Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siz aracın basında deildiniz...ben aracı inceledim ve cok hosuma gitti...hatta yanınızda sıfır bi accent era ve eski kasa mercedes E200 vardı...dediğim gibi keşke atiker degilde lovata yada brc filan kullansaydınız..
  • Evet bahsettiğiniz araç bana ait. Sizde mutlaka araştırma yaptınız eminim. Sonuç itibariyle Atiker bence uygun bir tercih. Takdir edersiniz ki bir önceki mesajım da belirttiğim üzere aşırı titiz bir insanım. Akşama doğru tekrar gideceğim. Bakalım ne sonuçlar alacağız. Umarım herşey gönlümüze göre olur. Sağlıcakla kalın.
  • Sana sadece gülüyorum


    quote:

    Orjinalden alıntı: SkyStorm

    keşke atiker degilde lovata yada brc filan kullansaydınız..
  • benim araçtada atiker var 2 ay oldu gayet iyi sorun yok bence sorun atikerde deil. en kalite marka olsaydı yine aynı sorunlar olurdu... sorun ustada
  • son derece doğru tahmin benjektörlerde şu ana kadar bir tek sorun bile çıkmadı.saygılarımla.
    quote:

    Orjinalden alıntı: BEDİNİ

    Selamlar..Öncelikle ben dedikleriniz teknik olarak dogrudur demedim.Lpg konusundaki bilginizden bahsettim ikisi ayrı şeylerdir.Bunuda bu topiklerde yazdıklarınız için değil daha öncedende yazdığınız biçok konu için söyledim.Amacım Kesinlikle kimseyle tartışarak asaygısızlık etmek diil.Herşeyden önce aynı sektörlerdeki insanlarız .Fakat PRİNS VE LANDİ için sizde biliyorsunuz demişsiniz ama ben inanın öyle bilmiyorum.ve şunu bilmenizi isterimki ürünlerimize 2 yıl ve sınırsız kilometre hem parça bazlı hem sistem olarak garanti veriyoruz.Ve iki yılı aynı zamandada 250000 i geçmış birçok aracımız var.He bu demek diildirki bir tane bile sorun yok.Ama olan sorunların çoğu.Zamanında filtre değişimi yapılmaması ve Lpg nin kirliliğinden kaynaklanan sorunlar.Ama bunlarda kullanıcıya yansıtılmıyor.Bilmenizi isterim.Herhalde sizde bu iki markanın enjektörlerinde tek bir sorun olmadı demezsiniz.Malum lpg lerimiz pek temiz değil .saygılarımla
    quote:

    Orjinalden alıntı: ac öncel

    YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDRİM.ANCAK BENİ YANLIŞ YORUMLUYORSUNUZ.UNUTMAYINKİ BENDE BU SEKTÖRÜN İÇERSİNDE BİRİ OLARAK MATRİX VE VALTEK TİP ENJEKTÖR KULLANAN MARKALARLA ÇALIŞIYORUM.BENİM AÇIKLAMAMDAKİ MAKSADIM TÜKETİCİLERİ BİLİNÇLENDİRMEKTİR.
    SİZDE DİYORSUNUZKİ ''TEKNİK OLARAK SÖYLEDİKLERİNİZ DOĞRUDUR'' ÖYLE İSE REKLAMI BEN DEĞİL SİZ YAPMAHYA ÇALIŞIYORSUNUZ.BEN ÜRÜNLER ARASINDAKİ FARKI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUM TÜKETİCİLERE.MONTAJ İÇİN GELEN TÜM MÜŞTERİLERİMEDE TAKMIŞ OLDUĞUM MARKALARIN BİRBİRLERİNE GÖRE KIYASLAMALARINI AYNI ŞEKİLDE İZAH EDİYORUM.AMACIM MARKALARI KÖTÜLEMEK DEĞİL.İSMİ GEÇEN HİÇ BİR MARKANINDA ÜRETİCİSİ DEĞİLİM.AYRICA ŞU PİYASADA İSTEYEN İSTEDİĞİ MARKANIN MONTAJINI DA YAPABİLİYOR.BUNU SİZDE BİLİYORSUNUZ.
    NİYETİM MARKALARI KÖTÜLEMEK OLSA İDİ BUNU ÇOK DAHA ÇARPICI VE ETKİLİ ŞEKİLDE YAPABİLİRDİM.

