Şimdi Ara

(A) Frostmane - Iron Hand Oyuncu Alımı ve Guild Ortamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ahali! Pek forumlarla ilgilenen biri değilim. Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Frostmane realminde sahip olduğumuz güzel ortamı paylaşmak ve aramıza yeni arkadaşların katılmasını sağlamak için açtım bu konuyu.

    Yaklaşık 7 ay önce tamamiyle rastlandı sonucu kurulmuş bir guildiz. İşten, okuldan geldikten sonra akşamları aynı düşünceyi paylaştığımız kişilerle eğlenmek amacıyla oyuna gireriz. Hardcore bir düzenin aksine haftada 2-3 gün toplanabildiğimiz saatlerde imkanımız oldukça raid yaparız. Aramızda tecrübeli oyuncular olduğu kadar oyuna yeni başlayan arkadaşlarımızda var. Raidlerimiz de bu karma ortam içerisinde oluyor. Şu ana kadar yaptığımız raidlerde hata yapan hiç kimse azarlanmadı, bağırılmadı. Hata yapılır ve bunun doğrusu düzgün bir üslupta anlatılır. Kimse kırılmaz ve yapılan hataya gülüp, eğlenerek ilerleriz. Raid sırasında diş fırçalamaya giden, yemek yemeye giden, sırf raid için işe gitmeyen veya erken kalkması gerektiği halde saatlerce uyumayan olur. Yani farklı şekillerde oyunu oynayan ama aynı noktada birleşip eğlenmesini bilen bir ortama sahibiz ve biz bu ortam da geçte olsa eğlenerek Lich King kestik. 10-man de olsa bir çok arkadaşımızla beraber bunu yaptık. Uzun lafın kısası Cataclysm'de de devam etmek istediğimiz bu ortama yeni arkadaşlar arıyoruz. Gerektiğinde raid zamanlarına uyabilecek, gerektiğinde can sıkıntısına eski raidleri yapabilecek, raidlerde wipe yemekten bunalmıyacak, oyunu oyun olduğu için oynayan ve boş vaktini eğlenmek için değerlendirecek arkadaşlar arıyoruz.

    Cataclysm'de pve, pvp ve achive runları yapmak niyetindeyiz. Eğlencenin yanında düzgün bir progress oluşturmak istiyoruz. Ancak bu hiç bir zaman hardcore düzenli olmayacaktır. Belirli saat ve günlerde toplanıp eğlenerek raid yapma amacındayız. Guildin şu anki ihtiyacı range dps ve healerdır. Yeterince tank ve melee dps mevcuttur. Hunter, Shaman(Ele, Resto), Priest(Shadow, Holy, Disc) classlarına öncelikli ihtiyacımız vardır. Bize katılmak isteyenler oyun içerisinde Ghostsavior, Nasxalze, Nénharma, Mophien, Memocandro, Yasminm isimli arkadaşlara ulaşabilirler. Mail ve msn için ghost_man_8@hotmail.com adresini kullanabilirsiniz. Ayrıca forumdan da özel msj atabilrisiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostsavior -- 1 Aralık 2010; 0:47:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.