Şimdi Ara

A4 Tech X7 XG-760 Kablosuz Fare video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
34.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ucuz Mal Alıcak Kadar Zengin Değilim ^^
  • bende x7 bf750 kullanıyorum performansı gayet iyi üzerindeki yılan derisi 2. senesinde soyuldu fiyatına göre normal bir durum.Fiyatı x7'nin 3-5 katı olan bazı farelerden farkı yok bence x7 bf750 tavsiye ederim uzun süre kullanabilirsiniz fiyatı 30 tl olması lazım
    ucuz kablosuz farelerden uzak durun markası farketmiyor logitech de olsa microsofta olsa beş para etmezler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MxFxOx -- 24 Aralık 2010; 1:42:56 >
  • soyulmuyo diye bir iddam yok. soyulabilir ben bozulduğuna raslamadım ama microsoft habu ve idezon bozuldu razerin de klikleri lackalaştı
  • @sarisakal

    3rd party programlara ihtiyacın yok mousun tuşlarına klavyede kullanmadığın tuşları ata oyunda ilgili fonksiyon için o tuşları ver mousta o tuşa basınca istediğini yapmış olur.Oscar da böyle ama senin logi de öyle olurmu onu denemen lazım.



    X7 serisinin dış yüzeyinin çabuk soyulduğu doğru zira bu tip ucuz ürünlerde uzun kullanım beklemek hayal olur çünkü adam bunu ucuza üretirken evladiyelik olmasını amaçlamıyor zaten.1-2 senede eskitip tekrar gidip almanı istiyor.Bence mantık olarak yanlışta değil kullanıcı olarakta zararım yok çünkü 30-40 liraya mous alıyorum 2 sene sonra tekrar alıyorum.Ötekine kafadan en az 100 lira veriyorsun fakat o hiçmi aşınmıyor ve moustanda sıkılıyorsun atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun.Şahsen 2 yıl için bu mousa verdiğim 30-35 lira bana dokunmuyor.Üstelik çokta güzel yazılım veriyor adamlar.Logi'nin yazılımını bunla kıyaslayınca atla devenin farkını hisettiriyor
    A4tech bu Oscarı kime yazdırdıysa yaptığı en iyi iş bunu yaptırmak olmuş yoksa mousların malzeme kalitesi cidden vasat.mousun bir anda kimliğini değiştiren bu yazılım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 25 Aralık 2010; 19:39:56 >




  • logitech g7 mouse um 1.5 yıllık olduğunda çift tıklama sorunu çıkarmaya başladı. Mersa sistemle ve Logitech arasında düzinelerce telefon ve mail trafiğinden sonra garantisinin bitmesine 1 hafta kala ürün iadesi alabildim verdiğim paraya mı, cihazı kullanamadığım 6 aya mı, telefonlarda harcadığım zamana mı yanayım bilemedim insanı sinir eden görüşmelerde cabası. Logitech ve diğer markalar çok iyi olabilirler ama Türkiye de müşteri memnuniyeti hiç önem verilen bir olay değil o yüzden aldığınız cihaz bozulduğunda verdiğiniz parayı önemsemeyeceğiniz bir rakam olmak zorunda...

    NOT: Hiç kimse şimdi kalkıp Logitech telefon ettiğinde ücretsiz yenisini gönderiyor demesin ellerinde cihaz olmadığı için verdiğim paradan daha düşük bir değerde indirim kuponu teklif ettiler...
  • Zamanında x710 ve x750BF kullanmıştım uzun süre. Fiyat / performans olarak iyi olsalar da söz konusu kalite olduğunda biraz sınıfta kalıyorlar. Kullandığım ürünlere dikkat ederim, özen gösteririm. Buna rağmen mouse'ların dışındaki deri bir süre sonra eriyip yırtıldılar. Ama daha uzun süre kullandığım Logitech mx518'imi yeni sattım, hala sıfır gibiydi.

    A4'ün malzeme ve üretim kalitesini Razer, Logitech vs.. ile karşılaştırmak yanlış olur. Performans açısından iyiler ama onda da kaliteli mouse'ların biraz altında seyrediyorlar.

    Bu arada yukarıda bir arkadaş Razer ve Logitech mouse'ların fiyatlarını 150 - 200 civarı diye belirtmiş ama yanlış bilgi söz konusu. Hatta G500 için 180-190 TL demiş ama ürün şu an 90 TL civarında. G9x'ler ise 120 TL'ye bulunabiliyor. Razer'da da durum aynı. Copperhead bile 75 TL'ye bulunabiliyor. Ve ben dahil bu mouseları kullanan kişiler ellerindeki ürünleri uzun süre kullanmış olsalar dahi rahatlıkla satabiliyorlar. Bunları da göz önünde bulundurmakta yarar var.

    Ve ufak bir tavsiye: Özellikle FPS oyuncusuysanız kablosuz mouselardan mümkün olduğunca uzak durun.