    HER ÜRÜNDE OLDUĞU GİBİ LPG SİSTEMLERİNDE DE KALİTE FARKLILIKLARI VAR.BİZ BURADA AYAKKABIDAN BAHSEDİYOR OLSAYDIK VE BEN DESEYDİM Kİ ADİDAS KNETİX TEN DAHA KALİTELİDİR;İTİRAZINIZ OLMAZDI HERHALDE.
    LPG DE DE PRİNS DÜNYANIN EN İYİSİ LANDİ RENZO DA İTALYANLARIN EN İYİSİDİR.BUNU SİZDE BİLİYORSUNUZ PEKİ BUNA NEDEN İTİRAZ EDİYORSUNUZ.DEMEKKİ REKLAM ENDİŞESİ OLAN BEN DEĞİLİM.HANGİ FİRMA ENJEKTÖRLERİNE 250.00 KM ÖMÜR VE GARANTİ VERİYOR?PRİNS TEN BAŞKA!

    FİYAT KONUSUNA GELİNCE; ATİKERİNDE ADI GEÇEN DİĞER MARKALARINDA MALİYETLERİNİ VE SATIŞ FİYATLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM.HANGİ MARKADAN NE KADAR KAR EDİLİYOR GAYET İYİ BİLİYORUM.MÜŞTERİYE YANSIYAN FİYATLAR ARASINDA MARKALARA GÖRE 300-400 YTL FARK OLABİLİR.ANCAK 400 YTL DAHA PAHALI OLAN CİHAZDAN UCUZ ÜRÜNE GÖRE DAHA AZ KAR EDİLDİĞİNİ DE AÇIKCA SÖYLEMEKTE BİR SAKINCA GÖRMÜYORUM.
    ESNAFLIK TÜKETİCİYİ DOĞRU BİLİÇLENDİRİP EKONOMİK DURUMUNA GÖRE UYGUN CİHAZI SEÇMESİNE YARDIMCI OLMAYI
    GEREKTİRİ.BENDE BUNU YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.SAYGILARIMLA.






  • evet bedini duymak istediğimizi tecrübe etmişsiniz bizim ile paylaştığınız için teşekkürler.

    sizin de bahsettiğiniz gibi biz doğruyu yaptık niye çünkü bakım hususun da sizin dediğiniz gibi ticari araaçlara göre aracımıza daha özenliyiz.ve yine dediğiniz gibi 2 yıl içinde sınırsız km garantisi var tabi yapabilene ama olsun iyi bakımla sorunsuzluğu kendimiz takip edeceğiz ve iyi markadan lpg almaya özen göstereceğiz.
    biz yine reklam yapalım ac bey bizi reklamcı yaptı keşke atikerden buna karşılık bir şey talep etseydim en azından reklamcılığımız onaylanırdı.

    yinede ac beyin bizimle paylaştıklarına teşekkür ama ac bey bizim yazılarımızı okumuyor herhalde kendimizce bizde tüketici ye bu sitede en azından montajda dikkat etmesi gereken bir çok bilgi verdik.

    okunur okunmaz orasına müdahale edemeyiz herkeze hayırlı işler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zugor

    iyi günler ben yaklaşık 10 gün önce izmirde aracıma atiker sıralı sistem taktırdım şu an balıkesirdeyim ve arabam arada sırada rölantide çalışırken devir kendine kendine gaza basmadan 600-1500 devirler arasında oynuyor gaza basıp bıraktığımda düzeliyor sizce muhtemel arıza nedir. ustamı aradığımda sistemi kontrol etmesi gerektiğini söyledi yardımcı olursanız sevinirim.


    böyle bir arızayla karşılan yokmu yada sebebini bilen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Okifi

