Şimdi Ara

8 Şehit Daha!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstelik 15 yaralı ve 6 tanesi de ağır.

    Bu kısırdöngüyü yaratan şeyin aslında ne olduğunu bilmeyenlere, meselenin asıl bakılması gereken yönüne dikkat çekmek gerekir.

    94 lerden 2000 lerin başlarına kadar gelen süreçte devletin yaptıkları yapılması gereken şeylerdi. Şehit sayıları 1400 lerden 2-3 gibi rakamlara indirilmişti.

    Peki bu nasıl gerçekleşmişti?

    Hiç kuşku yok ki büyük emek ve fedakarlıklarla! Genelkurmay başkanı Doğan Güreş in başlattığı süreçte Türk ordusunun en seçkin subaylarının da içine bizzat girdiği ve yine polisin seçkin gruplarından oluşturulan özel harekatçılarıyla, jitemiyle birlikte önce eğitim ve sonra icraat ortaya konulan 7-8 yıllık tam bir devlet tavrı olan bu süreç nasıl pkk yı yerle bir etmişti?

    Çocuğunu hanımını ailesini bırakıp yıllarca dağlarda yaşamak pahasına, kafayı bozmak psikolojik dengesini kaybetmek pahasına bu insanlar terörün belini kırdılar. Bu oluşumlar çok büyük emeklerle ortaya koyulmuş ve her büyük devlette sürekli hale getirilecek devamı ne pahasına olursa olsun sağlanacak oluşumlardır.

    İsraile, abd ye rusyaya çine bakın. Hepsinde aynı oluşumlar vardır ve devam eder.

    Bizde ne oldu?

    Bir hükümet geldi ve bunca emeği kanı çöpe attı. Bu dağların mücadele eden aslanlarını dağlardan indirdi. Dağlar yine pkk nın köpeklerine kaldı.

    Oralarda canını ortaya koyanlar demokrasi bahanesi ile hapislerde çürüyor. Terkedildiler. Pkk büyük şehirlerde peşlerine düşüp teker teker evlerinde emekli olmuş bu insanları öldürdü.

    Devamlılığın ve kararlılığın yoksa büyük devlet olamazsın! Savaşın demokratiği olmaz. Ya öldürür ya da ölürsün bu kadar basittir.

    Bunlar bilinmez mi?

    Veya bilinir de niyet mi başka, plan mı başkadır?







  • Dostum iyi hoş yazmışsın ve bence haklısın da bu forumda entel çok. Birazdan gelip laf sokmaya başlayacaklardır. Faşist damgası yemeye hazır ol.
    Şehitlerimizin de mekanı cennet olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 5 Ağustos 2012; 11:02:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailelere Böyle Veriliyor '' ŞEHİT '' Haberi. => http://www.dailymotion.com/video/xltbdd_ailelere-boyle-veriliyor-yehyt-haberi_news

    ŞEHİT KİME DENİR? Sırrı Süreyya Önder => http://www.youtube.com/watch?v=q8lfwrKnQps



    Faili meçhuller üstüne=> "Oğlumun kemiklerini bulursam, koynumda taşıyacam. Çünkü onun kokusunu çok özledim" Fatma Morsümbül




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

    Ailelere Böyle Veriliyor '' ŞEHİT '' Haberi. => http://www.dailymotion.com/video/xltbdd_ailelere-boyle-veriliyor-yehyt-haberi_news

    ŞEHİT KİME DENİR? Sırrı Süreyya Önder => http://www.youtube.com/watch?v=q8lfwrKnQps



    Faili meçhuller üstüne=> "Oğlumun kemiklerini bulursam, koynumda taşıyacam. Çünkü onun kokusunu çok özledim" Fatma Morsümbül




    1. Sehit haberinin nasil verilmesini bekliyordun?

    2. Gencler silah tutmasin, ailelerin dizinin dibinde olsun, vicdani ret haklarini kullansinlar deyip de kalasnikoflarla daga cikip bu ulkenin resmi guvenlik guclerini, coluk cocuk demeden sivil insanini kallesce oldurenlere "terorist" diyemeyen birinden ogrenecek degiliz kime sehit denecegini.




