Şimdi Ara

6300 güvenlik kodu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meraba arkadaslar
    Direk konuya giriyorum. Suan android liyiz ama zamaninda kullanmış olduğum nokia 6300 telefonum var . Gecen sene telefonu bikac günlüğüne kucuk kuzenime vermistim kendisi telefona guvenlik kodu koymus ve ogünden beri telefonu hiç acmadim . Yakin zamanda bazi bilgilerimin kayıtlı oldugunu hatirladim ve telefonu açmam icab etti. Kuzenime sifreyi sordum hatirlayamadi.Bi telefoncuya sorunu bildirdim format atacagini ve bilgilerin gidecegini soyledi . Benim amacim telefonu kullanmak degil bilgilere ulaşmak. Veri kaybi olmadan telefonun güvenlik kodunu kırma olayi varsa öğrenmek istiyorum.
    Internette arastirma yaptim bazi programlar soylemisler ,kabloyla pcye baglamam gerekiyor ve bunun için telefonu bagladigimda nokia modu diye bi secenek geliyor onu secmeden pc telefonu görmüyor ve gerekli islemler yapilamiyor. Güvenlik kodunu yazmadan o modu seçemiyoruz. Belki bu yöntemi tavsiye edecek birisi çıkar bunu da simdiden soyleyeyim.
    Doğrusu pek umudum yok ama sonucta insan yapımı bi cihaz elbet bi yolu vardır bilgili kişilerden yardim istiyorum. Okudugunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Beyler fikri olan yok mu : (

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.