    Arkadaşlar ATİKER taktırdıktan sonra ilk defa 1996 model 2000 cc,Opel vectra cd aracımla uzun yol yaptım.Normal hızda yani 90-120 km sürat arasında seyrettim ve ortalama olarak km de 100 000 lira yaktı.Yaptığım yol ise yaklaşık 2000 km.Benzinde ise aynı yolu 400 milyon ile yapıyordum.
    Yalnız bir sorunla karşılaştım,hızı zorladığım zaman 180 km yi zor geçiyor,gazı takan arkadaşa durumu telefonla bildirdim,bana cevabı ise benzinle yaptığın 230-240 km sürati yapabilirsin ama bu sefer gaz ayarını açacağımızdan dolayı çok yakarsın dedi.Ben şimdi önceden benzinli iken yaptığım süratleri yapabilmek için gaz ayarını açtırsam ve normal kullanımlarda yine fazla yakarmı,yoksa normal süratte yine uzun yolda 100 000 lira sınırını aşarmı,benim demek istediğim aracım lpg de yine aynı hızı yapsın,ben bunu bileyim ama yine ben sürat yapmayım.Bu hızıda çok seyrek olarak yaklaşık 1-2 dakika yapar ve normal hıza inerim.deneme amaçlıdır.


    Arkadaşlar bugün servise tekrar gittim ve 170 km nin üstüne aracın çıkamadığını söyledim,bunun üzerine araca tekrar bilgisayar bağlı olarak tecrübeye çıktık,ortalama 145 km ye gelince araçta bir tutukluk yapıyordu sanki gaz kesilmiş gibi ama basıncı yüzde 7 kadar artırdı ve deneme esnasında bu tutukluk giderildi,normal olarak zorlanmadan 160-170 km ye kadar araç hızlandı ama daha fazlasını trafikten dolayı yapamadım çünkü yol müsait olmuyor,ancak arabanın hızlanmasına baglı olarak şuan 200 km ve fazlasını yapabileceğini hissettim,önceki durumda 145 km ye gelince zorlandığını görüyordum,bu giderildi ve 160-170 km ye rahat çıkmaya başladı.Ayrıca basınç artırılınca yüzde 7 lik bir artışın yakıt sarfiyatını pek etkilemeyeceği söylendi,inşallah öyledir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 16 Mayıs 2007; 22:52:34 >




  • yazdıklarınızı okuyorum.ancak diyaloglar bilgi alış verişinden ziyade atışmalara dönüştüğü için artık cevap vermiyorum.ben lpg sektöründe faalişyet gösteren bir şirketin sahibi ve aynı zamanda makina mühendisi olarak sizlere bilgimi vede tecrübemi aktardım.söylediklerimin doğruluğunu sorgulamak yerine niyetim sorgulandı.burda adı geçen tüm markalrı çok yakından biliyorum ve bazılarının da montajını yaptım.ben bu forumlarda sadece tüketicileri bilinçlendirmeye çalışıyorum.ticari bir kaygı taşımadan,dürüstçe.belki siz bir tüketici olarak madalyonun diğer yüzünden çok haberdar olmayabilirsiniz ancak formdaki firma temsilcileri söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu gayet iyi biliyorlar.ancak olaya ticari yaklaştıkları için her gerçeği konuşmaktan çekiniyorlar.bence yanlış bir tavır.
    para müşteriden kazanılır bu yüzden önce müşteriyi kazanmak gerek bunun içinde smimiyet birinci şarttır.
    burada 1200 ytl lik cihazla 2000 ytl lik cihaz aynıdır fazla para ödemeye gerek yok demek büyük bir sahtekarlıktır.insanlara doğruyu söyleyip seçimi kendilerine bırakmak gerekli.zaten her kez istesede bütçeleri el vermediği için pahalı ürünü taktıramaz bu nedenle ticari bir endişeye gerek yok.en azından benim ticari anlayışım bunu gerektirir.
    ayrıca kendi ismimle açmış olduğum topic te tüketicilerin soru ve sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyorum.saygılarımla.
    quote:

    Orjinalden alıntı: alfunu

    evet bedini duymak istediğimizi tecrübe etmişsiniz bizim ile paylaştığınız için teşekkürler.