  • mustf9 kardeşim bak gördün mü o insancıl entellerden biri damlamış bile

    Edit:
    @neverlate haklısın dostum şehit kavramını marksist pekaka'nın siyasi uzantısı bir partinin sözüm ona bir milletvekilinden öğreneceksek işimiz var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 5 Ağustos 2012; 12:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine acı üstünden siyaset dolu bir konu...Herşey çok açık değil mi?Öyle anlaşılıyor ki son 15 günlük süreçte şemdinlide yapılan operasyonlar terör örgütüne çok kayıp verdirmiş...Bu saldırıda muhtemelen o operasyonları sekteye uğratmaya yönelik bir saldırı...
    Allah şehitlerimize rahmet eylesin.
  • Yazıklar olsun.Başka birşey demiyorum. Şu son suriye politikası tamamen kukla bir başbakanımız olduğunun bariz bir göstergesidir.Obama beyzbol sopası fotoğrafı ile ne mesajı vermektedir biliyor musunuz ? Bir mafya babasının elemanını : "Bu işi bu sefer halledemezsen aha bu sopayı kafanda patlatırım" , gibi azarlaması kast ediliyor orada.Biz bu işe hiç burnumuzu sokmasaydık daha kazançlı çıkardık.Şu anda başbakana yurt dışında "TALL JERK" diyorlar.Tercümesi : "Uzun boylu Ahmak" , anlamına gelir . Alay konusu olduk . ABD sadece kendinin ve Israilin çıkarlarını düşünür bu bölgede . Biz onlar için yedek askeriz . Son on yılda Irak-Suriye bölgesinde Türkiye ile ABD'nin yaptığı bütün ortak işler sadece yalaka BARZANI'ye yaramıştır.Türkiye zarar görmüştür ve hala göstere göstere zarar görüyor.Kuzey Irak'ta terör devam etmekte ve askerlerimiz hergün şehit edilmektedir . 1996'da evlerin kerpiçten olduğu , asfalt ve altyapının uzaktan yakından geçmediği Erbil gibi zaptirik bir Irak kasabasında bugün nerden geldiği belli olmayan sermayelerle(yeşil sermayedir ama dolar yeşili) avm'ler açılmış , havalanı yapılmış , üniversite açılmış ve son olarak şu anda gökdelen inşaatları devam etmektedir.Youtube'dan bakabilirsiniz 3 şeritli caddelerin adı Florida , Texas ve Chicago'dur . Suriye'de Barzani şu anda iki üç şehir ele geçirerek devletinin sınırlarını genişletmektedir. Düşünün bu adamın ayağına Davutoğlu gitti geçen gün !
    Madem çıkar ilişkisi içinde ABD ile ortak hareket ediyoruz peki biz ne alıyoruz Irak işgalinden bu yana 9 yıldır ? Eşşeğin dolmasını alıyoruz aynen . Şehitlerimiz çoğalıyor o kadar ! Bu ne biçim müttefikliktir lan !!! Başbakan suriye konusunda diyorki "Ben bu işe müdahale ederim.Kuzey suriyede PKK yapılanması var" Peki suriyeye müdahale edecekseniz madem ; niçin dokuz yıldır kuzey Irak'taki Kandil dağına müdahale etmiyorsunuz sayın başbakan . Bu ne perhiiiz ne lahana turşusu sayın başbakan ! Tam 3 dönem oy verdim size . Yazıklar olsun . Yazıklar olsun . Ellerim kırılsın . Allah belanızı versin . Allah kahretsin ne kadar salağım . Haram zıkkım olsun verdiğim oylar !
    Madem esat kötü , madem esat diktatördü de niçin bu adamla bu kadar kaynaştınız sayın başbakan.2 sene önce diktatör değil miydi ? ABD bastırınca mı diktatör olduğuna karar verdiniz ? Adam daha bir buçuk sene önce kırmızı halılarla dolmabahçe sarayında karşılanmadı mı ? Ankaraya , oraya buraya götürülmedi mi ? Bodrumda ailece tatil yapmadınız mı ? Yok hanımı şık falan.... Niçin bu adam kötüydü de madem bu kadar kanka oldunuz.Istanbulda bir toplantı sırasında birden sevinçten ağlamaya başlamamış mıydı bu adam ?
