdür, ihtiyaç ordunun deðil generalin yedeðini bulmaktýr aslýnda) O halde kurgulanmýþ programý hükümete uygulatmanýn kestirme yolu. Baþbakan ABD ye görüþmeye giderken bu programý Baþbakana ABD nin dayatmasýdýr. Ýyi de hükümet bu dayatmaya direnirse ne olacak. Hükümete ABD nin (tabiî ki diplomatik dille belki at pazarlýðý gibi açýkça da söyleyebilirler.)diyeceði þey þudur. Ya dediðimi yaparsýn ya da kendi ülkende irticadan yargýlanýr ve ya hapiste ölür ya da idam edilirsiniz. Ben sizin ülkenizde baþka hükümet kurdurur dediðimi gene yaptýrým. 28 Þubat sürecinde Türkiye ye 11 Eylül sürecinde de dünyaya yaptýrdýklarýmý görmediniz mi. Ýþte burada irtica nýn ne iþlere yaradýðý açýkça ortaya çýkmýyor mu?(Bölgede büyük çaplý bir savaþ çýkarýlmak üzere iken durduk
    yerde irtica nýn ön plana çýkarýlmasý çýkaranlarýn ne biçim Türkler olduðunun sorgulanmasýný da getirecektir.) Ben bu yüzden irtica diyenleri dikkatle izleyin. Yakar yýkar sonra emekli olup krallar gibi yaþarlar ve onlara kimse hesap soramaz.(bu sefer sonunda mutlaka sorulacaðýný düþünüyorum ama geç olacak)
    Ama ne zaman irtica denirse ülkemiz büyük soygunlara ve ihanetlere uðrar.
    Bu sefer sadece düzelmekte olan ekonomi deðil topraklarýmýzdan haritada ki bölümü de verecek Ýrticadan ülkeyi koruduðunu iddia edenler. Haberiniz olsun.
    Saygýlarýmla
    Ahmet doðan Þimþek

    lütfen maili arkadşaalrınıza da iletinzi bu yazıyı







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.