    sizin de bahsettiğiniz gibi biz doğruyu yaptık niye çünkü bakım hususun da sizin dediğiniz gibi ticari araaçlara göre aracımıza daha özenliyiz.ve yine dediğiniz gibi 2 yıl içinde sınırsız km garantisi var tabi yapabilene ama olsun iyi bakımla sorunsuzluğu kendimiz takip edeceğiz ve iyi markadan lpg almaya özen göstereceğiz.
    biz yine reklam yapalım ac bey bizi reklamcı yaptı keşke atikerden buna karşılık bir şey talep etseydim en azından reklamcılığımız onaylanırdı.

    yinede ac beyin bizimle paylaştıklarına teşekkür ama ac bey bizim yazılarımızı okumuyor herhalde kendimizce bizde tüketici ye bu sitede en azından montajda dikkat etmesi gereken bir çok bilgi verdik.

    okunur okunmaz orasına müdahale edemeyiz herkeze hayırlı işler.




  • Forumdaki tartışmavari yorumları bir süredir takip ediyorum. Ben de iki hafta önce aracıma atiker taktırdım. Evvelinde araştırdım brc ismi fazlasıyla ön plana çıktı ancak ankarada birkaç lpg ustasıyla görüştüm ve atikeri iyi bir ürün olarak tavsiye ettiler. Hatta brc ve lovato gibi ürünlerden isim ya da marka imajı dışında kalite olarak çok farklı olmadığını ifade ettiler. Bir müşteri teknik anlamda bu ürünlerin hangisinin daha iyi olduğunu sağlıklı değerlendiremez, ancak sizin gibi uzmanlara sorar ve güvenmek durumunda kalır. Sanıyorum atiker taktıranların büyük çoğunluğu sordular ve güvendiler: netice de atiker taktırdılar. Eğer atiker iyi değilse o zaman sahtekar bizim güvendiğimiz bu işi yapan kişilerdir diye düşünüyorum. Ama benim sorduklarımın hiçbiri kötü demedi ve bunu anlamlı buluyorum. Eğer hepsi de sahtekarsa ve yalan söylemişse vay bu milletin haline. Saygılarımla...


    quote:

    Orjinalden alıntı: ac öncel

    yazdıklarınızı okuyorum.ancak diyaloglar bilgi alış verişinden ziyade atışmalara dönüştüğü için artık cevap vermiyorum.ben lpg sektöründe faalişyet gösteren bir şirketin sahibi ve aynı zamanda makina mühendisi olarak sizlere bilgimi vede tecrübemi aktardım.söylediklerimin doğruluğunu sorgulamak yerine niyetim sorgulandı.burda adı geçen tüm markalrı çok yakından biliyorum ve bazılarının da montajını yaptım.ben bu forumlarda sadece tüketicileri bilinçlendirmeye çalışıyorum.ticari bir kaygı taşımadan,dürüstçe.belki siz bir tüketici olarak madalyonun diğer yüzünden çok haberdar olmayabilirsiniz ancak formdaki firma temsilcileri söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu gayet iyi biliyorlar.ancak olaya ticari yaklaştıkları için her gerçeği konuşmaktan çekiniyorlar.bence yanlış bir tavır.
    para müşteriden kazanılır bu yüzden önce müşteriyi kazanmak gerek bunun içinde smimiyet birinci şarttır.
    burada 1200 ytl lik cihazla 2000 ytl lik cihaz aynıdır fazla para ödemeye gerek yok demek büyük bir sahtekarlıktır.insanlara doğruyu söyleyip seçimi kendilerine bırakmak gerekli.zaten her kez istesede bütçeleri el vermediği için pahalı ürünü taktıramaz bu nedenle ticari bir endişeye gerek yok.en azından benim ticari anlayışım bunu gerektirir.
    ayrıca kendi ismimle açmış olduğum topic te tüketicilerin soru ve sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyorum.saygılarımla.
    quote:

    Orjinalden alıntı: alfunu

    evet bedini duymak istediğimizi tecrübe etmişsiniz bizim ile paylaştığınız için teşekkürler.