    Şu anda imralıda şehit analarının eline verilerek cimciklene cimciklene eti kopartılarak öldürülmesi gereken ŞAKİ ; Suriyeden kovulduktan sonra iki ülke ilişkilerini niçin geliştirdiniz o zaman ? Ey yorumcular soruyorum size ekonomik , geçim sıkıntısı olmayan bir yerde hele de bu devirde halk ayaklanır mı ? Benim gibiler çok azdır.Hem muhafazakar hem de batıya dönüğümdür.Çok iyi derecede ingilizce bilirim.Şu anda Amerika'da ; vietnam savaşı yıllarında ciddi muhalefet etmiş , sorgulayıcı , isyankar , hippi ABD basını bütün herşeyi ifşa ediyor hergün.Bunları bizim basınımızda göremezsiniz.Suriyede yapılan ajanlık oyunlarını , aslında amerikan ajanlarını nasıl sakal bırakıp güneşte yanarak muhalif gibi davrandığını falan gösteren videolar yayınlıyorlar.Bunların hepsi bizim bilgimiz dahilinde suriyeye yollanıyor.Çok iyi derecede arapça öğretilmiş , Afganistan ve Irak'ta önceden görev yapmış adamlar bunlar.Hatta haberin tekinde sokaktan geçen başörtülü kadın ve çocukların bulunduğu bir aileyi tarıyorlar sonra "bakın gelin suriye ordusu sivilleri nasıl öldürüyor" diye kameramanları çağırıyorlar.Photoshop ile oynanmış resimlerin aslında geçeği yansıtmadığını kanıtladılar geçen gün.Başbakanın desteklediği Özgür Suriye Ordusu denen grubun milisleri şu anda halepte Allah-ü Ekber diye bağırarak kafa kesiyorlar.Bu adamlar mı demokrasi ve özgürlük istiyor ? Neler var neler buraya yazsam kitap olur.Yahu bu tarz adamlar değil miydi 11 eylül saldırılarını yapanlar ? E ulan ABD şu anda bu herifleri destekliyor Suriyede ve Libya'da !!! Uyan milletim uyan ! "One minute" hikaye . Çok kötü kandırıldık.
    Bütün mesele suriyede bulunan önemli bir RUS üssüdür.ABD arap yarımadasında rusları istemiyor.Herkesi kendine tabi görmek istiyor ortadoğuda.Arap baharı denen olay kuzey afrikada başladı.Suriyede o dönemde zırnık sorun yoktu.Dizilerimiz kanallarımız izleniyordu hatırlayınız.Deli gibi Türk malına rağbet vardı.Vizeyi kaldırmıştık.Hatta bu diktatör denen adam bizim için PKK'yı avlamaya başlamamış mıydı hatırlayınız.Kamyonlarımız ucuza mazot alıp ticaret ediyorlardı.Öyle bir hava vardıki bir ara iki ülkenin birleşmesinden bahsediliyordu.Geçen sene ya uzun zaman önce değil !
    Iskenderunda yaşayan ve bu olaylar başlamadan sürekli halep'e gidip gelen aile tanıdıklarımız var bizim."Biz Türkiyeden geliyoruz dediğin zaman bize çok ilgi gösteriyorlardı.Mazot adeta su gibi akıyor.Çok ucuz.Bütün olayları Kütler çıkartıyor.Arapların bir sıkıntısı yok" diyorlardı.Saddam'ı devirirken ABD kimleri kullandı ? Şimdi Esad'ı devirirken kimleri kullanıyor ? Anladınız mı ?
    Esat tabi bizim gibi tecrübeli değil bu çapulcularla mücadelede.Sırtından vuruldu haliyle adam.Şaşkın tavuk gibi nereye saldıracağını bilemiyor . Doğruyla yanlışı ayırd edemiyor.Kah halkına kah muhaliflere uzatıyor namluyu.Panikledi babası gibi katliam yapmaya başladı.
    Bu olay göstermiştirki Türkiyede oy verilecek bir parti yok . Benim için en azından öyle , MHP'yi pezevenkler bastı biliyorsunuz.Onların vatanseverliği yatakta amı görünce biter . CHP ise verildi bir don kişotun eline , hadi hurra kim ne tarafa çekerse oraya koşuyor . Bu komedi adam ülkeyi yönetemez . Varsa adam gibi adam o da Mustafa Sarıgül.Bu adam bence ne sağcı ne de solcu tam bir devlet adamı.Ama adamı herkes yanlız bıraktı.Gelecek seçimlerde en azından oy verirken oyunuzu AKP'ye vermeyin de kime verirseniz verin.Oy kullanmadığınız zaman aldıkları evet oylarının yüzdesi artıyor bilginiz olsun !
    Peki şimdi ne olacak dersiniz ? Irak parçalandı kuzeyinde bir kürt devleti var.Güney'i ise ABD kölesi.Suriye de ikiye parçalanacak.Kuzeyi galiba Barzani'nin olacak ki gelişmeler bunu gösteriyor.Güneyde ise Esad'ın gittiği ama çok güçsüz ve kaos içinde kalmış bir devlet olacak.Sonra sıra ya bize gelecek ya da Iran'a veeee en sonunda ortaya tam anlamıyla sorgusuz sualsiz ABD ve Israil uşağı ve yalakası olarak doğan bir Kürdistan çıkacak.Bunları görmek için illa yüksek devlet görevlisi olmaya gerek yok canım.Yazık şu ölen askerlerimizin kemikleri sızlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 5 Ağustos 2012; 13:42:05 >




