Şimdi Ara

ABD'de Galaxy Tab 10.1 modelinin satışı yasaklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Sikago ne yahu Chicago olucak o

    Tasarımlar için milyon dolarlar harcanıyor. Eski Türk parasıyla trilyonlar. Verilen emeği de es geçmemek lazım. Gerçekten bir patent ihlali varsa cezalandırılmalı.

    ______

    Bugün 3-4 habere baktım, hepsinde yazım yanlışları var. Önceden yayınlanan Gorilla Glass'la ilgili haberin 'gorilla cam' ismiyle haber yapılması beni şaşkına çevirmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.ku çıktı...

  • 1-2 yıllık tablet artık yasaklatsan ne olcak satacağını satmıştır zaten Galaxy Note 10.1 geliyor onu alır millet
  • Hep söylerim. Elma diye marka mı olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Steve Jobs'ın ahı tutuyor. Adam bunlarla uğraşırken kanser oldu gitti!
    iOS çakması tüm Android cihazlar dünyadan toplatılmalı ve yok edilmeli!

    Bu nasıl bir yorumdur
  • Amerika'da satsa ne oluuuur,satmasa ne olur...İşimize bakalım Beyler...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri İsabetli bir karar olmuş , ipad varken neden insan başka tablet alır anlamam zaten. Saygılar
    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri Steve Jobsın ahı tutuyor. Adam bunlarla uğraşırken kanser oldu gitti! iOS çakması tüm Android cihazlar dünyadan toplatılmalı ve yok edilmeli!
    Bu iki kişi her kimse, büyük ihtimalle forumdan birileridir. Tepki çekeceklerini bildikleri için misafir olarak yazmışlar. Hasta ruhlu bunlar.


    Bunlara hasta değil de dangalak demek daha doğru.

  • "DH Misafiri" de ne oluyor. Ne kadar dangalak var "DH Misafiri" olarak yorum yazıyor. DH bu kadar da ayağa düşmemeli.

  • Apple bi öl ya

  • Amerika'da yasaklanmış satış ne tesadüf ki apple da Amerikan şirketi...
  • Apple , çok yanlış yapıyorsun çok.Apple kullanmayan insanları kendinden soğutuyorsun.Ben hiç apple marka ürün kullanmadım.Ve kullanmakta içimden gelmiyor.İnşallah Apple ve Nokia batarda kurtuluruz bunlardan.İkiside zamanına göre iyiydi ama artık iyi değiller.

  • Süpüremeyecek sadece rekabeti körükleyecek ve bundan, daha ucuza daha iyi hizmet ve teknolojilerden yararlanacağımız için, bizler kârlı çılacağız. Kimse elindeki teknolojileri olmayan bir rekabet ortamında bize kucak dolusu sunmaz. Mesela düşünsene Android tabletler olmasaydı su anda iOS nerede olurdu ya da tam tersi durumda Android bize, bugün verebildiklerinin hepsini verir miydi?

    Bir de ben bazı yorumları abartılı buluyorum. Mesela bu aletle birlikte her şeyi yapabileceğimiz konusundaki fikirler gibi. Yazılım ve donanim acısından tamam gercekten çok sağlam geliyorlar ama misal bı Photoshop icin bir de büyük bir ekrana ihtiyacımız yok mu? Bu şimdilik çok küçük bir ayrıntı gibi gelebilir fakat bana göre ılerde tek ve en büyük engel olacaktır.

  • Galaxy Tab , steve jabzın kanser olma sebebi zaten. S2 yide duyunca gitti öbür dünyaya. Galaxy S3 çıkınca tim kuuk'unda hastlalıkları başladı , patent matent SAMSUNG'u germiyor elmacılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artpopist -- 27 Haziran 2012; 20:02:14 >
  • Yapma ya bu konuyu açmak için girmiştim
    Galaxy Tab 10.1 kullanıcısı olarak üzüldüm ama ABD adına ne bu kendi markasını üstün tutma isteği.Daha doğru düzgün rekabeti ayarlayamıyorlar sonra da bu gibi komik durumlara düşüyorlar Tab 10.1 İpad2 yi silip süpürüyordu,eee bir kaç küçük eksiklikleri olmasına rağmen(kamera,çözünürlük vs...) New İpad i de tokatlamayı başardı ve Apple da yediremedi tabii haliyle.

    Bu en iyi tablet İPAD dir diyenler hayatlarında GALAXY TAB 10.1 ile sadece 15-20 dk internet deneyimi yaşamışlar mıdır acaba.İpad deki ayar yapma sıkıntısı yerine Galaxy lerin tamamındaki kolay ayarlamaları görmüşlermidir.İOS uygulamalarında max 1 saat geçirirken Android in derya deniz niteliğindeki uygulamalıyla tabletlerini zamanın nasıl geçtiğini anlamadan kişiselleştirebildiler mi hiç.ROOT olayının Apple dan ne kadar uzak olduğunun farkındalar mı.EN ÖNEMLİSİ HAYATLARINDA HİÇ 10.1 inch lik AKILLI BİR CİHAZ KULLANABİLMİŞLER MİDİR?

    Bu arada Almanya davasını da Şubatta Apple kazanmıştı,üstüne Avustralya davası da tam anlamıyla çıkmaza girmiş durumda Avustralya da Tab 10.1 satılmıyor Japonya,Güney Kore(adamları kendi evlerinde bile rahatsız ediyor Apple),Hollanda;Fransa ve İtalya da ki davalar da halken devam ediyor ve Samsung için gelecekleri çok parlak da gözükmüyor.

    Şimdi bunun neresinde haklı rekabet olayı.Samsung sadece 10-15 ülkede satılacak.O da kim bilir ne satış rekorları kıracak Orta Doğu ve Asya ülekeleri başı çekmek üzere ne kadar fazla Tablet PC alacaklar dimi .Onun dışında Apple bütün dünyada en önemli nüfus ve alıcı potansiyeli olan ülkelerde rakipsiz olarak satılarak adaletli rakabetle yarışan adil bir yarışta ipi göğüsleyecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 28 Haziran 2012; 15:17:03 >




  • Devam beyler, mısırları aldık da geldik...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.