Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankarda Atiker taktıran arkadaslar, lpg taktırdıkları servislerin isimlerni yazabilirler mi ve yorum yapabilirlermi şimdiden teşekkük ederim.
  • ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
  • iZMIRDE ATIKR YETKILILERIYLE GEÇEN GÖRÜŞMEM

    pDR ARKADASIM ONCELIKLE BANA BOYLE BIR IMKANI SAGLADIGIN ICIN SANA TESEKKUR EDIYORUM.VE AYRICA BURADA BANA GEREKEN ILGIYI ALAKAYI GOSTEREN ATIKER YETKILILERINE (OMER BEY HASAN BEY VE HUSEYIN BEYE VE ISIMLERINI BILMEDIGIM DIGER ARKADASLARA AYRICA TESEKKUR EDERIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsanone -- 22 Mayıs 2007; 21:44:12 >
  • konya ya gittin mi ihsanone? forumun sonlarını okuyamadım da başlarında konyada mükemmel yapıyorlar hata ları hallediyorlar diye yazmıştı bi arkdaş. gerçi tüm elemanlarla görüşmüşsün..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okis

    dekodu arkadaşım bizleri bilgilendirdiğin için tekrar teşekkürler eski aracımında yaşadığım elektrik problemlerini düşününce sağlam arabamın eski aracımı aratmayacağı yanı anamı ağlatacağı düşüncesi bile yetiyor sırf bu neden bile lpg den vazgeçmem demektir.
    Bakıın bu topik çok aktif bir tane lpg ustasıda beyanatta bulunmuyorya yok biz soketli yaparız biz kesmiyoruz diyen yok valla hepsini burdan tebrik ederim(alkış ) .uufacık bir açıklama yok ama hangi tüp firması deseydik en 5 tane teklif gelmişti demek çok şey yalannnnnnnnnnnnnnnn.............



    Adamlar senelerdir bağırıyor, kablo kestirmeyin diye.
    BRC resmi distribütörü 2A Mühendislik sitesinde alıntıdır.



     ......::::::A T İ K E R  [DOSTLUK]  KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR)
    FIAT GRUBU

     ......::::::A T İ K E R  [DOSTLUK]  KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR)
    JAPON GRUBU

     ......::::::A T İ K E R  [DOSTLUK]  KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR)
    BOSCH GRUBU

     ......::::::A T İ K E R  [DOSTLUK]  KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR)
    BOSCH GRUBU

     ......::::::A T İ K E R  [DOSTLUK]  KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR)
    PSA GRUBU-CITROEN-PEUGEOT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avnisanal -- 23 Nisan 2007; 23:58:24 >




  • güzel ama ben galip otogaz sormuştum durumu aynı bayi hem brc hen atiker takıyor soketli olur ama enjejtör negatif bağlantısı için gene lehim gerekli demişti buda ilginç bir durum alfunu lehimsiz bağlantı yaptım diyor nasıl yaptığı inş. açıklar tecrubesinden yararlanmış olacağız
  • Zaten piyasada kesilen enjektörün negatifleri. Bu konnektörlü kablolar hiç bir kabloyu kesmemek için. Aracın cinsine göre ara bağlantı kablosunu seçip uyguluyorlar.
  • dx-sx muhabbeti konnektörlü ölemi
    ozaman atikeri bu konnektörlü dx-sx koblolarla montajlakmak lazım
  • kardes simdi bu senin aracındanynaklanıyor yani basak marka taktırdıgında bunun soneceğini zannetmiyorum aracın kuru yakıt algılıyo diyo dolayısyla aynı yakıt girecegi için değişen bişey yok ben bu konuda teknik bilgi sahibi deiğim ama bana gore mantıken değişen bişey olmuyacaktır bence sen bu ekilde devam et.
    tabi bu arada adamları aramayı ihmal etme
    quote:

    Orjinalden alıntı: ihsanone


    iZMIRDE ATIKR YETKILILERIYLE GEÇEN GÖRÜŞMEM

    pDR ARKADASIM ONCELIKLE BANA BOYLE BIR IMKANI SAGLADIGIN ICIN SANA TESEKKUR EDIYORUM.VE AYRICA BURADA BANA GEREKEN ILGIYI ALAKAYI GOSTEREN ATIKER YETKILILERINE (OMER BEY HASAN BEY VE HUSEYIN BEYE VE ISIMLERINI BILMEDIGIM DIGER ARKADASLARA AYRICA TESEKKUR EDERIM.

    GELELIM BENIM ARABANIN AKİBETİNE:(FORD FİESTA 2004)