  • bu arada x7 nin makro yönetixisi gibisi yoktur eğer üşenmeden kullanma klauzunu okursanız oyunlarda bi tuşa basarak şarjördeki tüm mermileri aynı noktaya gönderebilirsiniz(ama bunun makrosunu yazmak biraz uzun sürcektir kabul ediyorum)şahsen bn şu anda hala yapıyorum ve ardarda 5 mermiyi aynı noktaya atabilmek gibi güzel bi makrom var
  • dediğiniz g500 100 ile 75 tl arasında oldunu bende biliyorum ama dikatli okusaydınız kablosuz ve makro özeliği olan larından bahsetimi anlaya bilirdiniz ayrıca razer ve logitech de ucuz nitelikte sayılıcak modeler de mevcut fakat beğenilen mauseler genelde 150 200 tl arasında hatta bazı rezer modeleri 250 300 tl satılıyo örneğin rezer mamba şimdi bu fareyi beğensem nasıl alabilirim ? Fiyatı şaka gibi... Milet az daha koyup sistem topluyo bu paralara xD ama parası olana tabikide zevk meselesi yada hırs yapıp para biliktirip alan biriside olabilir kişiye göre değişken....
  • Uzun zamandır Razer altyapılı "Microsoft Habu" kullanıyorum, her ne kadar MS i pek sevmesem de bu mouse iyi cikti. Daha once A4 de bende de soyulmus ve sol button kırılmıştı.
  • geçen tablet pc me teknosadan 20TL ye eyeQ adlı bir kablosuz almıştım, iyi çıkarsa bir de kardeşimin netbook a almayı düşünüyordum, orada microsoft 35TL civarıydı, bugün nt ye uğradığımda microsoftun 25TL olduğunu gördüm 20TL ye yanlış hatırlamıyorsam piranha diye bir markanın kablosuzu vardı (bu arada burada kablosuz dediklerim hep küçük 1cm lik usb adaptörü olan kablosuzlar yoksa flash disk gibi olanlar değil), bir de yine 25 TL ye bahsedilen bu A4 tech ten vardı, microsoftu seçtim ve aldım; bu yazıyı dün okusam büyük ihtimal A4 tech alırdım(oyun moyun bilmem normal kullanım için alıyorum ve kablo bazen çok can sıkıyor). bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadtneverdie


    quote:

    Orijinalden alıntı: Pir

    Benden uzak dursun, aldığım tüm A4-Tech farelerinin üstü soyuldu...


    x7 içinde durum aynı :/ karizmatik yılan derisi kaplamasının soyulmaya başlaması pek uzun sürmedi.


    bu ve soyuluyor diyen arkadaslar elleriniz cok terliyor.bunun icin ameliyat yapiliyormus.yilan derisi dediginiz mouse suysa bende soyulmadi ve tarihe dikkat.

    http://resim.donanimhaber.com/m_23915185/mpage_1/f_/key_//tm.htm#23915185




  • Elimin terlemesi gibi bir sorunum yok. Kullanım sıklığına ve şekline de bağlı bir durum bu soyulma.
  • video çok yavaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Elimin terlemesi gibi bir sorunum yok. Kullanım sıklığına ve şekline de bağlı bir durum bu soyulma.

    aynı sorundan müzdaribiz...
  • Ürünü Nereden Temin Edebiliriz ? Veya Türkiyede Satışa Sunuldumu ?
  • sanırım daha türkiyede yok ama çok geçmez gelir yakında fiyatı hakında bi bilgide yok ama çok geçmez yakında damlar.
  • Ben de 2 yıldır a-4 x7 laser mause kullanıyorum ne soyulma ne de bir sorunum oldu. Tavsiye ederim fiyatına göre uygun ve performanslı bir mause.
  • 2 yıla yakındır X7 750BF yeşil desenli olanı 2500 dpi da kullanıyorum.
    En ufak sorunu olmadı.
    Aynı modelin alev desenli olanında ise yere düşmekten dolayı orta teker çift scroll atlatma sorunu oluştu.
    Bu arada testi itina ile izledim vede çok teşekkür ederiz.
    Videodan sonra satın almak için araştırdım farenin yurtdışında bile satışına rastgelmedim.
    f/p ürünü olduğunu söyleyenler yurtdışı tüketicileri olsa bile hangi fiyat ile hangi perfromansı karşılaştırmışlar anlayamadım.
    Piyasaya çıkmamış,satışa sunulmamış ürünü tanıtıp insanı imrendirmeyin canım:)
  • XL-750BF kullanıyorum 3 yıl kadar oldu . Üzerinde herhangibir soyulma olmadı fakat 3 senedir fare aradabir calısmamazlık yapıyor yani kitleniyor usb den cıkarıp tekrar taktığımda kendine geliyor. Bazen bu cıkarıp takma olayının da işe yaramadığı olmuştu.Bu durum bazen oyle zamanlarda oluyorduki deliricek gibi oluyordum :) A4Tech firması bu konudada kafa yorup ürünün kasasını sağlam yapmışlar sinir krizi geçirip farenin duvara fırlatılma riskinide es geçmemişler :)Neyse sadede gelelim A4Tech ürünlerini pek cok yerde kullandım oyun faresi dışında üretilen diğer farelerinde gerçekten fiyat performans acısından vazgeçilmez olduğunu söyleyebilirim fakat oyun faresi almak istiyenler A4 Tech tercih etmesin derim.



    Oyun için üretilen Razer marka ürünlerin fiyatları yüksek olmasına rağmen ürüne ödenen paranın hakkını fazlasıyla vereceğini düşünüyorum.Forumlarda bu markaya yapılan övgüleri gördükçe bu markaya olan güvenim artıyor.Bir fareye 100TL üzeri bir miktar ödemek benim için bir ilk olcak sanırım ama kesinlikle alıcam. Şuan A4Tech farem kendinden geçmiş durumda kendine gelirse oyunuma devam edicem :)



    Saygılar....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralAY

    Ben de 2 yıldır a-4 x7 laser mause kullanıyorum ne soyulma ne de bir sorunum oldu. Tavsiye ederim fiyatına göre uygun ve performanslı bir mause.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.