    sizin de bahsettiğiniz gibi biz doğruyu yaptık niye çünkü bakım hususun da sizin dediğiniz gibi ticari araaçlara göre aracımıza daha özenliyiz.ve yine dediğiniz gibi 2 yıl içinde sınırsız km garantisi var tabi yapabilene ama olsun iyi bakımla sorunsuzluğu kendimiz takip edeceğiz ve iyi markadan lpg almaya özen göstereceğiz.
    biz yine reklam yapalım ac bey bizi reklamcı yaptı keşke atikerden buna karşılık bir şey talep etseydim en azından reklamcılığımız onaylanırdı.

    yinede ac beyin bizimle paylaştıklarına teşekkür ama ac bey bizim yazılarımızı okumuyor herhalde kendimizce bizde tüketici ye bu sitede en azından montajda dikkat etmesi gereken bir çok bilgi verdik.

    okunur okunmaz orasına müdahale edemeyiz herkeze hayırlı işler.






  • arkadaşlar bende 2 gün önce 2006 model 1,4 fiat doblo'ma atiker sıralı sistem taktırdım. ilk önceleri biraz kaygılarım vardı ama heleki bu topikte yazanları okuduktan sonra fakat arabayı teslim almaya biraz erken gittim ve bi bakayım dedim ne yapıyor ne ediyorlar diye. bi baktım ki son model passatlar, audi A4ler falan gelmiş başka marka sistemi başka yerlerde taktırmışlar ama sorun yaşamışlar bu adamlara getirmişler düzelttirmeye ve adamlar sistemleri baştan aşağı elden geçirip düzeltmek zorunda kaldılar. ondan sonra biraz rahatladım adamlar işinin ustası diye bendede şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı hatta bi doblo ya ilk sıralı sistem taktıran benimdir herhalde en azından orada adamlar ilk defa montaj yaptıkları bi arabada bile ustaca işlerini hallettiler. henüz ne yaktığını tam olarak deneyemedim daha sonra buraya yazarım.

    dün akşam fulletmiştim bugün 63 km yol yaptım şehiriçi ist.trafiği malum ve otobanda bi 140-150 km/h falan bastım ve ayni pompadan tekrar fullettim 6,05 ytl lik gaz aldı 6,05 / 63 = 0,096 ytl yaktı km'de...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silici -- 18 Mayıs 2007; 19:34:34 >




  • hayırlı olsun
  • güle güle kullan arkadasım. tasarruflu güvenli ve keyifli sürüşler
  • Orjinalden alıntı: mekalde

    Forumdaki tartışmavari yorumları bir süredir takip ediyorum. Ben de iki hafta önce aracıma atiker taktırdım. Evvelinde araştırdım brc ismi fazlasıyla ön plana çıktı ancak ankarada birkaç lpg ustasıyla görüştüm ve atikeri iyi bir ürün olarak tavsiye ettiler. Hatta brc ve lovato gibi ürünlerden isim ya da marka imajı dışında kalite olarak çok farklı olmadığını ifade ettiler. Bir müşteri teknik anlamda bu ürünlerin hangisinin daha iyi olduğunu sağlıklı değerlendiremez, ancak sizin gibi uzmanlara sorar ve güvenmek durumunda kalır. Sanıyorum atiker taktıranların büyük çoğunluğu sordular ve güvendiler: netice de atiker taktırdılar. Eğer atiker iyi değilse o zaman sahtekar bizim güvendiğimiz bu işi yapan kişilerdir diye düşünüyorum. Ama benim sorduklarımın hiçbiri kötü demedi ve bunu anlamlı buluyorum. Eğer hepsi de sahtekarsa ve yalan söylemişse vay bu milletin haline. Saygılarımla...