  • 2002'den sonra bütün kozlar elinde olmasına rağmen sen daha 1 tane bile üst düzey terörist yöneticisini tutup kulağından getirtemedin.Böyle mi terör çözülür allah aşkına? Şimdi başlar ajanslarda ''büyük bir pkklı grup kıskac altına alındı.'' ''operasyonlar kararlılıkla sürdürülecektir'' E Sen 0 kayıpla 200 300 tane leş alsan dahi eğer üst düzey yönetici kadrosundan da birisini alamazsan bu iş olmaz.Yazık bu vatan evlatlarına hepsi de gariban gariban adamlar kimisi evin tek oğlu tek çalışanı.Tamam bu askerler ölümü göze alarak herşeyi göze alarak o dağlara çıkıyor ancak sen sürekli yanlış hamlelerle 65 milyon türkü barzani'nin aponun ağzından çıkan 2 lafa mahkum edip bu milletin onuruyla oynarsan yakında o dağlara çıkacak asker de bulamazsın.Korkaklıkla,kararsızlıkla bu işler yürümez.Bakın uludere olayından sonra ne hallere geldik,örgüt nefes alamıyordu kandile operasyon safhasına gelinmişti sen bir uludere yüzünden kararlılığını kaybedeceksen çık de ki ben yapamıyorum bu işi.Kelimeler yetersiz gerçekten de yazıklar olsun bu devlet,bu millet bunu hak etmiyor.3-5 çapulcunun ağzından çıkacaklara pür dikkat kesilmişiz yazık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 6 Ağustos 2012; 14:06:57 >




  • Emre Uslu : PKK bitmez. Bu benim gorusum degil KCK operasyonunda cikan gercek bu. PKK dediginiz sey kismen DEVLETIN kendisi cunku malesef ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

    Ailelere Böyle Veriliyor '' ŞEHİT '' Haberi. => http://www.dailymotion.com/video/xltbdd_ailelere-boyle-veriliyor-yehyt-haberi_news

    ŞEHİT KİME DENİR? Sırrı Süreyya Önder => http://www.youtube.com/watch?v=q8lfwrKnQps



    Faili meçhuller üstüne=> "Oğlumun kemiklerini bulursam, koynumda taşıyacam. Çünkü onun kokusunu çok özledim" Fatma Morsümbül



    Seçimler zamanında ofisinde onlarca "MOLOTOV KOKTEYLLERİ" bulunan birinin bu konuda yeri yok hocam!