    Gecen cuma gunu aksam saat 21 sıralarında 6,sanayıde atıker yetkılılerıyle gorustuk.Benım sıkayetlerımı anlattım.Onlarda sagolsunlar yardımcı oldular. fakat ben oraya gıtmeden once sıze de daha once soyledıgım gıbı benzıne gecme sorununu halletmıstık.(Sebebıde reglotorun arzalı olması )ama basından berı arza ısıgım taktı takalı sonmuyor. sıkayetımı soyledım.onlarda enjoktor memelerını 1,8 e gerı cevırdıler.tekrar kalıbrasyon yaptılar. ayarları duzelttıler dedılerkı hocam bu arabayı dene bız yarın ıkındıye kadar burdayız sana elımızden gelen yardımı yapacagız.bende cıktım otobana 150/160/180 bastım araba saat gıbı hıcbı sorun yok yaklasık 90 km gıttım arza lambası yanmadı.tam eve gırecegım arza lambası tekrar yandı.Neyse artık dedım bu bızım kaderımız boyle bınecegız. neyse dedım huseyın ustaya haber vereyım .aradım huseyın ustayı ustam dedım bu arabay ne yapabılırız. dedıkı bız yarın burdayız sen once bır ford servısıne gıt orda baktır bakalım arabada bısey varmı...Bende saba erkenden gıttım ford servısıne tupden yanıyodur demesınler dıye benım araba tuplu demedım.ve onlarda dıreksıyonun altından kabloyu baglayıp kalıbrasyon yaptıkları ıcın anlamadılar.Neyse benım araca baktılar dedıler kı bu arza lambası 171 (sıstem Zayıf) bırde 0131 bu ıkı rakamı arza kodu olarak verdı yanı tupcudekı arza tespıt cıhazındakıyle aynı kodlar. dedım ne arzasıdır bu dedıler kı bu arac kuru yakıt algılıyo.bız bunu sılecegız gececek hakıkatten sıldıler tekrar kalıbrasyon attılar ford fıestanın kendı ana kartına(beynıne)ECUSUNA ve bıdaha yanmaz dedıler. bende aracı denemek ıcın 200 km hıc tupe gecmeden benzınde bındım.Ve arza lambası hıc yanmadı. demekkı bu araba benzınde saat gıbı. artık dedım belkı tupde de yanmaz gecırdım tupe 20 km sonra ARZA LAMBAM TEKRAR YANDI.

    SIMDI BEN NE YAPACAGIM:
    1/ yA BOYLE BINMEYE DEVAM EDECEGIM ARZA LAMBASI CUNKU HICBIRZAMAN SONMEYECEK.
    2/yA DA BU KITI IADE EDIP DUKKANIN BANA ONERDIGI ALDESA VEYA BASKA MARKA KITI TAKACAGIM.
    3/tupu ıade edıp tekrar sıldırıp benzınde sorunsuz bınmeye devam edecegım

    sIZCE HANGISI MANTIKLI? ya yenı taktırdıgım tupde de yanarsa ne olur benım halım?








  • Hemen söktür, git başka marka taktır. Piyasada geri alma garantili takıyorlar.
  • Fakir karışımdan yanıyordur. Bendede oldu tekrar ayarladılar ve şimdi yaklaşık 1000 km dir yanmıyor.
  • 2001 focus 1.6 aracım için atıker sormustum ve tavsıyelerınız uzerıne taktırdım sıralı atıker sıstemını taktırdım FAkat aracım beklırlı belırsız zamanlarda aracım stop edıyordu gıttım rolantı motoru ve kelebek denıldı onları ıyı bır temızlettırdım aractakı stop kesıldı ancak aracım su anda benzınde vuruntulu calısıyor bılgısayara soktum ve lambda sensoru arızalı gosterıyor bunu degıstırsem dahı lpg yuzunden bozulacagı ıfade edıldı sımdı ban lutfen yardımcı olun cıdden aracımdan soguttu benı bu LPG olayı ve atıker benzınlı bındıgımde hıcbır sıkıntısı olmayan aracım sımdı sapıttı hersey tıkır tıkır bınebılırmıyım dıye kendı kendıme soruyorum yolda ızde coluk cocuk kalırsam ne olur araqcımda kalıcı hasar yada daha buyuk bır sorun olurmu dıye dusunmeden alamıyorum kendımı bana yardımcı olursanzı sevınırım saygılarımla ankaradayım ıyı gunler ebalozer@yahoo.com
  • ankarada nerde taktırdın?
  • Ankara lpg de ıvedıkte
  • arkadaşlar benim 1999 model opel astram var. atiker marka tüp taktırmayı düşünüyorum siz tavsiye edermisiniz? bilenler lütfen msj atsın.
  • ederiz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: vedat_damci

    arkadaşlar benim 1999 model opel astram var. atiker marka tüp taktırmayı düşünüyorum siz tavsiye edermisiniz? bilenler lütfen msj atsın.
  • eğer rahatsız olmassanız msn adresinizi alıp görüşebilirmiyim kafam çokk karışıkda biri dior brc taktır biri dior atiker taktır :S anlamadım yardım edermisiniz?
  • Değerli forum izleyicileri,

    aracım 2001 toyota coralla vvt-i 1.4. geçen hafta cuma günü atiker ege bölge distribütörüne atiker sıralı sistem taktırdım. şu ana kadar 200 km yol yaptım. herhangi bir problem olmadan çalışıyor. bu yazdıklarımı bir bilgi paylaşamı olması amacı ile yazdım. niyetim önermek değil. atiker sistemi veya herhangi bir LPG sistemini ancak en az 5000 km yaptıktan sonra yapacağım değerlendirme ile tavsiye edebilirim.
  • adresisildim@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz. Bu arada ben kullanıcıyım satıcı değilim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: vedat_damci

    eğer rahatsız olmassanız msn adresinizi alıp görüşebilirmiyim kafam çokk karışıkda biri dior brc taktır biri dior atiker taktır :S anlamadım yardım edermisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanak -- 25 Nisan 2007; 16:43:30 >
  • kiowa98,
    anlamadığım birşey var? yaw forumu okuduysan anlaman gereken en önemli cümle hangi markadan ziyade HANGİ USTA NIN MONTAJ YAPTIĞININ ÖNEMLİ OLDUĞUDUR. ama tüm bu ikazlara rağmen sen gidip atikerin web sayfasında yayımladığı bayii listesinde yer almayan, yetkisiz bir yere montaj yaptırıyorsun ve sonunda problem yaşıyorsun. Unutmamak lazım ki akıllı insanlar başkalarının tecrübelerini kullanırlar!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.