    Arkadaşlar kendi aracımda denedikce Atikerden memnuniyetim bir kat daha artmakta olup bir süre sonra yerli malımızında çok rağbet gören bir ürün olduğuna inanıyorum.Diğer yabancı ürünlere ne kadar güveniyorsak,aynı oranda yerli mallarımızada güvenmeyi öğrenmeliyiz.O yabancılarda Türk malı iyidir,kalitelidir demeliler,bizim o kaliteli ürünleri üretenlerden ne eksiğimiz var.Bir Türk olarak bunları istemeliyiz.Şu an için Atikerden memnun olmayan görmedim ve okumadım,memnun olmayan varsa kesinlikle usta hatasındandır.Gerçekten bence kaliteli bir ürün piyasaya sunulmuştur.Fiyat olarakta gayet uyğundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 18 Mayıs 2007; 23:09:38 >




  • Atiker taktırırmayı düşünüyorsanız, ayrıca sanayiye yakın biyere de taşınmanızı tavsiye ederim..

    Ama kendini ispatlamış markalardan taktırırsanız, montajdan sonra sadece bir kez ayar için ustanıza gidersiniz..Bir daha ustanıza uğramazsınız...

    Atiker için, en 50 bin km kullanan arkadaşların yorumlarını almak lazım...Çünkü, sorunlar süreç içinde ortaya çıkar...BRC 50 BİN km yi 2-3 sorunla kapatırken, ATİKER daha montajın ilk haftalarında 2-3 sorun gösteriyor..

    Ben yinede ATİKER bayisi olan arkadaşlarımla irtibat halindeyim..Onlarda, ''aslında çok kaliteli bir ürün'' diyorlar.. Ama neden durup dururken sorunlar oluşuyo, o konuda şu an için deneme yanılma yöntemlerinden başka yapılabilcek bir şey yok...

    Örneğin, arıza ışığı yanıyo, artık sönsün diye, LPG ile ilgili, her nokta kurcalanıyo...Çünkü kesin tespitler yok henüz...

    Saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackersun -- 19 Mayıs 2007; 16:07:00 >




  • Ben yaklaşık 1 hafta önce KAYSERİ de kendi aracım olan Fiat Albea 1.2 El AC 'ye ATİKER marka lpg taktırdım çok memnunum şu ana kadar bir sorun vermedi benzim ile gaz arasında hiç bir performans kaybı olmuyor, tavsiye ederim..
  • bende sizinle aynı fikirdeyim. yen i bir ürün müşteri sayısı yeni yeni çoğalmakta. dediğiniz gibi 3-5 yıl ya da 80-100 bin km yapmış arkadasların yorumları önem taşıyor. türk firması olması ve yerli sermaye olması takdire şayan bir durum ama ileriyi görememek biraz korkutucu. bir de 2-3 yıl sonra ekonomik bir kriz yaşayıp fabrikanın kappısına kilit vurmayacaklarının bir garantisi yok. herkes bilmeli ki ekonomik ve siyasi istikrarı olmayan bir ülkede yaşıyoruz ve yarın ne olacagının bile garantisi yok. bu yüzden ben de atikere pek sıcak bakamıyorum şu şartlar altında.

    quote:

    Orjinalden alıntı: hackersun

    Atiker taktırırmayı düşünüyorsanız, ayrıca sanayiye yakın biyere de taşınmanızı tavsiye ederim..

    Ama kendini ispatlamış markalardan taktırırsanız, montajdan sonra sadece bir kez ayar için ustanıza gidersiniz..Bir daha ustanıza uğramazsınız...

    Atiker için, en 50 bin km kullanan arkadaşların yorumlarını almak lazım...Çünkü, sorunlar süreç içinde ortaya çıkar...BRC 50 BİN km yi 2-3 sorunla kapatırken, ATİKER daha montajın ilk haftalarında 2-3 sorun gösteriyor..

    Ben yinede ATİKER bayisi olan arkadaşlarımla irtibat halindeyim..Onlarda, ''aslında çok kaliteli bir ürün'' diyorlar.. Ama neden durup dururken sorunlar oluşuyo, o konuda şu an için deneme yanılma yöntemlerinden başka yapılabilcek bir şey yok...

    Örneğin, arıza ışığı yanıyo, artık sönsün diye, LPG ile ilgili, her nokta kurcalanıyo...Çünkü kesin tespitler yok henüz...

    Saygılar...