    Van depreminin ikinci günü yüzlerce cenaze varken, PKK'nın öldürülen sözde liderlerinden eli kanlı hain HPG Askeri Kanat üyesi Yücel Halis (Alişer Koçgiri)'nin taziyesine giden bir adamın bu konuda yeri yok hocam! Yüzlerce Mehmetçiğimizin kanı eline bulaşmış bir hainin "TAZİYESİNE" gitmek ne demek?




  • Şehitlerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum...

    Eski MİT mensubu Mahir Kaynak no yıldan uzun bir süre önce "APO ile görüşenleri doğuda değil Ankara'da arayın. TBMM'de arayın. Bizzat Genelkurmayın içinde arayın. Paşa seviyesinde görüşenler var. " derken içimizdeki hainlere taaa uzun yıllar önce dikkat çekmişti.
  • Ben şunu anlamıyorum, APO itiyle görüşülsün yada görüşülmesin tartışılır, bana göre ne görüşütüğünüz önemli. Yani o itle görüşmeyince terör bitecekse görüşmesinler ama eğer ki 1 insanın bile ölümünü durduracaksa Şeytanla bile görüşülür kardeşim. Siyasi iradenin görevi Kan ve gözyaşını dindirmektr ve bunu sağlamak için meşru her yolu dener. Başkalarının kan ve gözyaşları üzerinden burada hamaset yapmayın. Derdiniz insan hayatı ise son 10 yılda Ordu içinde intihar eden asker sayısı şehit edilen asker sayısını geçti. Bunu kendine dert edinen var mı aranızda..
  • yazık bu ülkenin insanına olan hep halka oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apo itiyle görüşülmesi artık işe yaramıyor
    Bayrağı daha çaplı bir it barzani aldı artık
    Görün bu gerçeği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocen -- 5 Ağustos 2012; 15:06:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

    quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Ben şunu anlamıyorum, APO itiyle görüşülsün yada görüşülmesin tartışılır, bana göre ne görüşütüğünüz önemli. Yani o itle görüşmeyince terör bitecekse görüşmesinler ama eğer ki 1 insanın bile ölümünü durduracaksa Şeytanla bile görüşülür kardeşim. Siyasi iradenin görevi Kan ve gözyaşını dindirmektr ve bunu sağlamak için meşru her yolu dener. Başkalarının kan ve gözyaşları üzerinden burada hamaset yapmayın. Derdiniz insan hayatı ise son 10 yılda Ordu içinde intihar eden asker sayısı şehit edilen asker sayısını geçti. Bunu kendine dert edinen var mı aranızda..



    Sen Apoyla Görüşülmüyor Mu Sanıyorsun?
    Zaten Yıllardır Görüşülüyor..
    Ama Bu Süre İçerisinde Hala da Şehit Haberleri Gelmeye Devam Ediyor..
    Hatta Çok Daha Güçlüler 2000 - 2001 Senesine Göre..
    Demekki Burada Bir Hata Var..
    Demekki Görüşülmesi Yanlış Bir Politika..
    Ama Sizleri Bunu Hala Reddediyorsunuz..
    Amacınız Ne Bir Anlasam..

    Çözüm için önerin nedir hocam, öyle b.tan bir meseleki akil bir adam çıkıp mesele hakkında konuştuğunda , fikir ileri sürdüüğnde hemen vatan haini ilan ediliyor . Sanki sorun çözülmesin diye özel bir çaba sarfediyoruz.

    Ekşi sözlükte yazarın biri güzel yazmış ,

    yine çocukların öldüğü pis bir çatışma. şimdi bazı sorular sormak lazım:
    failler kimler allah aşkına ?

    a) bu toplumsal sorunu 30 yıldır çözmek istemeyen; olaya realist güvenlik gözlükleri ile bakan, silahlardan medet umanlar
    b) bir şekilde dağa çıkmış/çıkartılmış hayatları harcanan, ellerine silah tutuşturulmuş gençler
    c) bu gençleri dağa çeken ele başları
    d) meclisteki kürt temsilciler
    e) yabancı güçler
    f) iç yapılanmalar(ergenekon vs..)
    g) hepsi

    not: yukarıdaki seçeneklerden yalnızca bir tanesi doğrudur.




