Şimdi Ara

80 CAP SS NUKER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler yardım lazım acil konuyu ikinci kez acıyorum 80 capta 80 lvl sword shield nuker charım var ama pvp de pek faydalı olmuyor mastery lvl 240 3 buıld acabılıyosun bıcheon cold light acık ama pvp de ezık kalıyomusum kımle pvp yaptıysam bunu duydum 72+5 silah statlar 60 80
    yanı 80 capta light cold mu olmuyor anlamadım yardım edinnn...



  • s/s çar eğer yatıyorsa çarını bi adım ileri götürmelisin. s/s bi aşktır. Aşkına değer verdiğin kadar karlı olursun itemlere artı bas. Ben 130 capta 15dg s/s oynuyom kral gibi çarım var +14bastım silah kalkana +12 basmışım diğer itemlere full stat basılı (Sw de benm gibisi yok rekor artı yani) snowlu 3 vs 1 e çıkıyorum. Snowsuz teke tek beni yatıramazlar. s/s çarlar acc lere önem vermeli. En çok acc den dolayı yersin. Set ve silah/shield tabi ki iyi olacak.

    Kısacası şu s/s çar str bladeye göre daha fazla emek verilmeli tüm itemlere. Blade kasmak 40 fırın ekmek ister ama s/s (sağlam bi s/s ) 80 ya 120 fırın ekmek yemen gerek. Çok emek ister çok. Ama karşılığını alırsın. Benim karşımda 2h-blade-warlok-dagger felan kimse duramıyo bildiğin kral gibi çar yapmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.