  • 2005 Megane II 1.4 HB arabama Atiker marka lpg taktırsam sorun yaşarmıyım arkadaşlar.Özellikle gazdan benzine, benzinden gaza geçmede megane II lerde sorun oluyor diye söylentiler dolşıyor.Sürekli stop ettiğinden bahsediliyor.Varmı bilgisi olan arkadaşlar
  • Atiker taktırdığım 307 de meydana gelen problemelerden dolayı daha oncede foruma bikaç soru sormustum; artık arıza lambasını ve ibre düşmesini geçtim aracım LPG de çalışmıyor, ilk çalışmayı benzinle yaptıktan belli bi süre sonra tam gaza gecerken uyarı sinyali veriyor ve LPG göstergesindeki G/B ışığı yanıp sönüyor. normalde bunu gaz bittiğinde yapması lazım bildiğim kadarı ile ama tankım full ve gazıda BP den aldım. Herhangi bir fikri yorumu olan arkadas varmı, Servise götürmeden önce bilgi sahibi olmak istiyorum?
  • Sayın alikemal80; hem senin hemde alıntı yaptığın kişinin yorumu kadar temeli olmayan boş yorumlar görmedim. Brc sorunsuz Atiker sorunluymuş, 50 bin km sonra görmek gerekiyormuş, fabrika kapanabilirmiş vs... Ben arabamda 5000 km dir atiker kullanıyorum. Allah a şükür hiçbir sorun yok. E200 kompressor aldık babama, aldığımız günün ertesi günü atiker taktırdım oda süper maşallah. Zaten Atiker in kullandığı birçok parça (enjektör, yazılım vs) senin kendini kanıtlamış dediğin markalarla ortak. Bence bu ülkede ekonomi hiç olmadığı kadar istiktarlı. İstikrarlı olmasa bile sence üçkuruş sermayeyle yatırım bile yapmadan dışarıdan ithal edip piyasaya satan firmamı bu işten daha erken vazgeçer yoksa fabrika kurarak yatırım yapan mı? Şimdi bi düşünün bakalım karalama yapmakta haklı mısınız? Benim atikerle göbek bağım yok bunuda belirteyim. Satıcıda değilim sadece kullanıcıyım.





    quote:

    Orjinalden alıntı: alikemal80


    bende sizinle aynı fikirdeyim. yen i bir ürün müşteri sayısı yeni yeni çoğalmakta. dediğiniz gibi 3-5 yıl ya da 80-100 bin km yapmış arkadasların yorumları önem taşıyor. türk firması olması ve yerli sermaye olması takdire şayan bir durum ama ileriyi görememek biraz korkutucu. bir de 2-3 yıl sonra ekonomik bir kriz yaşayıp fabrikanın kappısına kilit vurmayacaklarının bir garantisi yok. herkes bilmeli ki ekonomik ve siyasi istikrarı olmayan bir ülkede yaşıyoruz ve yarın ne olacagının bile garantisi yok. bu yüzden ben de atikere pek sıcak bakamıyorum şu şartlar altında.

    quote:

    Orjinalden alıntı: hackersun

    Atiker taktırırmayı düşünüyorsanız, ayrıca sanayiye yakın biyere de taşınmanızı tavsiye ederim..

    Ama kendini ispatlamış markalardan taktırırsanız, montajdan sonra sadece bir kez ayar için ustanıza gidersiniz..Bir daha ustanıza uğramazsınız...

    Atiker için, en 50 bin km kullanan arkadaşların yorumlarını almak lazım...Çünkü, sorunlar süreç içinde ortaya çıkar...BRC 50 BİN km yi 2-3 sorunla kapatırken, ATİKER daha montajın ilk haftalarında 2-3 sorun gösteriyor..

    Ben yinede ATİKER bayisi olan arkadaşlarımla irtibat halindeyim..Onlarda, ''aslında çok kaliteli bir ürün'' diyorlar.. Ama neden durup dururken sorunlar oluşuyo, o konuda şu an için deneme yanılma yöntemlerinden başka yapılabilcek bir şey yok...

    Örneğin, arıza ışığı yanıyo, artık sönsün diye, LPG ile ilgili, her nokta kurcalanıyo...Çünkü kesin tespitler yok henüz...

    Saygılar...






  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.