  • 2-3 gün önce Ankara'ya bir haber geldi. Validenin köyünden, bir akrabamız şehit düşmüş.
    Şehit olduğu yere biraz baksanız resmen oradaki gençleri siz burada ölün diye koymuşlar.

    Sadece olayın karakol, nöbet yeri saçmalığına dikkat çekmek istiyorum. Diğer sorunların çözümü belki süreç gerektiriyor, belki çözülemiyor, çözdürülemiyor. Ama o saçma karakolları anında çözebiliriz. Yık gitsin ya. Daha kaç insanın pisi pisine gitmesi gerekiyor bu saçmalığı görmek için. Adamların tüm pisliği vur-kaçtayken sen yerleşik karakollar kullanıyorsun. Hadi bunu geçtim o karakolları öyle lanet yerlere yapıyorsun ki resmen itin kucağına koyuyorsun Mehmed'i. Ateş açılsa nerden geldiğini anlayamayacak adamdan dağın başında karakol savunmasını beklemek odunluğun , kalın kafalılığın , satılmışlığın! göstergesi değil midir ?

    Diğer sorunlar her neyse bu birak bir devleti, belediyenin çözebileceği bir sorundur. Şu çağda kendi toprağının hakimiyetini sağlayacak teknolojn yoksa neyin vardır ki ? Senin istihbaratın , polisin gündüz bakkal, berber, postacı, işçi olup gece dağa çıkanı ayıklayamıyorsa sınır dışına binlerce operasyon yapsan ne olacak ? Daha kendi sınırların içerisindeki istihbaratın zayıf, dışarda dağdan başka neyi bombalarsın ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST


    Çözüm için önerin nedir hocam, öyle b.tan bir meseleki akil bir adam çıkıp mesele hakkında konuştuğunda , fikir ileri sürdüüğnde hemen vatan haini ilan ediliyor . Sanki sorun çözülmesin diye özel bir çaba sarfediyoruz.




    işte olayın özü bu hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

    HADLERİNİ BİLDİRECEĞİZ
    Konuyla ilgili Başbakan Erdoğan'dan ilk açıklama geldi. Erdoğan Org. Necdet Özel'e gönderdiği baş sağlığı mesajında terör örgütüne yönelik sert açıklamalar yaptı. "Terörün ipini tutanlara da haddini bildiriceğiz. Terör er ya da geç kaybetmeye mecburdur. Her türlü imkanımızla sorunun üzerine gitmeye devam edeceğiz" dedi.




    anderson'dan masallar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

    HADLERİNİ BİLDİRECEĞİZ
    Konuyla ilgili Başbakan Erdoğan'dan ilk açıklama geldi. Erdoğan Org. Necdet Özel'e gönderdiği baş sağlığı mesajında terör örgütüne yönelik sert açıklamalar yaptı. "Terörün ipini tutanlara da haddini bildiriceğiz. Terör er ya da geç kaybetmeye mecburdur. Her türlü imkanımızla sorunun üzerine gitmeye devam edeceğiz" dedi.


    Buyrun Buradan Yakın Şimdide..
    Bıçak Kemiğe Dayandının Başka Bir Versiyonu..
    Şöyle Sıkı Bir Tavizsiz Hükumet Olacaktı ki..
    Ama Nerde..

    Bıçak kemiğe dayandı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TNTB

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sosyal-Sol

    HADLERİNİ BİLDİRECEĞİZ
    Konuyla ilgili Başbakan Erdoğan'dan ilk açıklama geldi. Erdoğan Org. Necdet Özel'e gönderdiği baş sağlığı mesajında terör örgütüne yönelik sert açıklamalar yaptı. "Terörün ipini tutanlara da haddini bildiriceğiz. Terör er ya da geç kaybetmeye mecburdur. Her türlü imkanımızla sorunun üzerine gitmeye devam edeceğiz" dedi.


    Buyrun Buradan Yakın Şimdide..
    Bıçak Kemiğe Dayandının Başka Bir Versiyonu..
    Şöyle Sıkı Bir Tavizsiz Hükumet Olacaktı ki..
    Ama Nerde..

    Bıçak kemiğe dayandı

    bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.